Ahoj holky-mohu se přidat do konverzace? U nás se plánuje svatba na 4.4.2009 na zámečku Belcredi v Líšni. Zatím se rozkoukávám, hledám ideální půjčovny a místo k oslavě-ale zatím nevím :-) Zatím mám jen zásnubní prstýnek a nastávajícího manžílka se kterým jsem již 7 let-a to myslím teď zatím stačí :-D
Ano, napr. ja :-) Povodny plan bol, ze svadba bude 1. majovu sobotu, ale som z BA-Rače a vtedy mame tzv. "hody" a obmedzovalo by nas to vo viacerych veciach, tam sme to posunuli o tyzden, cize na 25.4.... Len sa obavam, aby bolo pekne pocasie :-(
Ahoj natrix,
kupovala jsi nějaké věci přes net,nemám s tím moc zkušeností a nechtěla bych být moc zklamaná,kdyby mi přiišlo něco jiného než jsem objednala
vvvecna: přes net ne, ale to jsou tady asi konkrétní diskuze... já si to raději prohlídnu a ošahám, navíc přes net to bývá cenově stejně nebo dražší, záleží, co bys chtěla?
Ahojte budoucí manželky! tak po krásném požádání o mou ctěnou ručku se i já chystám na svatbu v dubnu, jen přesný termín ještě dolaďujem, protože to chci 11.4, ale to jsou velikonoce :-( , tak uvidíme, třeba nás oddají i přesto. Jinak nemám vůbec nic, ale snad se to nějak stihne :-)
ahoj holky, konečně se nám to trošku rozmnožilo... :-)
vvvecna: polštářek pod prstýnky osobně považuju za zbytečnost, ale stojí kolem dvou set většinou a víc nevím. No a výzdoba - já třeba budu kupovat v JYSKU takovou průhlednou látku, co vypadá jakoí organza, ale metr stojí do 70 Kč, což je dost podstatnej rozdíl proti běžnejm cenám organzy a je to široké 130 cm, takže to ještě nastříhám, ale na stůl budu kupovat šerpu asi papírovou.
Spíš v klidu prohlížej, zkoumej a hledej - máš spoustu času. :-)
mihu: ahoooj :-)
pavka: v kostele nebo na úřadě?
jika: :-)
Dobré ranko, tak my to neplánujem ani v kostele ani na úřadě, chceme někam ven, ale podmínka místa bude důležitá, protože když bude pršavo, tak aby se to tam dalo udělat i pod střechou. Zámek Kunín se mi zdá velmi povedený, ale asi zůstaneme věrni Ostravě a zkusíme se poptat na Slezkoostravském hradě.¨
Docela mě děsí kolik už toho máte, my se totiž krom svatby chystáme i na stavbu, tak ten čas musím dělit mezi tyto dvě věci :-|
pavka: dobré ránko
Nám by s mým štěstím pršelo, takže svatba venku by stejně nevyšla. :-|
Hlavně se nenech stresovat, svatba se dá nachystat klidně za 3 měsíce... my rekonstruujeme, já před 14 dny dopsala a odevzdala bakalářskou práci a teď se učím (tedy snažím se a měla bych) na státnice.
Populární termíny na populárních místech je potřeba řešit i rok před svatbou, ale na mě každej kouká, jako co tam chci, když mám svatbu až příští rok... ;-) :-D
Tak jasně, toho 11. to není konečný termín, ještě se mi líbi 17.4. ale to je pátek, ale v dnešní době by neměl být problém, pátek je taky dobrý den!!! nemusím stresovat, jako známá, té její drahy asi před 20ti lety řekl, že si ji vezme v úterý nebo v únoru a jelikož se v té době v úterý neoddávalo, tak se vzali v únoru :-D