sluni01: výpočet vhodného čísla k svatbě např. 15.5.2010 1+5+5+2+0+1+0=14 1+4=5 výzam čísla 5 - změna rozhodně nevhodné!
22.5.2010 vychází číslo 3 což znamená komunikace a je nejšťastnějším číslem vůbec
Podrobnosti najdeš na diskuzi výpočet data svatby dle numerologie
Monunko, pro mne je to to same jako kdyz bych mela verit povere, ze svatba v kvetnu ne.
Je mozne (a v dnesni dobe bohuzel i dost pravdepodobne), ze nam to nevyjde, ale rozhodne se nebudu odvolavat na to, ze byl kveten a jeste ke vsemu vychazela spatne numerologie :-D
Drzim palce, aby Ti to pridalo na klidu.
sluni a lucy: ahooj slečínky :-) po čase se zase ozývám... byla jsem služebně v zahraničí..
sluny: to je dobře, naše manželství nutně musí být štastná!
Pro Lucy222, bráním se tomu být pověrčivá, ale vyrůstala jsem v prostředí, kde jsou všichni pověrčiví...přitel si trvá na květnu, snažila jsem se tím prokousat, což se mi docela povedlo,ale když jsem navíc viděla tu pětku, tak mi to na klidu moc nepřidalo, ba naopak.Jsem rozhodně klidnější a dokonce se mi ten termín moc líbí.
Maurinka:Ahoj sice máme termín, ale ještě nemáme místo...rozhodujeme se mezi čtyřmi kostely.Bydlíme v Praze v Podolí, kde je takový malý rodinný kostel sv Michala, nedaleko v Braníku kostel sv.Prokopa, kde jsme se ještě nebyli podívat.V centru římskokatolická farnost u kostela sv.Vojtěcha a kostel sv.Voršily, oba se námlíbí, ale byl by asi problém s parkováním.
ahoj holky, tak v sobotu mi jedna pani zacala rikat, ze se v kvetnu nemam vdavat... tak jsem ji rekla, ze ty povery jsou z drivejska a ze ted je jina doba a kveten je prece lasky cas... a ona hnedka mi zacala rikat, jak zna 2 pary, co jim umreli deti :-( jedno snad miminko a druhy v 16ti letech.... Ale furt se utesuju tim, ze tyhle katastrofy se deji i jinejm a nebrali se zrovna v kvetnu.... Samo si jeste do toho pridala neco mamca, ale snad sem to nejak obhajila... ikdyz vlastne nevim, proc to mam obhajovat.... dyk je to mesic jako kazdej jinej, ne? :-D :-D
ahoj, taky na pověry nic nedám, doma sice chvíli reptali, ale pak jsem jim to rozmluvila, co se má stát, to se stane a je jedno, jestli má člověk svatbu v květnu nebo třeba v červenci, kdyby se měl člověk řídit pověrami, tak by nikam nedošel, např. mne skoro každý druhý přeběhne černá kočka přes cestu (na sídlišti,kde bydlím, se často prochází po cestě, kudy chodím do práce) no a myslíte, že mám každý druhý den smolný?...
a ja na to taky kuckam... dyt prece nejde o to, kdy je svatba... ale jak se ti dva maji radi, ceho chcou spolu dosahnout ...
jinak hlasim... predana nejaka svatebni oznameni v CR, vybrany svatebni saty, zaplacena zaloha na hostinu..tak.. a ted vy... :-D
maurinka: nase budou na tuty... musi... :-D
Makcza-vy ale jedete :-)
My teď řešíme dilema a možná termín přeložíme/zrušíme. No, uvidíme co se z toho vyvrbí :-N
Jinak když zůstane vše "při starém", tak bychom rádi ještě před Vánoci stihli definitivně zařídit matriku. Příští týden snad dojedeme pro prstýnky.
Jaké máte nakonec oznámko?
oznamko je prace meho nastavajiciho.... mne se libi maslicky... jemu ne...takze nakonec zlaty stred bez maslicek... :-D je takove zlatave, na jedne strane jen nase jmena na strane druhe text oznameni. Mohla bych dat fotku do alba, ze?
Proc zrusit ci prelozit termin svatby? neco zasadniho...nebo ? tak hlavne, at vam to dobre dopadne tak, jak si vy dva prejete....
jinak hezke pondeli holky vsem....
Jj, fotku bys dát mohla. ;-)
Info poskytnu jakmile bude trochu jasněji.
Ivanko, času spoustu. Alespoň se nebudeš nudit tak jako my tady teď :-N
Jj, také přeji krásné pondělí.
Ale to já se nechci nudit, já bych vše nejraději měla už zařízené ..... těším se na to. Jen jsme se prostě domluvili, že začneme až v lednu. Máme jen sv. oznámení, toť vše :)
presne jak rika lucy222 Ivi...my jsme hnani casem a take tim,ze dalsi navsteva CR je v unoru a pak uz na svatbu v kvetnu...takze v tom unoru my musime mit uz uplne vsechno domluvene, zarizene..aby to klapalo jako svedske hodinky... :-D takze proto taky to, ze ted uz mame furu veci zarizenych...ale kdyby to tak nebylo,taky bychom zacali az po novem roce... jeste mame 5 mesicu a nejake drobne... :-D to je casu a casu.
jen jestli muzu poradit... zacala bych si shanet kontakty na misto veselky, kameramana...atd..at pak nejste prekvapeni, ze je vsechno uz zamluvene...
Tak veselku máme vyřešenou, plánujeme jen oběd s nejbližšími a pak oslavu na chatě, pod širým nebem. No uvidíme. Kameramana asi mít nebudeme a fotografa tak nějak řešíme. Vůbec nevim, podle čeho vybírat .... nemáte nějaké tipy?
Každopádně se moc těším, i když mám strach z výběru šatů ..... :-(
z vyberu satu strach nemej... urcite neco vyberes..ja mela to stesti, ze jsem prisla do Belly, vyskousela jsem si par satu a hned ty druhe byly ty nej....ale teda nejakou tu dobu to vybirani fakt zabere.... :-D
Co se tyce fotografa...tak zkus se podivat na alba holek, co tu maji fotky... jaky styl se ti libi atd...porovnej cenovou relaci, odkud je... a zkus ho kontaktovat na volny termin.
My jsme ted ve fazi objednavani prstenu a vymysleni rytinu do nich. Sranda... :-D
Čau holky, přidávám se do klubu :) 15.5.2010 do toho jdem! Jediné, co zatím víme je, že se budeme brát, kdy a kam pak půjdeme do hospody. Nic víc. A vzhledem k tomu, že mám 1.2.2010 státnice, myslím, že do té doby se na tom ani nic nezmění. Trochu mě děsíte, když máte (některé z vás) už všechno hotovo, ale co už :)
ahojky jesterice... vitej v klubu kvetnovek..hihi
neboj, ono se to da stihnout i za ty 3 mesice... hlavne v klidu udelej statnice a pak se muzes soustredit na svatbu a vse kolem ni. Odkud vubec jsi?
Ahoj! Taky se hlasim k tomuto peknemu datu. Brat se budeme v Praze a vsechno dulezite je uz vlastne zarizene. Saty, misto, obed i vecerni rautik, foto, vizazistka...Ted mame klidek, mozna jsem s temi pripravami byla uz trochu otravna:) behem ledna to oficialne "sepiseme" na matrice. Jedine co nemam vymyslene je kytka. Nechci nic predrazeneho, ale nevim kam se obratit na Praze 4 - poradite? Jinak vam vsem pekny zacatek roku - pekne to utika ;-)
zdravim dalsi nevestinku.... kde sehnat ne moc drahou kytku v praze ti bohuzel neporadim...ale vim, ze nektere nevesty to tu rozebiraly a shodly se na tom, ze je lepsi rict,ze kytka neni na svatbu..ze proste chces jen krasne uvazat kytici a pry ty ceny jsou pak uplne jinde...nevim,co je na tom pravda...ale na druhou stranu vsimla jsem si co je drahe jen proto, ze je to 'svatebni' nebo 'na svatbu'...Do jak ladite vyzdobu svatbicky?
Ja uz jsem taky otravna sama sobe...ale holt svatba v kvetnu jenze do konce unora vsechno musi byt...bydlime v zahranici a to je jedina navsteva CR pred svatbou... svatba totiz bude v CR.... ;-)
Taky vse nej do noveho roku....
ahoj holky, mohu se k vám přidat? já se teda vdávám až o týden později, než vy, ale téma 22.5.2010 tu nemáme :-)
makca: tobě bych chtěla poděkovat za příspěvěk ohledně mých svatebních šatů... asi jsi byla jen jediná pozitivní .)
Makcza - i tak diky za nazor. Hloupy je, ze k te kytce budu chtit i korsaz pro zenicha, to uz se moc "ututlat" nepodari:-) rikala jsem si, ze proste s nejakym obrazkem zajdu do kvetinarstvi a uvidi se co zvladnou. Kdyz mi moje vizazistka nabizela, ze pro me plu zenich a tri mela kyticky sezene za 4 tis, tak jsem malem omdlela. To proste musim sehnat levneji! Jinak kombinace bilo-zelena i kdyz jsem cetla zas nejaky povery, ale to bych se musela zblaznit:)