To je blbý... snoubencovu amminku ani nechceme finančně zapojovat, protože je sama a plat má minimální, navíc z něho neustále něco nakupuje skorošvagrovým dětem... Takže to bude hlavně na našich, v nejhorším si půjčíme a budeme doufat, že to splatíme ze svatebních darů...
hmotné dary nepotřebujeme, naštěstí...
ahojí holky,
natri: jak dopadla zkouska?
jinak my si svatbu platime sami, oba studujeme, oba nějaké penízky vyděláváme, není to moc, ale jakříká natri, dá sekupovat postupně a levnější...
natri: certifikát mám taky:) mam par semiku na chemii potravin, tak se mi to podarilo ziskat. predchazela tomu zkouska z HAACP, ale dneska to vůbec nevyužívám ani nevimkde to mam :-|
jj dalkove, jinak pracuji jako personalistka....
holky uz mate vymysleny prvni tanec? Ja se snazim snoubecnce dokopat do hrisneho tance, aleasi to neklapen....
ale tohlo by mohlo...
http://www.youtube.com/watch?v=QujA8Y...
my byli v tanecnich kazdy zvlast na stredni skole, pak letos spolu v tanecnich pro dospelaky, ale tam jsme to po par lekcich vzdali, pani vedouci mi pekne lezla na nervy...MNo nejak uz to spolu zvladneme....
heh, treba prijemne prekvapi a bude z nej gentleman a tanecnik jak ma byt:)
Ahojky. Taky plánuji svatbu na den 25.4.2009 a vůbec si nepřipadám jako blázen, když se o to starám tak brzy 8-) . Jsem zvědavá, zda se mé plány uskuteční či nikoli :-o .
ahoj hajenko, top je super, taky jsem z Ovy a máme to 25.4.:), tak aspoň budu mít někoho s kým to můžu probírat:) Jasně, že se tvé plány uskutečním, pokud člověk něco chce, tak to dostane, jen se nenech zdeptat kecama ostatních, které zákonitě příjdou....
natri: já letos řeklamilému, že pokudmi nepostaví máju, že si ho nevemu...a ejhle, mája je na zahradě od 1.máje :-D asi to, že si je nevememe, je silná výhružka :-p
milá Cirrusso :). Kecy ostatních mě už deptat začínají.... Například co se týče šatů... Chtěla bych jinou barvu než bílou. Respektive vínově červené :-D . Ale budou to muset překousnout ;-) . Toho se vzdát nechci. No, ale pokud nebudeme mít dostatek financí, tak mi přeci jen nezbyde asi nic jiného. Ale snad to dopadne, tak jak chci. A kdepak plánuješ svatbu? Máš už něco vyhlídnutého ? :-)
hajenka: mě vadí zase spíš kecy typu:,, a to už nakupuješ na svatbu, když ji máš až za rok? To jsi divná, ne?" atp.
Celé vínové? Máš nějaký obrázek? A už jsi zasnoubená?
Milá Natrix :) . Jo, to taky slýchávám :-| . Furt koukám na net, vymýšlím, plánuji - a pro ostatní jsem divná :-D . Ale tady se cítím jako mezi svými ;-) . Zasnoubená jsem již přes dva roky. Co se týče šatů, zkusím je tady nějak přenést 8-) . Nejsem v tom moc učená :-o .
já právě teď mám trochu času, pak musím napsat bakalářku, učit se na státnice... takže pak se tomu budu moct věnovat až na podzim a svatbu chceme 25.4., takže sbírám inspiraci a rady, stahuji obrázky, občas něco koupíme na výzdobu... navíc je to podstatně příznivější finančně, kupovat takhle postupně. ;-)
V tom s Tebou plně souhlasím. Máš recht, když člověk kupuje věci postupně, aspoň se ti nepřetočí panenky :-D . A ten datum je naprosto nádherné, jelikož ho mám taky vybrané :-) .
Myslím, že už jste to tady vysvětlovaly a já jsem jen přikyvovala :-) . Dříve je zima, a později je pro nás moc horko :-) . Takže vyhrála poslední dubnová sobota v měsíci. Kdyby náhodou nevyšlo toto datum, tak květen. Ale už jsem volala do obřadní síně a neměl by být problém. Jen se divila, že volám tak brzo :-| . Zase trochu exot :-D .
já jen, jestli třeba k tomu datu namáte nějakou významnou událost, ajko třeba seznámení, zasnoubení nebo tak.
Kdyby bylo tak jak tento víkend (toho 25.4.2009) to by byla paráda. :-)
haslim se po delsi dobe - ted boxuji se skolou, tak nestiham...
hajenko, vem si saty jake ty chces, je to precitva svatba...ja taky nebudu mit asi bile, ale kremove a kecy uz jsem hodila za hlavu...Jinak my to mame v kostele ve Stare Bele....jsme oba odsud, tak to byla jasna volba...uz jsem byla v salonu se juknout na saty v Parisu v centru a uplne super.....doporucuji...
Hoky :-) , já zkoušky nemám, patřím mezi pracující lid :-D . Dnes mi odepsali o ceně mých vysněných svatebních šatů.... No, a musím se smát, plakat se mi nechce ;-) . Suma 15.000 kč je pro mne naprosto šílená za půjčení šatů, takže budu muset vyhrát ve Sportce :-) . Ještě mi chybí jeden svatební salón a pokud i tam budou šaty za nerozumnou cenu ]-( , tak se budu vdávat v teplákách :-D .
cir: zítra mám zápočet z genetiky a je to mazec. :-(
hajenka: a jsou to některé, co máš v albu? To bych za půjčení nedala, ale já jsem vzácný případ, mám koupené nové a vlastní za 6 tisíc... a krásné...
hajenka: a kde si se ptala? Ja zatim sehnala za 9000 z toho Parisu, ale nakonec to mozna budu resit asi jinak....Ukaz foto, jsme zvedave:) A jinak, ja taky pracuji, studuji dalkove....
natri: jak dopadl, povidej....jinak ja jsem ted z toho uplne odvarena, nestiham skolu, natoz praci, cela svatba ted musela jit do ustrani, vratim se k oraganizaci az po zkouskach...nechci videt ty statnice...zitra jdu konzultovat bakalarku, uplne se desim, ze to po me bude chtit jeste ted ve zkouskovem...uff, nemame to ale lehke, ze?:)
cir: zápočet mám ! :-)
bakalářku nemám ským konzultovat, vedoucí práce je zase měsíc pryč... ]-( 19.5. a 28.5. mám ještě zkoušky, snad je udělám napoprvé, pak plnou parou do psaní bakalářky, organizace se taky bude muset odložit... :-(
natri: sikula gratuluji....ja ted prisla z te konzultace a jsem z toho hotova, v zari bych mela odevzdat predbeznou verzi a ja nemam ani podklady a presne rozvrzene co a jak....supa...No a dneska me cekaji jeste dva zapocty, jeden v 10: 00 a druhy nekdy ve tri, tak jsem zvedava jak se povede, protoze abych se priznala, tak jsem se na to zatim vubec neucila....
Ty šaty za "rozumnou cenu" mám v albumu 8-) . Kolem této úžasné ceny se pohybují všechny šaty kromě prvních. Tož se jukněte ;-) . Ale jsou stejně překrááásné :-( .