Ahojky....no počasí zatím moc dobře nevypadá, ale taky doufám že bude hezky. No docela doufám, že jsem na nic nezapoměla :-) Blíží se nám to:-) už v pátek
jojo blíží :-) Já o víkendu dodělala generální úklid a teď už jen všechny obvolat, ve čtvrtek vyzvednout dort a cukroví a jdeme na to :-) S počasím také doufám, že se umoudří, ale pro jistotu jsem dnes pořídila obrovský deštník a vytáhla ze skříně gumáky. Máme totiž obřad venku :-D
@kierra oni to teď mění každou chvilku, teď už je to zase změněné, naštěstí už to jsou jen přeháňky, ale zase snížili teplotu na nějakých 13 :( no uvidíme :) snad to všem vyjde :)
Tak dle toho co koukám tak počasí se pořád jen horší. Tak hlavně aby nepršelo aspon do 1 hodiny. Pak už sedíme v restauraci :-) A jak jste na tom nevěsty? Jsem dnes naposled v práci před přípravami a teda jsem děsně nervozni. Pořád si přemýlám zda mám všechno :-)
@helus2013 ahoj, záleží na tom, co od hotelu budeš chtít, my jsme tam měli obřad, hostinu a pak jsme tam i všichni přespávali. Cenově se to může zdát dražší, ale za ten komfort, zázemí,organizaci a hlavně příjemný pesonál včele s majiteli jsou k nezaplacení.
Ahoj. Potřebuji vymyslet místa, kde se fotit. Obřad máme v Nižboru na zámečku a hostinu v Malých Kyšicích. Nevíte někdo o nějakých hezkých místech v okolí?
Ahoj, my máme taky svatbu v Nižboru na zámku, ale 31.5.2013 a uvažujeme o Tagomě jestli to tam trochu znáš, nebo jsme mysleli na hradišti, ale nevíme jak to tam teď vypadá jeslti tam na louce něco kvete. Fotografka nám navrhovala dole u vody. Na focení by to asi bylo taky hezké. Hlavně, ale pořád nevíme kde něco nafotit když bude pršet. :-(:-(