@macice to mě fakt těší že nejsem jediná :-D ségra má příští týden promoce, bůhvíjak dlouho se bavíme že doma nebude, že přijede až dva dny před svatbou (řidič z povolání), segra se domluví s kámoškou že pojede s náma tudíž je plné auto a najednou můj drahý už bude doma a chce jet taky, když sem mu řekla že má zřejmě smůlu naštval se :-D
já mám pocit, že kdyby bylo den poté, tak by bylo nejlíp. Nervozita stoupá, všichni mně štvou svýma poznámka a požadavkama na změnu. Dnes mne dostala budoucí tchýně, neboť řekla, že její vnoučata nejí muffiny, takže by tam neměli být. Tady na Hané na to nejsou zvyklí... :-S Jen jsem stihla říct, že my je jíme a že její syn na ně připravil i speciální patrový stojan, aby to bylo něco jako druhý dort a stejně jsem neuspěla. Trvá si na svém a dělá obličeje jako bych chtěla vyhlásit 3. světovou válku. Jo a stoly se musí předělat, naše zvolená velikost se jí nelíbí. A tak se stalo, že vlastně ani nevím jestli se těším. :-(
Holky, buďte v klidu ... my 10 dnů před svatbou změnili místo hostiny - přece nebudeme cpát peníze někomu, kdo o to nestojí ... a aby toho nebylo málo, náš fotograf si zlomil ruku - řešíme náhradu :(
ahoj holky já se taky vdávám v tento den nejvíc se obávám počasí....ještě musíme upravit zahradu a vykopat 1 obrovskej pařez....dnes sem byla za kamarádkou co nám bude dělat jídlo a mám šíleně dlouhej seznam takže strávím pondělí a čtvrtek kvůli zelenině objížděním krámů :( ale těším se dneska my přišel obleček pro našeho dvouletého chlapečka a sem nadšená :) všem nevěstinkám vzkazuju že to zvládnem když je láska tak se zvládne vše :-)
@princina to znám, naštěstí jsme změnili o něco dřív..., lhostejnost původních majitelů hrůza... :-(, v nové restauraci "plní co nám na očích vidí" :-)
njn, my takhle půl roku doufali, že se konečně domluvíme na termínu schůzky... bohužel. Ale nové místo se jeví také o mnoho lépe a problémy nejsou žádné, takže snad bude mít všechno dobrý konec
@princina No ono celkově je to chován k zákazníkům takové hrozné, když jsem u nás v Jičíně obcházela květinářství, tak na mě byly všude dost nepříjemný (neměla jsem totiž jasnou představu a chtěla jsem poradit od profíků), takže já razím heslo: "Od takových protiv rychle pryč a hledat jinde." Jim uteče kšeft a navíc, kdekoliv řekneš svatební, tak mi přijde, že ty ceny násobí:)
@apacheee jo to souhlasí : svatební = 100% přirážka :-) Tak s květinářstvím si nemůžu stěžovat, jelikož my paní snad splní všechna má přání: nechtěla jsem kaly a ani okázalé růže ( holky, nekamenujte mě... chápu, že se vám líbí, ale já je nechtěla)... a do teď jsme vlastně zvládli všechno zmáknout - nastávající je flegmatik, takže jeho ledový klid mě občas vytočí ještě víc...
Ahoj holky já mám nervy na pochodu.... Nemáme žádnou kapelu a ani už žádnou asi neseženeme, nemáme 100% domluvenou hostinu a fotografa, a já nemůžu vybrat žádný účes na tu mojí děsnou hlavu :( Jinak máme asi všechno, v úterý je zkouška šatů, tak doufám že se tam nic nepokazí...
@princina ty brďo..tak zlomte vaz..no četla sem tu nedávno, že jedna holčina měnila místo hostiny tři dny před svatbou..mazec..zvládnete to, hlavu vzhůru :-) držím pěsti!
No já to musím zaklepat, ale zatím se vše daří...už už to vypadalo, že guláš na neděli nebude..vybouchli dva známí...ale dneska sme rychle zařídili alternativu a lepší ani nemohla být :-) já nevím, ale mě přijde, že zatím vše ok...tak doufám, že se nám něco neposere těsně před... :-D
@zuzkaa1 vubec me zeny nestraste, ze mate vsechno! Chybi nam zasedaci poradek, koupit zenichovi kosili na prevleceni (at se nemusi parit v te s dlouhym rukavem) a pak asi 3 miliony blbosti a detailu. Dneska jedu na zkousku satu, v pondeli kosmetika, v utery obarvit hlavu, dcera a zenich ostrihat, ve stredu nehty a ve ctvrtek se jde na vec - pijcovny, kytky, presun na misto svatby, v patek stany, privezt stoly, vyzdoba a pak den D. Uff.
Ahoj, my máme také tento termín a musím vám říct holky, že jste mě uklidnili... :-D Z těch nejdůležitějších věcí máme snad vše, ale spousta drobností pořád chybí. Snad to všechno příští týden doženem... ;-)
Holky, tak nás to taky čeká za týden.. Kromě kadeřníka máme snad vše zajištěné. Toho pořád ne a ne sehnat ;-) .. Jen mě trošku rozhodili, že mi včera volali, že pro mě nemají 4patrový tác na minidortíky, že jim došli.. ale nedala jsem se a musela cukrárna koupit novej! No a pak, že pro mě nemají bílé stojany na kytky, ale jen černé... Jinak zatím vše ok, tak uvidíme.. Hlavně aby nám všem přálo počasí a i přes určité drobné nedostatky si to všechny pořádně užijeme ;-)) ...
Holky už jste nervozní? Já zatím nic. Spíš naopak, hážu se čím dál tím víc do klidu :-) ale uvidíme... to asi teprve přijde. Jinak už můžu říct, že máme všechno. Nebo alespoň vše co se dá. Teď už jen vyzvednout věci atd.
Tak holky, tfuj tfuj tfuj:-) Uz se sem asi nedostanu, tak takhle dopredu:-) budu na vas myslet:-) a vy myslete na me, at to tam zitra s tou sebrankou dobre zvladneme:-) Krasne si svuj den uzijte a nenechte si ho nicim a nikym zkazit:-)
@awe1@krizecek@balalin@janul_iii a samozrejme vsechny ostatni:-)