@valiet Ahoj Zuzí :-) To se teda jako polepši jo! :-D No přípravy, jen doufám, že to do 13.7. všechno stihnu :-D
Teda fakt? No vidíš, tak byste to kdyžtak vzali obráceně ;-) Hele ale už se ty zásnuby blíží :-) Máš předzásnubní, tak to brzo přijde, já ti to říkám pořád :-) Tak tfuj, tfuj, tfuj na březen. Třeba se tu ještě sejdem při plánování :-) ;-)
@valiet zato ja mam ted desny mimi obdobi... nejradsi bych zitra rodila:-):-) nejak mi poslednich par dni ruplo v kouli:-) Honzam e tak trochu brzdi:-):-)
@awe1 ty jsi zlatíčko....ale moc tomu nevěřím...ale uvidíme...:) u nás je vždy všelijak jen ne popořadě....:)
Neboj to stihneš...sice s eto blíží, ale ještě je dosti času...už Ti toho moc nezbývá ne?....)
@rozzaarka u nás je to půl na půl.....:) ale nějak mi začaly tlouct brutálně hodiny....:) tak uvidíme....:) sice bych chtěla vše popořadě, ale člověk nikdy neví....:)a jak už jsem psala @awe1 u nás je vše jinak....:)
Tak třeba se mimi povede při svatební noci...to by bylo hezké ....:)
@rozzaarka takto já ne, ale četla jsem si na netu ohledně miminek...koupání, péče o ouška atd.....:) a shlédla videa..a objevilo se tam video i porodu....až mi vžd yukápla szla, jak si pak maminka to své štětíčko přivinula k sobě....:)
my 12...13 sme chteli ale jelikoz je to sobota tak bylo par problemu....ale uz mame termin zamluveny uz se resi i hostina...saty si po tomhle vikendu taky budu objednavat pres internet...jen 2 mesice je usiti..a aby neprislo neco hrozivyho..:)a zacnu pomalu resit i prstynky:)
Ahoj kočky, tak zítra druhý a doufám poslední pokus o vyzvednutí prstýnků.... Pan majitel nám dal 1000 kč slevu za to, že spletli objednávku, což jsem koukala i s pětistovkou bych byla spokojená... :-)
Ahojky,tak ja se take hlasim mezi nove nevesty ;-) ;-) ;-) Jediny,co zatim mame je termin a to 13.7.2013 na Staromestske radnici ;-) ;-) ;-) A zbytek,tak zatim jen sbiram inspiraci a napady na netu.
Ahoj holky :-) koukám, že třináctka je mooc oblíbená, krásné datum jsme si vybraly, že je nás tu tolik 8-)
Jdu se pochlubit co už máme zařízeno, naposledy to byl jen obřad a kadeřník :-N Teď už máme zajištěné i místo hostiny, vizážistku, květiny, fotografa a taky jsme se domluvili se svědky jestli nám to odkývnou, máme zařízený rozvoz na večer a nějaké tipy na auta na cestu. Takže to čeho jsem se bála máme za sebou, teď ještě šaty, oblek, prstýnky a oznámení, ale to myslím tak nespěchá :-)
Takže jsem se hezky vykecala a přeju všem úspěšné přípravy :-D