ahojky nevěsty,
tak jsem to nevydržela a založila toto téma...... :-D x-)
Původně jsem chtěla počkat, až budeme mít datum potvrzený matrikou,.....jenže jsme se tak do toho datumu zamilovali a tak už s ním počítáme,že se ho nevzáme a klidně změníme matriku (pokud nám nebudou chít vyjít vstříct).
Je tu na tom někdo stejně tak?
Všem nám přeju,ať se nám přípravy vedou a ať se nám pak v tento den splní jeden náš sen
;-)
čauko holky :) jj já vás sleduji i na koníku :)
máme se fajn, realizujeme stavbu domečku, plány a pozemek máme takže ještě sháníme nějaký ten peníz.
Jsem na víkend slaměná vdova :-D :-D :-D takže jsem u kamarádky a plánujeme výlet s jejími dětmi. Je tady dneska nádherně
Ahoj Majinko...... jeeeee bude domecek :o)))) Se mate, ze uz mate pozemek i plany.... my mame jen pozemek, a plaaanuuu mame spousty, jen jsme jeste nenasli ten spravny plan pro nas dum .o((
ja jsem dneska v praci..... Petr stejne na vikend neprijede domu..... tak co bych tam sama delala.... snad prijede v patek, uvidime
Many, myslim na tebe a dej v pondeli vedet, jestli uz je Ladik venku :-)
ahojky holky,sice uz brouzdame nekde jinde,zeeee
ale neda mi to,abych dneska vsem nepoprala vse nej nej nej do dalsich let spolecneho zivota
nam se dneska uzavira prvni rok-je to docela dojak a jesti muzu mluvit za nas,tak si preju,at jsou vsechny ty nasledujici roky tak krasne a uspesne,jako ten nas prvni x-)
pred rokem jsem touhle dobou jeste silela po byte a nemela hotovo, jeste jsem nevedela,ze za dve hodiny bude volat kvetinarka,ze kaly nedojely, nevedela jsem,jak dobrodruzna nas ceka svatba a jak bude kraaaasna, do ranich hodin.....a nevedela (jen doufala) jsem,ze do roka budu sedet na posteli vedle klubicka stesti,je to kraaaaasnyyyy x-)
preju vsem,mejte se moc krasne a zitra krasne oslavy ;-)
ahoj holky :-)
Pavli krásně si to napsala ;-) tak tak ať jsme pořád tak šťastní jako to bylo do teď aspoň dalších 70 let :-D
no já v tuto dobu snídala a přitom se malovala a chystala ke kadeřnici :-D a manžíkovi končil průjem a zvracení - naštěstí ;-) už jsme se báli,že bude od oltáře utíkat na WC :-)
ahoj manzelky!!!!!!!!!!! :-D holky ja zase rvu!!!!
ja v pul paty kojila a vzpominala jsem,jak jsem se loni tou dobou koupala, vstavala jsem ve 4, ve dve si sla lehnout... a pak jsem vzpominala,jak jsem po pate rano rozvesovala pred vchod ty ozdoby a lidi na me cumeli-sli do prace.....v 6 jsem uz byla u kadernice a v tuhle dobu jsem byla malovana a v 10 jsme se poprve videli a sli se fotit-a to jeste nebyla zadna katastrofa,cekam,az kolem jedne budem vzpominat na bouracku a tak,dneska se tomu budem opravdu jen smaaaat :-D
jo a ja se smala uz rano,kdyz mi doslo,ze loni byl marcel ozdobenej tou naplasti na rozseknute hlave a letos budu na fotkach ja krasnejsi o modrinu po trhani zubu-no proste my nemuzem mit normalni krasny fotky,coooo :-D
tak koukam,ze si to nekde pekne uzivate :-)
ja hlasim obed na selskem dvore-pekne venku s vyhledem,uuuplne bozi,jsme zavzpominali,bylo stejne krasne a slunecno,no bylo to dokonaly jako pripomenuti
pak jsme se sli projit do parku, dali jsme si na terasce oddech a posedeli...atd.atd....
vzpominali jsme,co se delo a lonskou nehodu jsme projedli a bylo nam letos v tu dobu urcite lip,ted uz jsme radili jak blazni, to bych si zopakovala hneeed taky zas
- holky, a jedine,co bych vazne rada znovu-je mit zas cely den na sobe ty saty,nic jineho mi nechybi,ty saty bych rada fakt jeste nekdy...no nic,mam smulu,uz me to nikdy neceka ;-)
a ted uz je mala vykoupana a uspavame,proste krasny den-jak jinak x-)
tak papa
ahoj holky :-)
Pavli ty šaty mi taky moc chybí ;-) taky bych si je ráda oblíkla :-D já dělala dobrý oběd doma,měla jsem naložený maso pár dní dopředu a udělala jsem ho s hranolkama a oblohou a tatin se mezi tím staral o malýho :-) a navečer jsme šli sednout do té hospůdky,kde jsme měli svatbu a vzali jsme sebou kámoše a kámošku co byli u nás na svatbě :-) a večer jsme si u televize dali náš svatební dort :-) mňam mňam je fakt výborný,ještě máme na dnešek :-) schovala jsem větší kousek :-)
ahojky,mala jeste usnula,tak sem jdu juknout,jak jste oslavovali ostatni,pak se musim rychle myt-netece nam porad voda,tak at to stihnu,nez se kotatko probere
many-prave na tom selksem dvore-jak jsme vcera jedli jsme meli taky hostinu ;-)
holky a noc jsme tentokrat prozili oddelene!!!! sice spime u male oba neustale,ale milacek jede dnes v noci odtah,tak se sel vyspat,dnes po praci toho moc neda a ja bych se bala,kdyby nebyl odpocinuty-to je mazec co :-D ,ale odesel,az kdyz jsme oba padali do limbu,tak to snad tolik nevadilo x-)
saty-to seno jsme chteli tenkrat taky,ale u nas nic nebylo v okoli,kam by veteran stihl dojet-dokonce to nestihl ani na dalsi misto,ktere jsem chtela,ale fakt to nevadi,spis me porad vadi,ze nemam ty fotky po obradu,ale je to fakt nepodstatne,hlavne,ze mala se povedla a je zdrava 8-)
many-svatebni dortik,jooo, ja ho neschovavala,pac ja ho nejim,ja z nej okousala jen marcipan :-D ,ale dodnes ho lidi moc chvali,pry byl vynikajici,tak to jsem rada
ahoj holky,teda dlouho jsem hledala náš datumek a konečně našla a vidím,že sem už nikdo nezavítá :-D možná až na další výročí co ;-) ale teď jsme měly ;-) rok a půl :-D :-D :-D :-D
caute manzelky!!!!!!!!!!! :-D
tak letim poprat vse nej nej nej i do dalsich let,at jsou stale tak uzasne,vyjimecne a krasne!!!!!
doufam,ze nam bude prat stesti s pocasim,jdem na veceri (musime s malou na terasku)...zatim to vypada,ze bude zase krasne-no to je tim datumem,ze :-N :-N :-N :-N
tak krasny den holky ;-)
Ahojky, zahlédla jsem náhodou pavly a té exta ahoj.
Přeji vám všem krásné výročí, počasí vám opravdu vyšlo. Já slavím první měsíc ;-)
Pavlínko nedávno jsem tě viděla naproti akváči v zahrádce.