Svatba 13.7.2013 - kdo se ten den vdává? :-)

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj holky, kdopak se vdava? Mame zamluveny zamek Berchtold, zbytek zatim v projektove fazi:-) Jak jste na tom vy?:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@valiet Ahoj Zuzí :-) To se teda jako polepši jo! :-D No přípravy, jen doufám, že to do 13.7. všechno stihnu :-D Teda fakt? No vidíš, tak byste to kdyžtak vzali obráceně ;-) Hele ale už se ty zásnuby blíží :-) Máš předzásnubní, tak to brzo přijde, já ti to říkám pořád :-) Tak tfuj, tfuj, tfuj na březen. Třeba se tu ještě sejdem při plánování :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@valiet zato ja mam ted desny mimi obdobi... nejradsi bych zitra rodila:-):-) nejak mi poslednich par dni ruplo v kouli:-) Honzam e tak trochu brzdi:-):-)
Odpovědět
@awe1 ty jsi zlatíčko....ale moc tomu nevěřím...ale uvidíme...:) u nás je vždy všelijak jen ne popořadě....:) Neboj to stihneš...sice s eto blíží, ale ještě je dosti času...už Ti toho moc nezbývá ne?....)
Odpovědět
@rozzaarka u nás je to půl na půl.....:) ale nějak mi začaly tlouct brutálně hodiny....:) tak uvidíme....:) sice bych chtěla vše popořadě, ale člověk nikdy neví....:)a jak už jsem psala @awe1 u nás je vše jinak....:) Tak třeba se mimi povede při svatební noci...to by bylo hezké ....:)
Odpovědět
Profilova fotka
@valiet :-) uprimne jsem rada, ze nejsem jedina, komu se v posledni dobe splasily hormony:-) uz jsem i koukala, kde je u nas cviceni pro tehotne:-D:-D
Odpovědět
@rozzaarka takto já ne, ale četla jsem si na netu ohledně miminek...koupání, péče o ouška atd.....:) a shlédla videa..a objevilo se tam video i porodu....až mi vžd yukápla szla, jak si pak maminka to své štětíčko přivinula k sobě....:)
Odpovědět
@krizecek ono prostě pršet nebude!!! :-) vypadá to, že nebudeme mít mokrou variantu hostiny venku, takže prostě pršet nesmí! :-)
Odpovědět
holky tak jsem dneska byla na zkoušce líčení, jsem hodně spokojená :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my 12...13 sme chteli ale jelikoz je to sobota tak bylo par problemu....ale uz mame termin zamluveny uz se resi i hostina...saty si po tomhle vikendu taky budu objednavat pres internet...jen 2 mesice je usiti..a aby neprislo neco hrozivyho..:)a zacnu pomalu resit i prstynky:)
Odpovědět
Profilova fotka
koukam ze resite i miminka:)my jsme stihli za dva a pul roku i 9 mesicni holcicku:)
Odpovědět
Profilova fotka
@nojminka tak to ti zavidim:-) i kdyz to bychom asi nakonec neleteli na svatbu na MAuricius:-) ale posledni dobou to se mnou nejak sije:-):-)
Odpovědět
Profilova fotka
my na svatebni cestu pojedem tam maximalne nekam do lazni..nebo nakej welnesjestli vubec neco..:)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj kočky, tak zítra druhý a doufám poslední pokus o vyzvednutí prstýnků.... Pan majitel nám dal 1000 kč slevu za to, že spletli objednávku, což jsem koukala i s pětistovkou bych byla spokojená... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj Holky jestli můžu tak i já se k vám přidám. svatbu mame 13.7. v chodovské tvrzi :-)
Odpovědět
Holky, už každým dnem čekám prstýnky a nemůžu se dočkat, ale trochu se bojím, aby to bylo to, co jsme si představovali, tak mi držte palce, prosím!:-)
Odpovědět
Profilova fotka
holky mě spadl takovej kámen ze srdce že ten termín vyšel s naši neochotnou matrikou... ted uz se to muze rozjet na plny pecky :)
Odpovědět
Zdravím! I já se přidám se svatbou 13.7.2013! Bereme se na radnici v Českém Krumlově :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já taky 13.7.2013 v Liškově mlýně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
A že nás je dost že?? :)
Odpovědět
Profilova fotka
kouká, že už toho máte dost zařízené.....já mám jen obřad, hostinu a fotografa :-)
Odpovědět
Profilova fotka
koukám ne kouká :D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky,tak ja se take hlasim mezi nove nevesty ;-) ;-) ;-) Jediny,co zatim mame je termin a to 13.7.2013 na Staromestske radnici ;-) ;-) ;-) A zbytek,tak zatim jen sbiram inspiraci a napady na netu.
Odpovědět
Profilova fotka
ja mam zatim zarizeneho fotografa obrad, doma nejakou vyzdobu a botky no a zaplacenou zalohu na šaty jinak nemame jeste ani prstynky :D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak co holky, jak pokracujete s pripravami? Mne prijde, ze oproti ostatnim nemame nic :D
Odpovědět
@elizabetamb to bud v klidu, taky nic nemam
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak se taky přidávám s tímto datem. :)
Odpovědět
Po delší době sem vkročím a koukám že úplná invaze :-) Vítám nové nevěsty, pořád je moře času takže nestresujme a užívejme si příprav
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky :-) koukám, že třináctka je mooc oblíbená, krásné datum jsme si vybraly, že je nás tu tolik 8-) Jdu se pochlubit co už máme zařízeno, naposledy to byl jen obřad a kadeřník :-N Teď už máme zajištěné i místo hostiny, vizážistku, květiny, fotografa a taky jsme se domluvili se svědky jestli nám to odkývnou, máme zařízený rozvoz na večer a nějaké tipy na auta na cestu. Takže to čeho jsem se bála máme za sebou, teď ještě šaty, oblek, prstýnky a oznámení, ale to myslím tak nespěchá :-) Takže jsem se hezky vykecala a přeju všem úspěšné přípravy :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsem si koupila krásný šaty a ted už se do nich nevejdu... nějak mě to naštvalo....
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj nevěsty, můžu se k vám přidat, máme stejný termín jako vy, ale ještě nemám kromě toho termínu a místa vůbec nic, nějak nevím, kde začít :-N
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?