Ahoj,tak já se hlásím mezi vás.Svatbu sme měli mít v Květnu ale nakonec sme to krapet šoupli a máme krásné datum 1.6.2012 v 10:00hod. na zámečku v Polné u Jihlavy :-)
@rencaboch my jsme taky uvažovali nad svatbou v květnu, nakonec jsme to posunuli na začátek června kvůli počasí. Celý den bude probíhat na zahradě, tak snad už bude tepleji než v květnu :-)
@ sweet81 díky :-)
já zatím ty přípravy až tak neprožívám, pořád si říkám, že je dost času.
Zatím máme jen zamluvený termín a místo a já šaty. Tento týden chci pořešit fotografa a restauraci a pak si dát nějakou dobu od příprav pauzu :-D
@barucca Toho fotografa to chce zamluvit,protoze aby mel jeste volno. Teda nechci strasit,ale ja jsem chtela jednu fotografku a ta mi napsala na zacatku prosince,ze ma plno. My mame misto,fotografa a ja vizazistku a saty.
@sweet81 ahoj, to já se teprve začínám rozjíždět :-) Dnes jsem byla domluvit dort a cukroví, ve středu jedu na zkoušku šatů a příští týden doladit detaily do restaurace.
@barucca Ahoj,jedeš až teď na šaty? To ja bych byla nervozní,že nic nevyberu a tolik času nemám. :-) No ikdyž my ještě nemáme prstýnky a už začínám být nervozní. Dneska jsme byli na matrice a pani matrikářka byla moc milá :-)
@petiti_ Ahoj,tak tě tady vítám:-) ve Viničním altánu je to moc hezký,vdával se tam moje kamarádka.
@sweet81 Děkuju moc za přivítání :-) jj, bydlíme kousek od tamtud, takže v létě jsme tam pečený vařený a taky se nám tam moc líbí :-) horší to je trochu s dopravou a parkováním okolí, trochu mě překvapilo, že ani auto s nevěstou nesmí vjet do areálu, ale tak nějak to dopadne.. holt zaparkujem někde.. a budeme doufat, že nám někdo neodcizí ozdobu na autě :-D
@sweet81 ahoj, šaty mám zamluvené už od ledna a dneska jedu na poslední zkoušku i s botama, aby mi je doupravili přesně na míru. Z těch důležitých věcí mi chybí už jen koupit ženichovi košili a zařídit kytky :-)
@sweet81 však neboj, to v pohodě zvládneme, ještě je dost času :-) Tak držím palce ať to vše vyberete podle Tvých představ. Já začínám řešit takové ty organizační věci jako je občerstvení před obřadem, dopravu z večerní party a tak :-)
A jakou budeš mít kytici?