@awe1 kdyz to slysela moje mama, rozesmala se jak pavian:-) jen nevim, co na to rodice Honzika:-) no, uvidime:-) jestli tohle nepujde, taky budu psat maminka... Mozna nez maminka nevesty bych tam dala maminka Evicka:-) taky mam s nasima super vztah, matka bych tam nenapsala ani tchyni a to je co rict:-)
@rozzaarka Moje mamča by to taky nejspíš tak vzala jako srandu. Ale co druhá strana :-| :-D Nebudu to myslím pokoušet, ať si tím nezkazíme svatbu :-) Jj, taky by to šlo, je dost času na přemýšlení, tak to pak nějak rozsekneme s Martinem :-)
Ach jo, zacinam se desit. byla jsem 100% presvedcena nechat si usit saty od Zima, ale uz s holkama 14 dni nekomunikuje:-( Tak se trochu bojim... jenze kde jinde si je nechat usit za slusnou cenu? 10000 za pujceni v salonu fakt nedam...
@rozzaarka Nechat si ušít šaty mě ani nenapadlo, ale je pravda, že to vypůjčení je šílené... Nevím, jestli to risknout u někoho, koho bych neznala...
:-|
@batalin koukni se na diskuzi asapbay a jini cinsti vyrobci satu. Je jeden fakt osvedceny krejci, ktery tu sije skoro vsem. akorat sted se holkam strasne dlouho neozval a nikdo nevi, co se deje. Tak chapu, ze jsou nervni. zacinam vymyslet nouzovou variantu - jeste je obchod jasmines bridal, kde siji saty, jake si vyberes a na ty jsou skvele recenze. sijou jeste lip, nez Zimo, jsou o malicko drazsi. Zimo sje tak za 300-400, jasmines od 400USD. coz je porad min, nez pujcovny tady...
@rozzaarka Tak jsem našla pouze anglické stránky a tu já po 12 letech studia stejně moc neovládám a ty české mi moc neřekly, máš nějaky odkaz popřípadě prosím?
Holky koukám teda dál po té kravatě... mám otázku... korsáž se ženichovi dává do kapsičky místo kapesníčku nebo kapesníček a "vedle" korsáž... abych ho eventuelně nekupovala zbytečně...myslím, že je obojí přeplácané... ale záleží-každému to sedne jinak...
@batalin ja bych dala bud kapesnicek, nebo korsaz... posli mi prosim do ip odkaz te tvoji kravaty:-) taky jsem objevila jednu krasnou pro muze:-) jen se mi nechce do toho investovat:-)
@batalin netusim znacku, bylo to z vazanky kom-) ta posledni je naprosto bozi:-) zenichovo obleceni jsem jinak jeste skoro neresila:-) stejne mi rekne, ze mu to je jedno, takze proste jednoho krasneho dne neco pritahnu:-) Maji mit treba tatinkove a svedek stejnou kravatu jako zenich? Vubec se v tomhle neorientuju:-)
@rozzaarka Ta první předpokládám je stejná jako druhá... je naprosto úžasná!!! Fakt krásná, za takovou tyrkysovou bych se vůbec nezlobila :-) , musím na ty stránky kouknout!! Ani mě nenapadlo jestli mají mít stejné/podobné kravaty, já bych to tak asi neudělala, ať ženich vynikne nad ostatními... Mě řekl, že jsem se zbláznila kravatu za 1200, ale když ji viděl, tak jsem hned objednávala :-) , ale jak jsem řekla, bohužel už nebyla a to jsem ji stihla i zaplatit... :-|
@batalin me ty prachy za to prijdou taky masakr... me se strasne libi ta posledni mala, ta stoji "jen" 650:-) taky nechce, abyach kupovala tak drahou. Jsem docela rada, ze mam tolik casu, protoze kdyz budu postupne nakupovat, ty vydaje se rozprostrou a nebude to takovy masakr pak najednou
@batalin na kravatu mame obe blbou barvu svatby:-) ale zkus se kouknout na Ebay. ted tim listuju a daji se tam najit fakt pekne kousky treba za 6USD. Coz je trochu jina cena nez 1200:-):-) postovne je vetsinou zdarma:-)
tak mě napadlo- jak to děláte s nocí před svatbou.. já budu muset spát v hotelu, protože doma není tolik místa, aby se tam vešla fotografka, vizážistka, kadeřnice, pes, sourozenci, mamka a ženich :-D Kuba nevím, jestli bude spát u nás nebo jestli bude spát v hotelu, chci být utajená nevěsta, takže aby mě všichni viděli až na obřadě.. Nebo že bychom v noci spolu spali v tom hotelu a on ráno odjel k nám se připravovat?.. už to řešíme teďka, protože jsme se o tom dneska ráno začli bavit a furt nám to nedá
@krizecek a kam nacpeš nás? :-D Záleží ale jak moc s ním hceš prožít tu poslední svobodnou noc (tím nemyslim techtle mechtle,ale víš jak). Já si třeba přeju aby sme poslední noc taky spali spolu, ale já nechci být utajená nevěsta...takže já bych spal dohromady v hotelu a pak ho vyprovodila :-D A já tě taky uvidím až na obřadu???
@rozzaarka To teda máme blbou barvu a měnit už to nemůžu, mám už nakoupeno dost věcí a vlastně ani nechci :-D , protože musím sehnat ty tyrkysové lodičky!!! :-D Předpokládám, že Ebay je taky anglicky ;-) , přes týden tady budu mít sestřenku, tak na to juknem:-). Děkuju, za ty odkazy, že sis s tím dala práci... Jinak se mi nezobrazuje, že jsi reagovala na můj příspěvek, píšeš totiž batalin ;-)
@krizecek přítel bude asi spát u rodičů, ale to se s jejich přístupem může ještě desetkrát změnit :-D
@balalin jezis promin. Mam te nejak zafixovanou jako batalin:-) pardooon:-) asi to fakt chce tu dovolenou:-) Tyrkysova je super:-) premyslela jsem, jestli tu svoji fialovou jeste nemixnu ruzovou a tyrkysovou, aby to bylo veselejsi:-)
@krizecek by budeme spat u mych rodicu. Honzika svedek bydli ob barak od nasich, takze to je idealni. A rano tam prijede fotograf, kadernice, Honzika rodice a to staci:-) Mozna jeste teta, kterou si vezmu za svedka, ale pro ty bude lepsi jet rovnou na zamecek. Kdyby tam prijela ona, prijel by s ni cely zbytek rodiny (20lidi) a na to fakt neni v prizemnim domku 4+1 kapacita a nechci nasim pridelavat starosti s tim, ze musi vyvarovat a delat do noci chlebicky...:-)
@phuskova tebe potřebuju už ráno během příprav :-D vy budete spát tam kde bude hostina :-)
@balalin no my se právě s jeho rodičema nestýkáme, takže to ani nejde :-D ale stejně spolu už nějákou dobu bydlíme, takže to vidím tak, že budem spát spolu a ráno ho vyhodím :-D
@rozzaarka ok díky :-)
@phuskova :-D to určitě né neboj..tě budu uklidňovat..navíc pochybuju, že byste trefili na místo obřadu :-)
Jinak zítra se jdeme poptat ohledně termínu svatby
@krizecek Taky spolu bydlíme, možná si ho tady taky nechám ;-) !
@rozzaarka Na svatbu nepřišla řeč, ale to příjde, příležitostí bránit se bude habakuk :-| , navíc byla s malým na procházce ,tak jsme se skoro neviděly :-)
@balalin oznamovali jste nějak doma že bude svatba? Jako myslím rodičům, prarodičům a sourozencům a tetám..že jste se třeba všichni sešli na večeři atd?? Mamka ví o tom že jsme se loni zasnoubili, ale o svatbě jsme ještě nemluvili...
@krizecek my jsme to rekli rodicum, kdyz k nam prisli na navstevu - to byli Honzika rodice a nasim jsme to rekli, kdyz jsme byli na navsteve u nich. Ono kazda rodina to ma hozeny jinak - jestli se u vas potrpi na zdvorilustky, tak klido na tu veceri jdete:-) u nas je to na pohodu, tak jsme to moc neresili:-) Ale vim, ze nejaka holcina tu byla hotova z toho, ze to tchyni oznamili normalne na navsteve a ona zacala hystericky rvat, ze jim to rikaji jak na pouti a podobne...