Svadba Duben/Apríl 2009. Najde se tady někdo?

Zobraz úvodní příspěvek
Ahoj, najde se tady někdo, kdo je takový blázen jako já, že začíná plánovat svatbu na příští rok na duben? Respektive nás to čeká přesně 25.4.2009.
Odpovědět
cir: já jsem strašnej stresař ]-( navíc mám po úraze nějaký zdravotní problémy, kterýma se to ještě násobí... :-(
Odpovědět
natri: to je mi lito...da se to aspon nejak lecit nebo tak?
Odpovědět
cir: IP
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky-mohu se přidat do konverzace? U nás se plánuje svatba na 4.4.2009 na zámečku Belcredi v Líšni. Zatím se rozkoukávám, hledám ideální půjčovny a místo k oslavě-ale zatím nevím :-) Zatím mám jen zásnubní prstýnek a nastávajícího manžílka se kterým jsem již 7 let-a to myslím teď zatím stačí :-D
Odpovědět
dracinek: ahoj, další holka z Brna, to se nám to tu pěkně schází ;-)
Odpovědět
dracinek: no jo, super, že jsi taky brňanda :-) Kolik Vás bude na svatbě?
Odpovědět
Profilova fotka
No počítám tak 25 max 30 lidí i s řidiči(kamarády s rodinou) Jak to plánujete vy??
Odpovědět
Po včerejším přepočtu ,,jen" 60 lidí... :-N jen rodina, bez rodičů a kamarádů... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem pro menší svatbu-ale každý podle svého :-) Hlavní je aby se dostavil ženich s nevěstou :-D svědci a oddávající
Odpovědět
dracinek: ono je to složitější, těch 60 lidí jsou jen nejbližší příbuzní... :-N
Odpovědět
e.lle • Dnes o 14:54 ahojte, sú tu nejaké kočky čo to chystajú v bláznivom mesiaci???
Odpovědět
Ano, napr. ja :-) Povodny plan bol, ze svadba bude 1. majovu sobotu, ale som z BA-Rače a vtedy mame tzv. "hody" a obmedzovalo by nas to vo viacerych veciach, tam sme to posunuli o tyzden, cize na 25.4.... Len sa obavam, aby bolo pekne pocasie :-(
Odpovědět
Článek se načítá
busy: spoléhám na to, že po sv. Jiřím už by mělo být hezky a to je 24.4. :-) Prostě MUSÍ být hezky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
cauky, my uz 18.4. takže tiez dufam ze snehové vlocky budú prec... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,tak se k vám přidávám,s přítelem plánujeme svatbu na duben příštího roku.Plánuje tady někdo svatbu v pardubicích a okolí
Odpovědět
vvvecna: no výborně, čím víc, tím líp :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj natrix, kupovala jsi nějaké věci přes net,nemám s tím moc zkušeností a nechtěla bych být moc zklamaná,kdyby mi přiišlo něco jiného než jsem objednala
Odpovědět
vvvecna: přes net ne, ale to jsou tady asi konkrétní diskuze... já si to raději prohlídnu a ošahám, navíc přes net to bývá cenově stejně nebo dražší, záleží, co bys chtěla?
Odpovědět
Profilova fotka
Sama pořádně nevím,teprve plánujeme a vymýšlíme,mylsela jsem třeba polštářky pod prstýnky a různé ty látky na auta
Odpovědět
ahoj holky, ahoj nat :-D já jsem taky dubnová, nejspíše 18. 4. 2009 :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte budoucí manželky! tak po krásném požádání o mou ctěnou ručku se i já chystám na svatbu v dubnu, jen přesný termín ještě dolaďujem, protože to chci 11.4, ale to jsou velikonoce :-( , tak uvidíme, třeba nás oddají i přesto. Jinak nemám vůbec nic, ale snad se to nějak stihne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte :-) tak sa k vam pridavam - svadbicku mame 18.4. ;-)
Odpovědět
ahoj holky, konečně se nám to trošku rozmnožilo... :-) vvvecna: polštářek pod prstýnky osobně považuju za zbytečnost, ale stojí kolem dvou set většinou a víc nevím. No a výzdoba - já třeba budu kupovat v JYSKU takovou průhlednou látku, co vypadá jakoí organza, ale metr stojí do 70 Kč, což je dost podstatnej rozdíl proti běžnejm cenám organzy a je to široké 130 cm, takže to ještě nastříhám, ale na stůl budu kupovat šerpu asi papírovou. Spíš v klidu prohlížej, zkoumej a hledej - máš spoustu času. :-) mihu: ahoooj :-) pavka: v kostele nebo na úřadě? jika: :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobré ranko, tak my to neplánujem ani v kostele ani na úřadě, chceme někam ven, ale podmínka místa bude důležitá, protože když bude pršavo, tak aby se to tam dalo udělat i pod střechou. Zámek Kunín se mi zdá velmi povedený, ale asi zůstaneme věrni Ostravě a zkusíme se poptat na Slezkoostravském hradě.¨ Docela mě děsí kolik už toho máte, my se totiž krom svatby chystáme i na stavbu, tak ten čas musím dělit mezi tyto dvě věci :-|
Odpovědět
pavka: dobré ránko Nám by s mým štěstím pršelo, takže svatba venku by stejně nevyšla. :-| Hlavně se nenech stresovat, svatba se dá nachystat klidně za 3 měsíce... my rekonstruujeme, já před 14 dny dopsala a odevzdala bakalářskou práci a teď se učím (tedy snažím se a měla bych) na státnice. Populární termíny na populárních místech je potřeba řešit i rok před svatbou, ale na mě každej kouká, jako co tam chci, když mám svatbu až příští rok... ;-) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jasně, toho 11. to není konečný termín, ještě se mi líbi 17.4. ale to je pátek, ale v dnešní době by neměl být problém, pátek je taky dobrý den!!! nemusím stresovat, jako známá, té její drahy asi před 20ti lety řekl, že si ji vezme v úterý nebo v únoru a jelikož se v té době v úterý neoddávalo, tak se vzali v únoru :-D
Odpovědět
Hlavně jak už jsem zjistila, duben není zase tak populární, takže by to mělo být bez problémů ať to bude kolikátého chce... ;-)
Odpovědět
Zdravím všechny nevěsty :-) Tsk už to vypadá, že se nám duben začíná rozjíždět, to je super :-)
Odpovědět
Já si nějak nemůžu zvyknout na to nové rozvrhnutí stránky :-S :-N
Odpovědět
beth: ahoj, nic si z toho nedělej, já taky ne ;-) :-N
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?