Ty noviny budeš mít k dispozici jen online na internetu nebo je budeš tisknout a budou k dispozici na svatbě? Vypadá to moc dobře, ale taky to asi dá dost práce dát je dohromady :-( Na odkazu té paní se mi líbí názvy výročí svatby, jsem nevěděla, že je všechno pojmenované. Doposud jsem znala jen stříbrnou apod... :-D
To U ale bude muset být hodně široké, aby se tam lidé při tancování nemačkali? Viděli jsme náš budoucí stůl U v reálu a právě mi tam nepřišlo moc místa (taky těch lidí nebudeme mít tolik ;-))... Ale když se U udělá širší, proč ne :-)
Lenieka: nazdárek :-)
Abinka: prvotní důvod byl asi to, abysme měli víkend potom volno a později se ukázalo, že by ani v našem penzionu s hospodou neměli v sobotu volno :-)
Ahojky,
taky se asi pustím do novin když mám volno :-)
Musím dodělat vývazky a nechám je jen bílé a asi do nich pak dám zlatý korálek, zní to divně ale nechci do toho dávat moc peněz když stejně na ně nikdo nekouká :-N
Leee my máme bílo zlatou svatbu a aby jsem se přiznala tak nějak se mi ani nepodařila koupit zlatá mašle aby nebyla jak na pohřeb nebo nějakej věneček :-N
já sháněla mašle ve 3 galanteriích a asi 5 eshopech, než jsem jí sehnala. Máme šampaň - zelenou a nakonec jsem to koupila v jednom e-shopu. Takže si umím představit, jakej problém je sehnat zlatou mašli :-D
no na mě baba vybafla s fialovou se zlatým lemováním tak jsem jí řekla,že sice to pro někoho bude horší než pohřeb ale pro mě je to svatba takže tahle barevná kombinace leda přes moje mrtvolu :-D
no nazdár kdybych věděla že tu tak plkáte tak by úklid chvilku počkal :-D :-D
Lenieka vytisknu je chci to udělat na A4 ale přeložím to takže to bude velikostně malý sešit.Myslím že to bude stačit a bude to levnější že ;-) No jinak tisknout to budu ale třeba jen 8-10 výtisků a bude to buď poházené po stole nebo to bude na viditelném místě ve štose třeba někde kde budou dávat přáníčka no aby za to zakoply :-D
myslím že když vytisknu 3 A4 tak to bude 6 stránek a to stačí bohatě...je to jen tak aby se vyplnily prázdné chvilky nebo už vydím švagrovou jak si to veme po obídku ke kafíčku :-D
Jinak vývazky mám hotové my budeme mít svatbu červeno-smetanovou nebo béžovou ještě uvidím jaké dekorace budou k dispozici.
Včera jsem udělala na hotovo oznámka a pozvání ke svatebnému stolu už jen vytisknout ještě naházet na A4
pozvání na večerní oslavu a jmenovky a taky to bude připravené ;-) No a noviny ty už taky z poloviny jsou.Přiznám se že jsem je obšlehla :-N Takže zase tolik práce to není.Ještě zvažuju vytisknout harmonogram ale to už bych se nemusela doplatit s tím tisknutím =-)
Abinka: Ty teda jedeš :-). Mě by zajímalo, co jsi do těch novin dávala :-). My se chystáme dát tam poděkování pro rodiče, nějaké fotky, vtipy a zatím nevím, co ještě...
holky buďte v klidu času dost.Já si pohrávám s fotkama baví mě to takže tohle le dost podobný tak se prostě bavím.Taky skoro nic nemám...kormě kil :-N :-D
no já uvidím jestli najdu zlatý ornament.......no co za to to uvidím kolik u toho strávím času.Délám koláže a to je od kusu ale oznámko jsem nikdy nedělala až to moje.Já myslím že jsme rozumí lidi že se nějak domluvíme ;-)
tak kila mám taky :-D. Jinak ty noviny, oznámko a prezentaci z našich fotek si vzal na starost přítel, ale chce začít až po novým roce, tak mu do toho zatím nechci kecat ;-)
Jj mě překvapila jedna slečna co to má jako bokovku a chtěla za návrh oznámka,pozvánek a jmenovek 1350kč :-N
jinak ještě ti dám vědět,zkouším to u slečny z fler.cz tak uvidím co mi napíše
Na to je času dost.Já už to chtěla mít hotové.říkala jsem si že přes zimu si můžu hrát s takovýma věcma a na jaře budeme rádi že máme klid a jen doladíme nějaký dorbnosti.\Bude to prostě v klídku a bez honiček.