Svatba 18.4.2009. Co už máte koupené?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli máte stejné datum svatby. A hlavně mě zajímá co už máte koupené, nachystané, připravené......Je to po velikonocích, chtěli jsme spíše 11.4.09 ale to jsou velikonoce :-S , tak jsme to museli změnit. Bude to přesně 10 let a 8 dní po tom co jsme se poznali a jsme spolu......., bude mi čerstvě 26 let :-D .
Odpovědět
jika: já se nechtěla vdávat, až po škole, a pak jsem narazila na šaty, tak jsem je koupila a začala jsem řešit, že se teda vezmeme už teď :-) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
natrix - jeeej, to je krasny dovod na svadbu :-D to je super, ze ako prve mas kupene saty :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak to ano,to by sa pacilo aj mne :-) ja som mala tiez nejaku predstavu o satkach a to asi nebolo ani dobre,lebo tie co som pozerala na nete tak som mala problem najst,ale nakoniec som nasla jedny ktore mi hned padli do oka
Odpovědět
Profilova fotka
natrix - a v ktorom semesti prave studujes?
Odpovědět
jika: my už byli zasnoubení, ale čekají mě ještě dva roky školy, tak jsem chtěla až potom a ono se to pak tak zamotalo... ty šaty si mě našly, protože to byla obrovská shoda náhod... :-) akorát se na jiné už nesmím koukat, aby se mi nezalíbily :-) :-D představu jsem měla - jednoduché, elegantní, žádné kruhy a vlečky! No tak hádejte, co mám... kruhy a vlečku... :-D :-D :-D studuju první navazující magisterský, taky studuješ?
Odpovědět
Profilova fotka
natrix hej, som len v 3. semestri (moja 2.vs |-| ) - a dva tyzdne pred svadbou ma caka posledna z toch preddiplomovych skusok - nieco ako bakalar, tak sa mooooc tesim :-S ja som tie vzdy hovorila, ze saty bezvleckove, ziadna siroka sukna, ale potom som si nejako skusala iba take :-D
Odpovědět
jika: byla jsem v salonu, který rušili, tak jsem koukala na společenské a byly tam ty moje svatební a maminka říká, že však ať si je zkusím, že za to nic nedám... tak jsem je zkusila - nové, nepoužité, ani cenovku ještě neměly, dorazily den předtím a měly jet na nějakou výstavu, no a mamina překvapila: říká, že jestli chci, že mi je koupí... tak jsem chtěla... :-) takže jsem vlastně koupila první svatební šatky, které jsem na sobě měla... na jednu stranu závidím zkoušení spousty modelů, na druhou stranu, když pak bidím i tu nerozhodnost a změny šatů 14 dní před svatbou, tak jsem ráda... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
natrix -ved ked sa ti pacili a boli to tie prave, tak naco skusat dalsie ;-) ti vazne zavidim, ja som uz saticiek poskusala dost, no a vobec si nie som ista, ze ktore su "tie pre mna" :-(
Odpovědět
jika: kdybych měla širší výběr, pořídila bych asi meruňklové, nebo champagne, ty moje jsou ,,jenom" smetanové, ale i tak jsou krásné :-) akorát mám strach, aby držely, nemají ramínka :-) :-D :-D :-D máš čas :-)
Odpovědět
jika: ale líbí se mi na Tobě ty favoritky číslo 1 a pak fotka 38, není u nich popisek a je tam spíš horní půlka těla, ty by chtělo viudět celé :-)
Odpovědět
Profilova fotka
aká budete mať darčeky pre hostí a pierka? som našla úplne krásne pierka pre hostí aj rodičov za fakt peckové ceny ;-) tie darčeky ešte stále riešime....
Odpovědět
Profilova fotka
barchee:chcela som sa spytat kde si nasla pierka?ja som tiez jedny nasla od nej holky co je aj tu a robi vselijake a tiez za super ceny.a co sa tyka darcekov pre hosti tak nad tym sme tiez rozmyslali,ale asi budeme davat darceky len detom
Odpovědět
Článek se načítá
pierka si nejsem jistá, co jsou, můžete mi to upřesnit? Jinak dárečky asi nebudeme žádné dávat, ale všichni dostanou výslužky a svatební víno :-) u nás v rodině se nikdy žádné dárečky nedávaly...
Odpovědět
Profilova fotka
barchee: my budeme davat ako darcek hostom 5 mandli v cukre v tylovom vrecusku - 5 preto, lebo je to pre zdravie, stastie, plodnost, peniaze a dlhy zivot :-) som to niekde citala :-D
Odpovědět
Profilova fotka
natrix.pierko je to co sa dava zenichovi na sako a tiez hostom.my tiez darceky nebudeme davat,zakusky a flase budeme davat ale tiez malu pozornost detom
Odpovědět
Profilova fotka
natrix - vyvazky ;-) myslim, ze tak je to u vas
Odpovědět
mona, jika: já si to myslela, ale pro jistotu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no ja som zase rozmyslala ako sa to povie u vas,vedela som lebo sesternice byvaju v cechach a mali tam aj svadby.Ale vzdy je lepsie sa opytat.dava si z vas niekto aj ciganku,co sa davalo aj volakedy?mne sa to paci,ale vsetci ma odhovaraju,ze to sa uz nerobi na svadbach
Odpovědět
mona: no já mám třetinu spolužáků slováků a jedna moje dobrá kamarádka, se kterou denně dojíždím do školy je slovenka a mluví pouze slovensky (už 4. rok v ČR), takže nemám problém, ale občas se objeví nějaký pojem (nebo zvyk), který mi nic neříká... např: co je myšleno cigánka?
Odpovědět
Profilova fotka
rómka-cikanka asi tak nejak.to pride nejaka osoba tak prezlecena a bude robit akoze ma so zenichom dieta a bude pytat peniaze za vyzivne a vselijaka veci o tom.je to vsetko take humorne
Odpovědět
Dakujem dievcence za pochvalu - ale tie saty su naozaj tazke :-) Inak zavoj ani len netusim aky je dlhy x-)
Odpovědět
Profilova fotka
darčeky pre hostí myslím tie drobnosti, čo sa dávajú nad tanier pred menovku, také tie maličké čokoládky, alebo sušené ovocie v balíčku z organzy...už viete čo myslím? Výslušky sú jasnačka, my máme tiež koláče a dcl okrasnú flašku hruškovice :-D Tie pierka som našla tu www.reka.sk/?page_id=561 - strašne sa mi páčia ;-) ...akú farbu si vyberiem ešte neviem...
Odpovědět
Profilova fotka
ťažké šaty???? ja mám krásne veľké a sú úplne ľahučké, nové, proste super :) mám ich zo salónu Angel´s v Senci. Ale čo som si bola skúšať v inom salóne v BA - som bola zhrozená - šaty staré, ťažké, z nekvalitných materiálov...ten salón v Senci je fakt veľmi dobrý :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojte, ja spojim menovky s darcekom pre hosti - nieco sladke a do toho "zapichnem" menovku.. a bude vybavene. ja mam satky z diamondu v nitre, vyskusala som asi cely salon :-N a nakoniec som si vybrala take, ktore by ma ani nenapadli
Odpovědět
mona: aha, tak to jsem u nás nikdy neviděla :-N
Odpovědět
Profilova fotka
mona: rodina z frajerovej strany to má vo zvyku - jeho bratrancovi na svadbe to mali. Oni majú takých pár známych, čo sa aj na oslavy doteperia ako cigáni a robia všelijaké divadielka cigánske...Ja takéto veci nemusím, príde mi to trápne... :-/ e.lle : to je dobrý nápad ;-) a máš nejakú predstavu, do čoho by si to zapichla? V apríli ešte nebude tak teplo, takže sa nám nebude nič topiť :-p ja som pôvodne chcela čokoládky, ale tie sú strašne maličké a také nevýrazné, tylové sáčky sú ok, ale sú klasika a ja by som chcela niečo nezvyčajné...tak vymýšľam stále :-D
Odpovědět
barchee: já pořád uvažuju, jestli dělat jmenovky, nebo ne, ale pokud ano, tak jsem uvažovala, jak to tady bývá vidět v albech - bonbonek Ferrero roche, do toho zapíchnutá jmenovka :-) ladilo by nám to i s barvou svatby a s výzdobou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
pozri mi do albumu, mam tam par vzorov, ale asi najviac sa mi pozdava ze napeciem mafinky - take akurat velke, pohladam take formy niekde na to a do toho to pichnem a je... alebo ak nieco mensie tak som videla uz aj rafaelo a to do toho strcene alebo tak... kolaciky sa daju ale vymysliet na to rozne
Odpovědět
e.lle: přesně tohle jsem myslela: http://www.beremese.cz/album/view.php...
Odpovědět
Profilova fotka
nic tomu podla mna nechyba. jedine je dolezite zladit to vsetko s farbou vyzdoby
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?