ahojky nevěsty,
tak jsem to nevydržela a založila toto téma...... :-D x-)
Původně jsem chtěla počkat, až budeme mít datum potvrzený matrikou,.....jenže jsme se tak do toho datumu zamilovali a tak už s ním počítáme,že se ho nevzáme a klidně změníme matriku (pokud nám nebudou chít vyjít vstříct).
Je tu na tom někdo stejně tak?
Všem nám přeju,ať se nám přípravy vedou a ať se nám pak v tento den splní jeden náš sen
;-)
ahojky holky, tak se zase hlásím fakt vůbec nestíhám, teď jsem marod, vlezl na mě nějaký bacil emil :-D :-D , tak chodím se zavázaným krkem, pořád piji čaje a sosám vitámínky,
Jinak jsme si včera koupili nové auti, golfa, uvázali jsme se na pět let, tak jsem zvědavá jak to těď všechno bude. V lednu chceme jet lyžovat ach joooooooo
Ještě že manža vydělává protože já v nové práci zatím bída.
A jak se máte?
Kat - ja tu knihu cetla uz snad desetkrat a z toho asi dvakrat anglicky... jsem z ni vedle a mam k ni i jinak osobni vztah.... proste je to muj milacek...... :o))) Tak na to myslim, ze jsem ji uz dlouho nemela vytazenou, tak se asi zase zactu x-)
Maji - to s tou praci je blby... jeste k tomu, kdyz ti neni dobre :o(( Ale mate nove autickoooooooo ;-) Ono bude lip... urcite... teda ja tomu verim..... x-)
I kdyz vcera jsem zase byla po dlouhe dobe nakoupit a kdyz jsem videla, kolik to jidlo ted stoji, tak asi prestanu jist..... tolik neutratim a jeste budu hubena :-)
o vikendu nam prijede na navstevu Petruv kamarad s pritelkyni.... takze se jim budeme venovat.. (budu muset varit :-( ) a v sobotu pojedeme na zimni stadion bruslit ... takze pohodicka.... trochu se to ted v praci uklidnilo, takze chodim domu i vcas a nemusim o vikendu :o))))
Ahoooj, zdravim opet z patecni prace...ja uz chci domuuuu, tak se tesim na vikend, dnes jsem rano vubec nemohla vstat, jak se mi nechtelo....tady je dneska jeste ke vsemu nuda, takze to strasne pomalu utika...asi utecuuu driv, stejne tady mam byt oficialne je PO 7-11h :-S
ahoj holky, jak se mate? u nas pry snezi......... hmmmmmmm nejak nevim, co to je a neumim si to predstavit. ani to, ze se blizi vanoce. doufam, ze kdyz nemam zadne IP, nedeje se nic zavazneho a vsechny se mate OK a fajn, moc se mi po vas styska a po tech nasich holcickach, to si ani neumite predstavit, uplne tu trim a tesim se domu. abych je pomuchlala :-D papa a MVR ;-)
Ahoj holky,vsechny vas moc zdravim.No vy jste me teda navnadili s tim Alchymistou, asi to taky vytahnu :-D .
Maji, s tim autickem mi povidej...taky zvazujeme koupi noveho auti.A mate noveho Golfa? To je tak 400.000-450.000, ze jo?No my si dame mozna darecek na Vanoce, ale do leasingu se mi moc nechce ]-( :-| Musime to jeste propocitat vsechno....My o vikendu vyklizeli bytecek po rodicich, prodavam ho misto mamky,takze vsechna prace zustala na me a ona jenom zkasne penizky ]-( , tak doufam, ze neco malo zbyde i na me.. :-N x-) .Tak se mejte krasne a pekny start do noveho tydne.
ahojky holky, přeji všem krásné pondělí, idkyž já mám od rána kopr. V práci nám nařídili celozávodní dovolenou, takže je to pěkně naprd, tak tu všichni brbleme, že s tím budeme muset něco udělat. Nejenže povinně musíme být doma o Vánocích :) což nám neva, ale musíme si vzít dovku na jaráky a pak týden v srpnu, což je pěkně na pytel.
Hani nene na nového jsme neměli, koupili si ojetého a i tak stál 200. Ale jezdí pěkně, takže svištíme teď po kamarádkách a doháníme co se v týdnu zamešká.
A holky jak se jinak máte?
Musím vás jít dočíst, abych byla v obraze :)
Tak zatím páčko zlatíčka moje :)
Ahooojk holky moje!!! moc vás všechny zdravím !!! I zajisté úžasně opálenou Lucinku!!! ;-)
doufám,že se máte všechny dobře a jste zdravé!!!
Já tak trošku bojuji s nachlazením, jsem zas jednou běhala bez bačkor u kamarádky :-|
jinak v práci stále záhul, ale zdá se,že už dlouho nebude...
manžel dostal nabídku na lepší práci v Plzni, takže to vypadá,že od únoru budeme žít v Plzni...
trošku se bojím, ale hlavně se těším na nové prostředí, práci a prostě změnu!!! oba dva jí moc potřebujeme!
tak držte zítra palce, budu o tom poprvé diskutovat se šéfy, ti omdlí asi... ;-)
tak já pádím zase pracovat!!! a snad vás brzy večír dočtu!!!
paaaaaaaaaaa
Ahoj holky, du vás taky pozdravit, jsem dnes sama samotinkáu, manža je v Praze, pes den byl pracovně a teď má zapíječku miminka- (Štěpánek) svého kamaráda:-)
Jinak já holky nakupuju letos zatím dárky přesnet, do krámu chodím jen pro jídlo, ale jak tu padlo, ono to bohatě stačí! A že bych trochu zhubnout potřebovala, to jako jo:-) Satyyy, v neděli jsem dělala sójové plátky zapečené s nivou, k tomu brambůrky a jablečnej kompot. Doporučuju, bylo to fakt výborný!;-)
Teď jdu ještě objednat nářadí ke krbu pro manžílka (30. mu bude 30 :-p x-)
Luci, dovolenku závidím, já mám přesčasy zase už asi na dva až tři dny :-p Ale já si to vyberu:-))
Erenko, nová práce, v Plzni, fíhaaa... Blahopřeju a obdivuju! Já na ty změny njak nejsem, jsem konzerva:-)
Jo, Lucinko, Ty ses včera určitě válela u moříčka a já byla na běžkách! Dnes mě všechno bolí :-p Jsem lemra no:-)
A víte co je paráda? Běžkařskou trať máme za baráčkem a zpátky sjedeme téměř k našemu obýváku x-)
Eren - do Plzne?? no to jsou veci... ty chlapi s nam delaji ale v zivote zvraty, co??? My se mozna casem budeme stehovat do Pardubic..... to jsou veci....
Kat - sojove platky s nivou?? to zni dobre :o) asi to taky vyzkousim x-)
Jo, jinak novinka... moje sestra je tehotna... v cervenci by to melo byt..... poridila si to s tim svym pitomcem... takze nevim, jestli ma cenu nejak jasat.... ale ona je stastna :-o
Kat - koupila jsem sojovy platky... takze jak na to?? porad jen na ten tvuj super recept o vikendu to uvarim :o)))
Jinak to vypada tak, ze kdyz to pujde podle manzelovych planu, tak v dubnu nastoupi do armady... na 3-6 mesicu do Vyskova a kdyz proje vycvikem, tak nastoupi k posadce do Pardubic. Zatim to vypada, ze by tam dojizdel. Ale kdyz zjistil, ze moje mamina ma cca 20km u Pardubic pozemek, tak vymyslel, ze si tam postavime baracek. Na jednu stranu si rikam, ze se zblaznil, prece se nebudu stehovat do Pardubic, hledat si tam praci a jeste k tomu se nervovat se stavbou baracku, kdyz uz zarizujeme byt (ten bychom samozrejme prodali). ... ani nevim, na kolik takovy baracek vyjde (Kačko porad) Ale na druhou stranu si řikám, když potkávám v Praze ty podivny feťácký existence, jestli by nám na vesnici nebylo líp. Ale uvidíme jak to bude pokracovat a tak.......
Satyyy, jsem pro PB! Já bych v Praze totiž chcípla :-p :-D Určitě poradím, co budu vědět, při nejmenším dám kontakt na stavební dozor, extra levný a nejlepší člověk, co se nám připletl do cesty. Jezdí i do Liberce takže do PB taky určitě. Kde u PB brouku? Blíž ke mně nebo na druhou stranu?;-)
Baráček a jeho cena je strašně široká, záleží na velikosti a na tom, zda stavíte sami. Určitě pak můžeme vše probrat;-) Třeba se sejdem v PB! x-)
Plátky - celý pytlík vysypeš do půl litru vody a uvaříš, jak jsi zvyklá. Já dávám zeleninový bujón, trošku sladké červené papriky (má to hezčí barvu pak), případně pepř, jestli máš ráda (my moc neochucujeme, takže nedávám sůl, pepř, jen ten bujón a papriku). Nastrouháš nivu s eidamem (může být jen niva, ale ten eidam se líp taví). Uvařené masíčko vyndáš, vývar nevyléváš, jen přeleješ! Na pánvičku dáš olej, masíčko osmahneš dozlatova a nakonec dáš na plátky kupičku nivy, opatrně otočíš (jen na moment), otočíš zpět a máš plátek zapečený s nivou:-) Fakt to tam překvapivě drží a vypadá to pěkně. Ten vývar, co Ti zbyl, ohřeješ, hodíš do něj kostku vepřové šťávy (nevím, jak se to přtesně jmenuje, v krámě je to vždycky vedle bujónů a je to nějaká šťáva k masu), Ta to báječně zahustí a ochutí;-) Tou šťávou přeleješ to maso na talíři (já to leju na brambory). Mňam, mám hlad! Nic nebude, je večer, jsem tlustá, mám tu čaj a jsem po náročné hodině aerobicu :-D
Ahojky....
Kat - diky za recept, uz si ho tisknu :o)) Ja jsem vcera delala zapenecny brambory s rybkou, nivou a smetanou..... mnam mnam..... jeste mi zbylo na obed, tak se na nej uz ted tesim :o))
Jinak od Parbudic do mame na JZ :o(( (Svojšice, znaš?? ) Tak tam to je. No, uvidime, jak bude pristi rok probihat a my potom budeme premyslet dal.
Jinak barak bychom si urcite staveli sami.... tatka je sikulka a my asi taky... takze takovy ty normalni stavebni prace (mimo eletrikare a instalatera) zvladneme (tata je tesar, takze ani strecha neni problem) a baracek bych chtela maly, mozna i prizemni.... :-D :-D :-D to jsou plany a pritom se vubec nevi, jestli nekam pujdeme .o)) Ale docela me to laka.
Jo a jeste se vratim k tomu Alchymistovi..... v sobotu jsem v knihkupectvi zjistila, ze vydali Alchymistu znovu.... v hnede (jakoby starobyle) obalce, i s ilustracema..... premyslim, ze si ho poridim, fakt je to krasna knizka i na pohled..... x-) x-) x-)
Satyyy. Ty vaříš večeře? Tak na to bych se mohla... včera jsem v pět přijela domů z práce, od šesti do půl osmé cvičení, domů, sprcha, tvoření nějakých dekorací při TV a spát... Večeři bych tam už nenacpala (a ani nechtěla):-D
Baráčku fandím!;-) A Svojšice neznám :-S
Já jedu v sobotu do Prahy x-) Jedeme teda nekřesťansky brzo (manža tam musí být v osm na nějaké konferenci nebo co), takže to má Ikea zavřeno:-) Takže jdu endjřív do centra, stavím se v Luxoru, chci taky mrknout po nějakých knížkách ještě, hlavně něco od TOPPu (dekorace, jak zdobit perníčky atd.). A pak Ikeaaaa:-))) Dostanu penízky a můžu dělat nakupy nakupy:-D Bude botník, různé dózičky do kuchyně, polička do prádelny, komoda pro Káťu do posilovny, a dekorace x-) Vlastně mi ani nevadí, že jedu tak brzo :-D
Jeeeeee, nakupy zavidim.... my si ted objednali skrin do loznice, takze nakupy chvili nebudou :o((
Dekoraci ted taky vyrabim, koupila jsem si klubicko a zacala jsem neco hackovat na vanoce, tak jsem na sebe zvedava....
Vecere varim jen nekdy... vcera jsem mela v praci k obedu jen rohlik, tak jsem udelala teplou veceri a zbytek mam dneska k obedu.... takze dneska bude k veceri jen chleba .o))) Prijela jsem domu v sest, nastesti Petr mi mezitim oloupal a nakrajel brambory, takze ja jsem to jen nahazela do trouby a v pul osme byla vecere :o))))
Premyslim, ze bych uz o vikendu zacala pect cukrovi...... jen trosku, abychom meli doma teplo z trouby a vonavo.... Petr se bude ucit, ma pristi tyden nejaky zkousky..... tak se do neceho vrhnu (treba konecne dodelat tu dekoraci, co jsem vcera zacala)
satyyy, já se o víkendu chystám na perníčky, mám od babičky půjčené vykrajovátka, recept tady z beremka, suroviny nakoupeny... Přes příští týden udělám adventní věnce (dělám i pro mamku) a příští víkend (advent) umeju okna, uklidím, nazdobím... Ještě musím dodělat obrázky na sklo, mám jich jen pár.... ;-)
S večeří aha...já mám každý den oběd v práci (dnes ne, pač je králík-nerada nebo zemlbába-musím se hlídat), takže večeře mě ani nenapadnou. Vařím jen o víkendu (a teď budu v Ikee x-) a v neděli udělám třeba...vločkové karbanátky nebo sojový řízky? Nebo nějaký těstoviny se špenátem?...
Kacko a to manzel neji vubec zadne maso, ani ryby??? to musi byt strasny takhle varit, ne? ale ty maso jis....
ja sice maso taky nejak moc casto nevarim, ale nekdy si proste dame...... hodne teda kureci a potom nejakou rybu... a sem tam i nejakou kravicku a prasatko :-)
Satyyy, nejí. Pokud vím, tak co jsme četla, je tzv. Ovo-lakto-vegetarián, což znamená, že jí vejce, mléčné výrobky, ale nic dalšího živočišného. Takže ryby ani kuře ne (když se ho na to někdo ptá, odpovídá otázkou, a ryba není zvíře?):-D
Já mám maso skoro pořád v práci;-) takže o víkendu si dát sóju, šmakouna, tofu - je příjemná změna;-) a mně to chutná;-) Dětem ale maso dávat budu, ať si vyberou, co jim bude chutnat.
No, je pravda, ze ryba asi zvire je :o)))) Ja sice maso nemam uplne v lasce, ale bez nej bych asi byt nemohla. Ale je fakt, ze soja ani smakoun me nevadi a taky si dam...... x-)
ahooooooooooooooooooooooooj :-) tak uz asi naposledy se hlasim z honeymoooooooooooooooon x-) na jednu stranu se uz desne tesim domu, na tu druhou ude tezke opustit takovy raj... Kacenko, uz mam po tebe a Paju pohledy, snazila jsem se vybrat opravdu takove, ktere berou dech a takove, aby se hned do takove dovolene zamiloval domecek nedomecek ;-) nemuzu vas docitat, nicmene doufam, ze se mate vsechny fajn, Pavlinky miminko roste a ma se dobre, Martinka ze je v praci vse OK, Hani, co ty??? Mimi nebo prace? Holky, moc na vas myslim a uz se tesim, jak si vse prectu s ze se tu sejdem ;-) teda.............. jestli jste na me nezapomnelz =-) :-p ;-) papa MVR
Ahojky Lucinko.... uz domu? je tu zima a osklivo.... budes chtit brzo zpatky. Tesime se na tebe, na fotky a vypraveni? a taky na informaci, jestli jste zapracovali na miminku :o)))
Kačííí - hačkovaní je jednoduchý a pletení vlastně taky... ale jestli umíš uháčkovat řetízek, tak všechno ostatní je už jen kombinace a tak.... me to vsechno naucila mamina, takze ti neporadim, kde najit navod.... zkus nekoho v rodine, je dobry, kdyz na zacatku muzes nekomu koukat pres rameno, jak bych to asi jen z obrazku taky nepochopila.... a uvidis, jak ti to za chvili pujde a budes to zvladat i podle obrazku.....
Kdyz nekoho nesezenes, tak udelame nejaky rukodělný víkend ;-)
čaukoooooooooooo holky kde lítáte?Já jsem konečně jeden víkend doma, ale už jsme trošku gruntovali a teď mě čeká žehlení a od rána peru
LUciiii hurááá už zase budeš mezi námi ;-) jj takové honeymoon, bych taky ještě zažila :-D :-D
Ahoj holky... od patku jsem doma, smrkam, kaslu a neni mi dobre.... ale dneska jsem upekla štrůdl a zadělala jsem testo na rohlicky, jen nevim, kdy se do nich pustim, asi za zitra ;-)
Za mesic jsou vanoce :o)))) a potom se uz zacne zase blizit jaro x-) ja tu zimu tak nesnasim ]-(