Svatba 1.6.2012

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj holky,máte taky někdo svatbu 1.6.2012?
Odpovědět
Profilova fotka
@barucca Já budu mít kytku z pivoněk. A ty?
Odpovědět
Profilova fotka
@sweet81 jéé pivoňky jsou nádherné. Já ještě nevím stoprocentně, ale hodně uvažuju nad bílýma minigerberama.
Odpovědět
Profilova fotka
@barucca Ta se mi taky líbí. Viděla jsem kytičku z minigerber u někoho v albumu a byla moc krásná.
Odpovědět
Profilova fotka
@sweet81 a prý dlouho vydrží, tak uvidím co nakonec s paní floristkou vymyslíme :-)
Odpovědět
Taky se hlásím ke svatbě 1.6.2012 ve 12:00 v Praze v Pelleově vile. Už se nám to blíží že?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky,už to máme za pár. Už máte vše zařízene? Počásí bude určitě hezký ,musime vsechny doufat,
Odpovědět
Ahojky....no počasí zatím moc dobře nevypadá, ale taky doufám že bude hezky. No docela doufám, že jsem na nic nezapoměla :-) Blíží se nám to:-) už v pátek
Odpovědět
Profilova fotka
jojo blíží :-) Já o víkendu dodělala generální úklid a teď už jen všechny obvolat, ve čtvrtek vyzvednout dort a cukroví a jdeme na to :-) S počasím také doufám, že se umoudří, ale pro jistotu jsem dnes pořídila obrovský deštník a vytáhla ze skříně gumáky. Máme totiž obřad venku :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Vypadá to, že nakonec to počasí bude ok, na www.chmu.cz, už hlásí pěkných 22 stupňů :-) Přiznám se, že se mi doost ulevilo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kierra tak jsem nejdřív zajásala a pak koukla sem a tady je pořád 15 na pátek i na sobotu :( http://portal.chmi.cz/portal/dt?porta...
Odpovědět
Profilova fotka
@tlap.ka tak to nechápu, to to museli mezi tím zase změnit :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@kierra oni to teď mění každou chvilku, teď už je to zase změněné, naštěstí už to jsou jen přeháňky, ale zase snížili teplotu na nějakých 13 :( no uvidíme :) snad to všem vyjde :)
Odpovědět
Článek se načítá
Tak dle toho co koukám tak počasí se pořád jen horší. Tak hlavně aby nepršelo aspon do 1 hodiny. Pak už sedíme v restauraci :-) A jak jste na tom nevěsty? Jsem dnes naposled v práci před přípravami a teda jsem děsně nervozni. Pořád si přemýlám zda mám všechno :-)
Odpovědět
Ahoj nevěsty, tak jak vám dopadl svatební den? Nám teda úžasně. Co mohlo, to se povedlo.
Odpovědět
Profilova fotka
@gyeses Nám taky užasně:-)
Odpovědět
@kierra ahoj, uvažuju o svatbě v tomto hotelu. Jak se ti tam líbilo? A cenově to vyšlo jak? Děkuji moc.
Odpovědět
Profilova fotka
@helus2013 ahoj, záleží na tom, co od hotelu budeš chtít, my jsme tam měli obřad, hostinu a pak jsme tam i všichni přespávali. Cenově se to může zdát dražší, ale za ten komfort, zázemí,organizaci a hlavně příjemný pesonál včele s majiteli jsou k nezaplacení.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Ahoj. Potřebuji vymyslet místa, kde se fotit. Obřad máme v Nižboru na zámečku a hostinu v Malých Kyšicích. Nevíte někdo o nějakých hezkých místech v okolí?
Odpovědět
Ahoj, my máme taky svatbu v Nižboru na zámku, ale 31.5.2013 a uvažujeme o Tagomě jestli to tam trochu znáš, nebo jsme mysleli na hradišti, ale nevíme jak to tam teď vypadá jeslti tam na louce něco kvete. Fotografka nám navrhovala dole u vody. Na focení by to asi bylo taky hezké. Hlavně, ale pořád nevíme kde něco nafotit když bude pršet. :-(:-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak co říkáte na předpověď počasí na 1.6.? Taky ho sledujete s hrůzou? :-(
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?