ahojky nevěsty,
tak jsem to nevydržela a založila toto téma...... :-D x-)
Původně jsem chtěla počkat, až budeme mít datum potvrzený matrikou,.....jenže jsme se tak do toho datumu zamilovali a tak už s ním počítáme,že se ho nevzáme a klidně změníme matriku (pokud nám nebudou chít vyjít vstříct).
Je tu na tom někdo stejně tak?
Všem nám přeju,ať se nám přípravy vedou a ať se nám pak v tento den splní jeden náš sen
;-)
jejda jejda, tady mě zas něco utíká... :-o a já jsem tak zvědavá.... :-( ;-)
jak se máte??? My jdeme večer s kamarádama slavit miláčkovo narozky, tak se těším na mojito :-D x-) x-) ;-)
Ja chci taky k Luccince.... pohodicky, fotky, jidlo, piti, holky moje ;-) , pokecame a tak.... supeeeeeeeeeeeeer... uz aby to bylo.... ale uz jen 10krat se vyspime a pojedeme x-)
Kat - ja myslim, ze vetsina z nas, pojede z Prahy vlakem.... takze bychom se mohly sejit na Hlavaku a spolecne vyrazit vlakem do Rican.... tam jsme za chvilku a Lucinka si nas vsechny vyzvedne na nadrazi x-)
teeeeda, tady to zije :o((
jinak Luci... ja oficialne hlasim, ze v sobotu na mejdan dorazim urcite, takze si to muzes zaznamenat, abys uz mohla davat dohromady kolik nás vlastně bude x-) takže já určitě jo :-D
já taky určitě jo!!!:-)
satyyy, já jsem včera napsala několik příspěvků (do různých diskuzí) a žádný tu není, nějak to fakt blbne! :-S Mimo to mi už týden svítí, že mám novou IP poštu a žádnou nemám (už jsem to řešila s adminem a prý to dělá hodně uživatelkám)...no nic...
Psala jsem Ti satyyy, že výborně, že jen tak dál! 8-)
ahoj Marti - gratulujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu x-) tak to je super.... jsi rada? a kde budes v Praze bydlet?? to zacnes pracovat v Praze akorat, kdyz manzel pojede do Brna, ne? :-(
Rada celkem jsem, na tu bide aspon neco....v pze budu asi docasne u kamaradky a pak snad vyjde sluzebni byt pres manzilka, doufam, jinak shanime pronajem...ale pristi utery budeme chytrejsi, ma se jednat o tom prideleni...jinak mas pravdu, presne se vystridame...on zacina v Brne od pristiho uterka... :-|
Zatim nevim na jisto, ale manza rikal, ze me by tam hodil aspon na to odpolko autem, tak snad...taky bych vas rada videla :-)
Jo na 4,5mesice, takze do unora, bude tam vlastne jakoby na skoleni :-S ...je to celkem sila takhle po svatbe, hlavne jsme byli zvykli byt porad spolu
many - nevim v jakem programu si to prohlizis pripadne upravujes, ale nekde tam je funkce zmenit velikost nebo neco podobnyho...... a da se to ulozit s jinou, mensi, velikosti..... x-)