Ahoj holky, jsem tu zas:-)...
Leni, Provence je nádherná..vždycky jsem se tam chtěla jet podívat..závidím:-)...
S tím bydlením je to docela pech no...My se budeme po něčem poohlížet po Novém roce až budou nějaké penízky,ale stejně to vidím zase na podnájem...to by se musel stát zázrak...
Děkuji moc za gratulaci...jj, baví mě to v cestovce moooc, ale začíná to být náročnější než se původně zdálo...no, ale to je všude:-)
...se svatebním poradenstvím to byla čistě jen taková náhoda a dohnalo mě k tomu i okolí...to bylo pořád:"Tak si udělej agenturu, blablabla..:-)"...No tak uvidím jak to dopadne:-).
..jooo a jinak ta cestovka se jmenuje hrozně srandovně..Bublex:-)
...No my právě taky řešili co a jak s rodiči..aby se někdo neurazil, že tamhy nejsme s nimi na Vánoce apodobně, tak to uděláme takhle a zmákneme dvě mouchy jednou ranou:-)..
Tak se mějte zase krásně..já se tu pak zasejc otočím:-)..
K.
:-)
Ahoj holky, nejak nám to počasí nepřeje, co?? Vůbec nezavidím nevěstám,které se berou teď. Já mám ještě skoro měsíc volna než mi začne škola. Koukám se po nějaké práci překladatelky, kterou bych mohla dělat o víkendech :-)
Dnes jsme se byli podívat do cestovky na zájezdy, dostali jsme spoustu katalogů, zatím je náš favorit Maledivy, ale dostali jsme ještě tip na Bali :-) Jsem docela zvědavá,kam nakonec pojedeme ;-)
Psali mi ze slovenské Svadby, že opravdu otiskli náš rozhovor a fotky. Už jsem ho viděla na netu. Pár výtisků nám pošlou domu,tak už se těším až je budu mít v ruce.Jeden dám určitě drůžičkám, těm to udělá velkou radost :-) :-)
zdravim moc kocky z Floridy.... :-D jsme tady uz od patku a budeme jeste dalsich 10 dni. Mame za sebou Miami, Cocoa Beach, ted jsme v Orlandu.. ano, ano.. Disneyland :-D nadhera.. narocne, ale super.. dnes jsme se vratili z Magic Kingdom a zaverecny ohnostroj byl uzasny. Takze zatim se libanky dari.
Prelitla jsem diskuzi jen tak z rychliku...ale vidim, ze se vsem dari. A to je dobre.
Moc a moc zdravim.
A Klarko... svatebni agentura je super.. kdybych byla v CR, tak do toho jdu... ;-)
Ahojda holky,
jak se všechny máte? Podle toho co píšete, tak náramně x-) To je dobře.
Klárko, práce vypadá moc dobře, tak držím palce ať se tam ještě něco nevytelí.
Monniky-Maledivy jsou nádherné. Byla tam má kamarádka a přijela uchvácená. My jsme je také měli ve výběru, ale chtěli jsme jet na dovču dříve než na podzim a to na Maledivách není úplně top období ;-) Třeba se tam také někdy podíváme :-)
Markét, co děláš na netu? =-) :-N Užívej líbánek, šup šup. :-N Už jsem se chystala Ti písnout SMS kde lítáš ;-) Užijte si to ;-)
U nás něco málo nového, ale rozepisovat se tu nebudu. Jinak plánujeme ten prodloužený víkend-tak konec září/začátek října. Možná z toho bude i celý týden dovči. Jinak teď se opět učím 8-(
Mějte se pěkně.
tak ted se ozyvam zase ja....
dneska docela honicka....ted si tu sedime pri svickach s horkym cajem....opet super pocasi.. :-D
jak jinak holky?
Nase svatebni cesta byla uuuzasna, opravdu jsme si ji uzili..hlavne ten relax a spoustu novych veci...navrat do reality a starosti vsednich dnu byl tvrdy...ale zvladli jsme to.. ted poletime na takovou druhou mensi svatebni cestu do Parize, tak opet nejake vzruso.
Lucy.. ty jsi na prodlouzenem vikendu...tak dej pak info, jak jste si to s Jarouskem uzili.
Klarko a jak vy se Stepou? Videla jsem tu par fotek,kt fotil.. a musim rict, ze bomba... pochval ho. A jak monniky a moravka...??? Doufam, ze vsechno klape a manzelstvi uzivate naplno...
zatim kocky.
ahoj děvčata,
u nás největší novinka, že jsme vybrali konečně pozemek pro náš domeček (ve středu jdeme podepisovat kupní smlouvu) a začnou nové starosti s výběrem projektanta a stavbou. Bude to náročné, ale jsem ráda, že ten první krok je udělaný.
Markétko, jsem ráda, že jste si to na svatební cestě užili, tak to má být. Jestli máte nějaké fotky někde na webu, ráda se podívám. V Paříži si to užijte také, je to nádherné město, jen doufám, že počasí bude lepší než je v těchto dnes tady. Až teď jsem si všimla, že jsi k fotkám dala odkaz na váš svatební videoklip, kráááásný.
Vůbec mi nepřijde, že by ten náš svatebí den byl skoro před 5 měsíci, ten čas strašně letí.
Pěkný večer všem.
Ahojda,
Markét do mně musela šťouchnout SMS-kou, abych sem vůbec zavítala :-D
Holčiny, já tu už vůbec nejsem-prosím kdyžtak pište mi na e-mail či na FB ;-) Ráda pokecám.
Markét, jj, užili náramně ;-) Jak vy? Někde nějaké foto? Kdyžtak na mail ;-)
Moravka- jak vy? Už máte pozemek? Gratulka ;-)
U nás vše O.K., na příští víkend (ten prodloužený) plánujeme výletík, tak je pohoda. :-)
S Klárkou jsem v kontaktu, monniky úplně zmizela z dohledu.
Mějte se krásně.
ahojky holky, také jsem skoro vůbec nechodím, tak v IS vám pošlu na sebe mail, jsem i na FB, tak s vámi ráda pokecám.
Jinak my jsem se v úterý vrátili z takové opožděné svatební cesty, byla to nádhera.
Doufám, že u vás také všechno v pohodě.
Mějte se krásně.