@valiet Mi povídej, já pořád někde lezu a objednávala bych každou kravinku :-D Mám už vývazky (jsou i v albu). Jedny sandálky, ještě přijdou druhé, na boty jsem totiž magor a navíc je blbě sháním :-D a už jen mističku na prstýnky :-) Ale určitě něco objednám, protože to nevydržím :-)
@rozzaarka teď už víš, co znamenají družičky. Ale ani to nedělám kvůli tomu. Prostě jen malá sama chce, tak jí udělám radost. Nechci, aby byla zklamaná :-) Jiné družičky nebudou :-)
Holky víte co? Já tu trapčím, jak nevím koho si vyberu na líčení a abych měla včas zamluveno a drahého sestřenice je kosmetička :-) :-D Já jsem fakt tele :-D
@valiet :-) Hele, ale mě to vůbec nenapadlo. Až jsem teď zase hledala kosmetičky a vizážistky a došlo mi to :-) Mám radost. Jen se s ní musím domluvit a něco zkusíme předem vytvořit, abych věděla, jestli budu spokojená. Ale vycházíme spolu dobře a určitě mi namaluje obličej, jaký si řeknu :-D
@valiet Na účes určitě půjdu. Sice mám svojí kadeřnici už dlouho, ale netroufnu si jít až ve svatební den. Chci vidět, jestli mi vybraný účes bude slušet, obrázek snese lecos. A tak vůbec. Třeba se mi to od ní nebude líbit a půjdu jinam. Ale je dobré vědět to včas. To samé líčení :-)
@valiet Tak to máš zase výhodu ty ;-) No, jsem zvědavá, jak to nakonec dopadne a jestli budu alespoň trochu vypadat :-D
Kam nám zmizela @rozzaarka? :-(