marilka:
ano z usa, proč? :-)
holky jsem vyhrabala teď fotky z práce ve svatebních šatech :-D to nejsou nějaké krásné fotky, byla to zkouška na nový typ oznámení - pohyblivé oznámení :-) jakože první tam budu já svobodná bez ženicha a pak už zjihlá nevěsta :-D ale jen tak bylo to za 10minut hotové, takže fakt nic moc ;-)
http://www.facebook.com/photo.php?pid...
šaty to byly krásné i když na fotkách to tak nejde vidět. bílé pošité kamínkama, přes ně takový "závoj" a ten se pod prsama na jedné straně rozděloval. byly takové eterické. ale ten záááávoj co jsem měla - španělský až na zem .. no boží ... úplně jsem na to zapoměla :-) ale ten se mi k mým šatičkám hodit asi nebude :-( no vyzkouším to ...
jankabry: ty jo.. mas moc hezkou barvu vlasu... takova svezi.. krasna a moc ti slusi.... ;-) uz se tesim, az te pak uvidim v tech tvych satickach po svatbe.... protoze to fakt bude bomba... :-D
jinak co se tyce HA.. jak jsem uz psala... cetla jsem hodne... negativnich reakci... ze je tezke po tom otehotnet... jake je to svinstvo atd... ja beru HA uz skoro 10 let a nejak jsem problemy nemela, zadne vykyvy vahy, zadne nalady.. teda myslim... :-D ale spis mam posledni roky pocit, ze uz to neni takovy trhak, pred menses.. protoze bricho me teda boli fest.... mam ty s nizkym hormonem.. driv to byl Triquilar a ted je to monofaze Microgynon.. uplne to same.. jen kazdy den beres pilulku se stejnym mnostvim hormonem. Uvidime.. ale kdyby miminko prislo.. byli bychom radi.. moc.
Jak dopadla zkouska s Bystronem mimochodem?
Holky... jak ladite barvu svatby a co budete mit na stolech za vyzdobu?
Jinak hezky vecer...
makcza:
díky :-) to mám hennu ;-) já si barvit chemickýma barvama vlasy už nemůžu. Pracovala jsem jako modelka a vlasy mi totálně zničili tím neustálým točením, foukáním, barvením a tak :-/ navíc mám od přírody jemné vlasy, mastné u hlavy a suché a žalostně zničené u kořínků :-( no jsem zvědavé, pro jaký účes se nakonec rozhodnu .. :-) a jak mě k tomu domaluje paní vizážistka :-)
Schůzka s Bystroněm se nekonala - vlezlo mi do toho něco, musela jsem to na poslední chvíli zrušit :-( tak jsem si to domluvila na příští týden. Ale myslím, že nebude co řešit ;-)
S barvou nevím .. vzhledem k tomu, že bude jenom raut, nějak to nehrotím .. ale šaty mám krémové, takže asi do krémova se zelenou ... fakt nevím .. možná jenom krémové .. to se uvidí hlavně podle kytice ..
mam ten samy problem s vlasama.... jemne... mastne u korinku, sussi na koncich... takze jestli mi muzes doporucit nejakou kosmetiku, budu rada. Jaka je vlastne ta henna a jak dlouho si vlasy barvis?
ja uplne vytratila z hlavy, ze budete mit jenom raut.... :-N tam potom bude asi jedno,jaka bude vyzdoba....aspon clovek usetri... bo to je fakt drahe... ty serepeticky :-D
Holky, ja sem dneska uplne grogy..... a jeste hodne toho pred sebou......
jankabry:ty brdo me by nikdy nenapadlo mit prstynky z usa..jake to ma vyhody??jinak fotky jsou moc krasne..hrozne se mi libis na te v tech cernych satech jak si prohrabujes vlasy...:-)
makcza:no my klasika všechno už ladíme do bílo krémovo zlata:-Djen zlaté bude opravdu jen poskromnu - třeba lístky na stolech, tu a tam mašlička apodobně:-)..Před chvílí jsme měli poradu se svědkyní, tak se řešilo jak to provedeme a kdy začneme..Jelikož ted mam opravdu hnusne zkouskove tak musim vyckat jestli me nevyhodi...:-/
Hezký večer,
tak jsem dorazila před deseti minutami domů a jsem fakr K.O. teď chvilku surfuji na odreagování, pak ještě tak 30 minut popracovat a na kutě...
Barva svatby-zatím nevím. Ještě nevím jakou kytku, ale buď žlutou nebo oranžovou, modrou či fialovou...
Záleží co uvidíme na veletrhu za výzdobu-chci na stůl jen něco malého.
Hlavně ani nevím jakou kytku a z jakých kytek :-N Třeba se mi mooooc líbí tulipány, ale bála jsem se, že se mi rychle rozvinou. Dostala jsem je od příti před 3 dny a drží-což se fakt divím... No a dnes jsem dostala v práci fakt nádhernou kytku, ale nevím co to je-je žlutá :-D
HA je "humáč", proto jsem si před chvilkou vzala svoji pondělní pilulku ... ;-) Pa
makcza:
píšu Ti do IP, nějak jsem se rozepsala :-D
marilka:
Díky :-) No já budu tak nějak vypadat. Zrušila jsem ofinu v létě :-) páč už mě to štvalo - kroutilo se to kam chtělo, furt se to mastilo, no pekloooo :-( navíc pavlíkovi se ofinka nelíbila :-D tak jsem se konečně rozhoupala a nechala si jí narůst.
Jinak z USA máme prsteny proto, že v ČR se wolframové prsteny nedělají :-) no a taky proto, že tam i zlato a všechno výjde dost levnějí. Nejen v USA třeba i v UK. Já všeobecně nakupuju na netu fakt všechno :-) a převážně ze zahraničí. Výjde to levněji a služby jsou kvalitnější.
jankabry:já mám šaty ze zahraničí a s tím mám dobrou zkušenost...a nemáš nějaký typ na webovky kam bych se na ty prsteny mohla mrknout??my už teda máme, ale zajímá mě to moc moc!!:-)
marilka:
noooo tak třeba amazon.com? tam to soustřeďuje hodně prodejců ;-) a jinak stačí zadat wedding band do vyhledávače a je to ;-) je toho hafo ;-)
Holky! Vybírám si svatební fotky, tedy styl který se mi líbí ... no a fakt se mi líbí závoj na fotkách. Chci rozpuštěné vlasy a nechci vypadat jak cukrová panenka na dortu :-) takže závoj asi není to pravé, ale na těch fotkách to vypadá báááječně! takže asi koupím a budu se s ním jenom fotit :-D co vy?
jani: diky za IP.. a za rady.. ;-) zkusim neco pohledat...
jinak holky, dneska neni moc casu nazbyt.. musim se jeste trochu poucit ...nadsenost sama...
jinak zitra jsem tu jak na koni.
Snad se mate fajn a dari se v pripravach a tak vubec.
Btw.. divaly jste se na primu na ten porad Mladsi o par let? To teda byla promena... kdo se chce juknout.. tak na streamu je video.
Paaaaaaaaaaaaaa kocky
makcza:doufám, že se mnou kadeřnice a kosmetička udělají taky zázraky:-)..ještě jsem na žádné zkoušce nebyla, plánuju to až na únor, tak snad to vyjde...
Ahojda,
jen v rychlosti-chystam se uz v posteli "zkolabovat"...
Take jsem jeste nebyla na zadne zkousce-nechavam to na posledni chvilku...a hlavne ohledne kadernice-u vlasu se mi hodi kazdy mm o ktery povyrostou... :-N
pa a dobrou
Dobré ránko :-)
já už teda na zkoušce účesu byla a byla to víc ne HRŮZA :-D už aspoň vím, co nepoužívat a jaký účes nechci :-D neměla jsem vůbec představu no a takhle to dopadlo ...
jsem objednaná 15.3 tuším :-) na další zkoušku ve čtyři a paní kadeřnice tam bude mít do večera jenom nás, tak snad něco vymyslíme ... :-)
No a na březen jsem domluvená i s vizážistkou na zkoušku líčení, ale tam se moc nebojím. Nemám vůbec představu a je mi to jedno :-) Chci vypadat přirozeně .. ona dělá hvězdy, televizi a tak, takže to fakt nechám na ní a mám tak o starost méně :-)
Jinak teda hlásím, že si nakonec necháváme dělat wolframáky u firmy, která se nám jeví jako nejlepší a navíc od nich už mají černé wolframáky kamarádi a jsou max. spokojení. Ty prsteny jsou tak úúúžasné :-) Našla jsem design co se mi strašně líbí, ale ten obchod, který je dělá není moc schopen komunikace přes mail a navíc, nemá takové záruky. Takže si sice připlatíme 120USD navíc, ale za kvalitu.
Fakt mi nepříjde seriozní, když se zeptám na tři věci a je mi odpovězeno na jednu a tu nejméně podstatnou :-/ což se nám stalo u toho prvního obchodu ...
Dneska mi snad pošlou fakturu na mail, zaplatíme to a do 2-3týdnů by tu měly být. Juchůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Tak to je super, to bude rychlovka...No já se musim objednat v tom salone na zkousku ucesu i liceni, je to
tam vyhlasene, tak jem zvedava. Jinak mi chybi dodelat asi 20 vyvazku, coz je docela dobra bilance na to, ze jich delam asi 80 - 90. No a jak skonci zkouskove tak zacneme oblitavat kvetiny atd...
ahojte kocky...marilka..jsi sikovna s tema vyvazkama..my zadne mit nebudeme... nechceme propichovat obleceni... :-D . Na zkousku ucesu jdu koncem unora,az budu v CR..tak se uz tesim.. na nehty pujdu taky.. tedy spis asi jen udelat francii se zdobenim..protoze si necham na svatbu asi sve vlastni...a ne umele..ale uvidime... Jinak dnes nam prisly darky pro maminky.. a jsou to stribrna zrcatka s rytinou....nechali jsem vyryt podekovani, nase jmena a den svatby...ted jeste nejaky darek pro tatku... ;-) nejake navrhy..hihi... jelikoz dorty davat nebudeme.. nevim,jak by si ho mamka z Danska prevezla zpet..takze tak...
Ahojda,
makczo,písni mi prosím do IP více k těm zrcátkům.To zní jako úžasný nápad.
Jinak mi dnes šli testnout cukrárnu a při té přípežitosti jsme mrkli na nabídku svatebních dortů. Přijde mi to vše na jedno brdo,ale dva nás tam zaujaly. Ještě mrkneme do sousední "dědiny" a pak se rozhodneme. Cukroví a ostatní dorty budeme mít domácí-zajišťuje mamka, ale ten "hlavní"jsme si chtěli někde nechatudělat.Jak se pohybujou u vás cenově? U nás cca kolem 2000 Kč (teda byl tam jeden i za 5000,ale to už nejsem ochotna dát,na dortu fakt nebazíruji)...
Jinak účes budu řešit asi také na konci února-půjdu ke kadeřnici, tak něco vyzkoušíme.Už mám doma komplet bižu+teď si ještě nechávám přidělávat čelenku do vlasů a vlásenky (bižu dělaná na zakázku), tak můžeme začítněco vymýšlet.
No a nehty? Budu mít určo gelové.Svoje mám krátké. ;-)
Zítra jedeme na výlet do Lipska, tak kdyžtak krásnou neděli. I kdyžjá možná ještě juknu :-)
Pa
lucy: IP poslana. ;-)
Jankabry: co ty prstynky? Koukala jsem do alba..a jsou moc hezke... opravdu myslim, ze nebudete litovat. Na kolik vas cca prijdou ty prsteny?
Vidim, ze uz to holky mame pekne naplanovane..kadernice,kosmeticka..nehtiky...jeste masaze by mohly byt..je to by se Makcza mela... :-D :-D :-D
Jinak jsme prisli od jedne navstevy.. ted drahy kouka na BBC a ja tak lelkuju... nejake plany na nedeli????
Uzijte si Lipsko Lucy....
Dobre ranko,
Makcza-dekuji ;-)
My uz jsme na ceste. Jedeme grupa asi 15 lidi. A jelikoz navrat odhaduji tak v devet vecer, tak uz nic jineho neplanujem.
Jj, hezky uz to mame vsechny rozplanovane...
Nemate nektera zkusenosti s navazovanim vlasu? Mne drahy pozadal 2 dny po tom co jsem se nechala ostrihat uplne nakratko (pred tim jsem mela vlasy po lopatky...), takze jsem rada za kazdy milimetrik :-D
Kadernice rikala, ze uz ma pro mne neco vymysleneho,tak to snad bude O.K.
Preji pohodovy den. :-)
Mno ja nehty musim mit stopro gelove, pac moje vlastni jsou des a hruza, kratke a siroke...No to je tak kdyz si nekdo cele detstvi kouse nehtiky:-D..Jinak co se tyce cukrovi a dortu, tak znama dela v cukrarstvi a rikala ze ten dortu co chceme tak 1000kc, coz je paradicka..Snazime se setrit, kde se da, takze protekcni ceny cukrovi jen vitame:-)..No jsem ted hrozne zvedava jak nam dopadne oznamko...Asi pred 14 dny, jsme meli v planu jedno,ale nejak se to cele zamotalo a vypada to, ze bude s foteckou..No ma to nas kamarad grafik po palcem, tak se nechame prekvapit..Jinak jsem dnes mela opravdu desny sen, ze se svatba vubec nevydarila a vsechno bylo spatne - to byla hruza - nebylo trio, nebyly dorty, nebyly kytky a pri obradu se vedle teprve chystala tabule no síííííílenéé. Ja v tom snu normalne padala do mdlob, ze to neni tak jak by melo...No pak jsem se opravdu s ulevou probudila..Jinak jsem ted u rodicu a z kuchyne voni svickova:-) a jelikoz tady mam i saty tak jsem je hned nazkousela znovu a potvrdila jsem si, ze to jsou ty prave..jen kapku zhubnout bych chtela:-).Udelala jsem na nich uz par uprav a zbytek necham na kamaradce svadlence:-).
Uff, to jsem tomu dneska nejak dala:-)
Hezkou nedeli preji:-)
:-D holky.. jojo..i mne se zdaji super sny tu a tam... takze vim, o cem Marilko mluvis... to je fakt sranda... :-D .Jeste jednou te musim ujistit i ja..ze saty jsou suproveeeeeeeeeee a ty budes kocka nejvetsi... opravdu sis vybrala dobre...ale je fajn cas od casu se jaksi prekontrolovat a ujistit, ze to jsou fakt ty prave... ja to delam podobne.. cumim porad na fotky, jestli to jsou ty nej.. zkousimse predstavovat v ruznem ucesu.. no, co budu povidat.. jsme vsechny stejne... :-D
Cukrovi/teda neco malo, nam napece segrina skorotchynka..takze nejak moc neresim.. dorty jeste nevim.. a snad me cena neomraci... ;-) jinak mame cokofontanku..uz jsme ji i prubli.. co a jak..takze fajn..ted jen poresit jeste cokoladu.... ovoce jsme si uz objednali v restauraci,my si pak jen dokoupime ty marsmelounky...jak ja tomu rikam... :-D a akce s cokoladou vsude a navzdy muze zacit :-D .
Svickovou bych si taky dala...ale pockam si do svatby... jjinak my jdeme dnes na veceri..tak si udelame hezkou nedeli.
Lucy: s navazovanim zkusenost nemam...ale ja budu mit prodlouzene vlasy typu clip in na svatbu. Maji docela fajn ceny tady v UK.Ale uplne na kratke vlasy to asi neni... nicmene ten tvuj musi byt broucek.. te pozadat o to 2 dny poostrihani... :-D si dovedu predstavit tvuj vyraz ve tvari....cozeeeeeeeeee???? :-D
Jankabry: kde te mame??????
dekuji jeste jednou makczi... ja uz jsem si jista:-)...snad:-D..ne, opravdu..jinak nechces hosit taky nejaky fotecky satek, at si te muzeme omrknout??Mas z Belly ze?Taky jsem mela v planu tam jit,ale nakone jsem to vzdala..
No o tom navazovani vlasu jsem se bavila s kadernici - ja je mam dost dlouhe, ale jeste tak 10 cm a mela bych je pod pasem, to by byla parada:-)..no a ta rikala, ze by se navazalo jen par a ze je to pry dost drahe a kamoska si to nechala udelat a uplne me od toho odradila, protoze ti s temi pricesy odpadavaji i vlastni vlasy pry...zalezi kdo a jak to dela a jakou technikou no..tezko rict..ale spoleham jen na sve..radsi.. :-|
marilko: na moje satky mrkni na googlu... zadej si Pronovias Melbourne a vyjedou ti moje...jinak fotku svatebni budu davat az po svatbe..snad se nebudes zlobit...a jsou z Belly..mas pravdu ;-) ;-) Jinak jsou z nove kolekce a jeste jsem je nevidela na zadne neveste...ale to prijde...
:-D Jinak ja ty vlasy nebudu mit natrvalo...je to metoda clip in..behem 5 min mas na hlave.. a pak muzes vecer sundat..rano zase nandat..nebo kdy se ti bude chtit..nemas je na trvalo...takze je to fajn...ja bych asi ani nejake navazovani ci ty spoje nechtela..tak jak pises, taky jsem nekde cetla, jake to ma negativni dusledky na vlastni vlasy....
jakou mate nedeli?
maky:jasne ze te chapu, hned se na ne mrknu a na tebe v nich se uz tesim:-)..jinak ten clip in je zajimavy..urcite se na to budu informovat..
no my s protelem jdeme za chvili do hotelu Boby tady v Brne do stany sbirat kabaty a ja pak pojedu domu a budu se ucit..no nedelni vecer nic moc:-) x-)
v poho..chyby nekontroluj... ;-)
jojo..je tady i diskuze o tom clip in..tak mrkni tam..a mrkni taky na ty moje saty..a dej mi vedet... mne teda uchvatily...maji krasnou dlouhou vlecku a jsou takove..no, jeste jsem nevidela stejne..mozna trosku necim podobne...jsem zvedava na nazor... :-)
ja se budu taky ucit a taky nic moc... a ani nevis..jak se mi chce.... :-D ted jsem umyla nadobicko, vyprala pracku, trosku prohodila prachem... a budu se chystat na tu vecu....
jake je pocasi v Brne?
Bafik,
tak jsme na ceste zpet a uzasne, uzasne, uzasne. x-) x-) x-)
Ohledne navazovani-take jsem neslysela moc pozitiv,lae zase bych to chtela jen na jeden den .. :-D
No, myslim, ze zustanu u svych. ;-)
Ted uz neco malo dorostlo a kadernice rika, ze ok. Ja to teda mela vzadu kratoulinke, ale nastesti jsem vpredu mela patku,tak to nekde delsi zustalo :-) Moje zachrana. 8-)
Makzca-mas pravdu, ze probehlo pozadani a pak kdyz mi to doslo, jsem docela zurila-samo jen naoko. ;-)
Uzijte si vecu-my byli minuly vikend. Meli jsme vyroci 14 mesicu x-) Ted dame nekde cestou nezdrave, ale dobre KFC a doma rychle na kute. Rano jsme chteli vstavat ve ctyri :-p :-)
Ahojky holky...
tak po pár dnech jsem opět nakoukla.
Já budu mít nehtíky též gelové, páč ty mé nestojí za nic a každou chvilku se mi lámou, takže nemám všechny stejně dlouhé....teda jedině když je uplně ostříhám :-)
Co se vlasů týče, tak jsem taky přemýšlela, že bych si možná nechala pár pramínků prodloužit....ale první uvidím, jak mi zvládnou dorůst ty vlastní....zas tak uplně krátké je myslím nemám a přeci jen je ještě pár měsíců pře náma. Takže do svatby žádné stříhání.
no lucy: jak bylo? Povidej,prehanej... zazitky... ;-) my jsme se vratili s plnyma pupkama.. takze ted jen zehlim a pak to uceni...chjo...
KFC ja miluju..mnam...ale tady ve Skotsku, asi i v cele Anglii..to stoji za starou belu..nechutna to tak,jako to nase ceske... nedelaji navic vsechno... je to podle trhu a poptavce zakazniku..takze takove ty tortilky ci takove trojhranky se tady sehnat nedaji...
katy: jeeeeee, cau holka.. no to je dost, ze si se ukazala... zadny flakani... :-D neco noveho zarizeneho?
maky:no saticky jsou naaaaadherne!!Elegatntni a pritom sexy - jeste jsem takove nevidela a to jsem i v jednom svatebnim salone pracovala..Jinak v Brne je pekna kosa..Zitra mam zkousku a nejsem schopna se do toho uciva podivat. Achjo...Taky jsem ted dosla domu z brigosky, pritel tam jeste je, tak mam ted cas na uceni ale nejde to no..Jinak ja jsem si dala salatek a rihlik s nivou a jsem taky spokojena:-D.
lucy:no nejdulezitejsi je, ze mas z vyletu skvely pocit:-)
katy:ahoj ahoj!co u tebe noveho?
klarko, diky... libi se mi taky moc... a jak pises..jsou takove elegantni a prece tam je neco sexy.. a vubec je nebudou muset asi ani upravovat..padly na me jak prdel na hrnec..jak se tak rika... :-D
ja se snazim neco sesmolit do skoly...ale jako, zadna valna slava...no,co vam budu povidat... ted koukame na nejaky porad o opickach...a jednu mam vedle sebe... :-D :-D :-D booooze, jsem zas vtipna...
at se vydari start do noveho tydne holky...