Ahoj holky, trh práce nebudu komentovat, považuji za zázrak že jsem práci sehnala. V září jsem státnicovala a 5.1. jsem podepisovala pracovní smlouvu. Stal se fakt zázrak, že zaměstnali absolventa nez praxe. No doufejme, že si Luky něco brzy najde a že moc neutrpí ta jeho mužská ješitnost =-)
Jinak co se týká fotografa, my už ho máme taky zamluveného. Říkal, že nafotí cca 1000 fotek a my si jen vybereme ty co budeme chtít. Což je dobře, protože já jsem šílené nefotogenická, viz moje album 8-) Tohle bude stát kolem 2000kč. Luky chtěl pak nechat ty fotky vypálit na CD, ale já si ušetřím na pěkné profesionální album - dělá je taky, ale ještě nevím za kolik. Protože si myslím, že to stojí za to. Vždyť se na ty fotky budeme pak koukat celý život, tak ať je to hezky udělaný:-)
S čím teda trpím jsou vlasy. Mám je přerostlý, jsem zvykla je nosit krátší s holým krkem, teď už mi krk není vidět, ale říkám si, že to za to stojí:-) tak snad vydržím :-)
Jj vydrz pak bude peknej uces a schodis to dolu...
No tak to jde vubec nevim rikala ze vyvolanejch fotek bude ASI 50ks
a taky si je pak dam do albumu,az naky pekny uvidim
DObré ránko,
Tak my už máme místo juchů.termín se měnit nebude juchů :-D x-)
Tak to budeme mít na hotelu Mnichov :-) Je to skoro ve Vrbně budeme tam asi všichni spát uvidíme,ale rozvoz je taky zajištěn.Mám radost :-) Krásný zbytek víkendu ;-)
My se budeme brát 26.6.2010 na Chodovský tvrzi....a hostinu budeme mít v Horních Měcholupech....jsem už malinko nervozní ale chci mít vše hotovo než přiletí tchánovci aby se mi do něčeho nemíchali,pže pak bych se asi nevdala a rovnou by mne vezli do Bohnic :D
Já čekám než mi je paní pošle podle všho bych je měla mít v pondělí podle pošty možná až v uterý doma.Tak uvidím.Ozkouším a podle toho budu vědět jestli šaty mám nebo ne :-D
Ahoj holky! Já mám taky velkou radost, dnes jsme byli zamluvit restauraci a všechno vyšlo. Kvůli finanční situaci uvažujeme, že tam zůstaneme celý den, takže nakonec to bude určitě moc fajn:-) Mám strašnou radost. Navíc o víkendu jsem potkala spolužačku ze základky, která studuje zpěv a zpívá na svatbách. Říkala, že zazpívá cokoliv, teď jen přemluvit můžíčka:-)
Vendy to se stane ;-)
To jsem ráda že tomáš taky za sebou.teď už si můžu s klidem vytisknout oznámko ;-) Teda ještě se něco může zvrtnout ale snad to bude dobrý :-D
Jak to myslíš že kvůli fin.situaci budete v restauraci???
No protoze jsme uvazovali, ze bysme se na vecerni mecheche presunuli jinam - psala jsem to mozna jiz drive. Meli jsme vyhlidnuta dve mista, v prirode s veskerym servisem. Ale Lukymu neprodlouzi pracovni smlouvu, takze je v podstate nezamestnany. Uvazovali jsme i jestli svatbu nezrusit, ale nakonec jsme se shodli na maloucke svatbe. Dalsi varianta byla udelat jen obed a pak uz nic, ale vcera jsme si rekli, kdyz jsme to v te restauraci videlai, ze by to nestalo az o tolik vic, kdybysme tam meli obed a pak i maly rautik vecer pro kamarady(oblozeny stoly a tak). S tim ze bysme platili vino, pivo, nealko a tvrdy by si platil kazdy sam...
Takze to dopadlo nakonec skvele:-) Ta restaurace neni spatna, je sice v Policce, ale celkem na kraji a da se tam vyjit i do prirody:-)
A ted uz mazu do prace... :-p
dnes mi volali, že už máme snubáčky. hned po práci jsme pro ně běželi a jsme moooc spokojení x-) udělal je přesně podle našich představ a nakonec vyšli skoro o víc než 2tis levněji než nám řekl původně. chtěli jsme bílé zlato a do mého vložit briliantík, cena za oba 6250 a ještě nám je dal do krásné dřevěné truhličky. zálohu jsme dávali ve zlatě(žluté,které nenosím) takže doplatek jen 1750, paráda :-)
lucijeta: gratuluju k prstýnkům :-) Dívala jsem se do albíčka a vypadají pěkně ;-) a cena je taky hoooodně sympatická :-) To se zlatníkovi snad ani nemohlo vyplatit?! :-)
lenieka: taky si říkám :-p a v diskuzi se zlínskýma nevěstama jsem zjistila, že jim je v sobotu ukazoval, když si u něj byly objednávat snubáky.. takže se mu asi tak povedly že se chtěl napřed pochlubit a až v úterý mi volali, že jsou hotové :-D
lucijeta krásné moc.My chtěly z chirurgické oceli,ale nevím tady není výběr budeme muset do Opavy.Mám trošku strach to kupovat přes net.Tak uvidíme buď najdem něco v opavě a nebo půjdem do zlata.
Tak se mějte
abinka: už alespoň víte jaký typ prstýnků? Já jich zatím zkoušela jen pár a vím, že nemůžu mít takový ty široký, co nejsou na krajích zaoblený. Jinak budeme vybírat v únoru. Teď vybíráme dovolenou :-)
vendy: souhlasím s abinkou. Hlavně když se nechávají dělat na zakázku, může to trvat měsíc i víc, než je vyrobí...
lucijeta: máš novou fotečku - vůbec bych tě ve srovnání s tou předchozí nepoznala :-)
abinka: přesně tak! Na chlapovi to někdy vypadá dobře, ale na našich malých prstech nic moc...
Těším se na foto! Máš vybrané pěkné doplňky (náušnice...) ;-) Nebo už je máš doma?
Lenieka:Fotečky už jsem přidala,je to nějaký mázlý nevím jak to. :-|
Náušnice jsem chtěla a těsně před objednáním přišla švagrová s avonem.Na první pohled jsem se zamilovala do soupravy s křišťálama od swarowskiho.Chtěla jsem to hodit sem ale nejde to zopírovat z netu..Nakonec jsem si to ani neobjednala protože mi to objednala tchýně k narozkám už jsem si to i zkoušela nádherný :-) Decentní ale pěkné. ;-)
abinka: to hlavní je ale vidět ;-) Povedly se ti! Tu bílou část jsi vystříhavala okrasnýma nůžkama? Na fotečkách vám to sluší ;-) Jestli chceš, tak mi pošli IP s odkazem na swarowskiho a mailíka na tebe a předělám ti to, aby sis to mohla dát do galerky :-)
Děkuji to mám radost že se líbí.jojo je to ozdobnýma nůžkama a nevím jestli to jde vidět ale ta bílá část není čístě bílá vpila jsem do pozadí nás dva :-)
Jinak já se dívala právě na avon stránky se stránkou kde jsou ty šperky jinak mě to nenapadlo.To ti bude taky stačit?
abinka: ty jmenovky jsou fakt moc hezké, nechceš nám je taky udělat? ;-) :-D Ty ozdobné nůžky sis odněkud objednávala že? Poslala bys mi prosím odkaz do IP..?
abinka: musím souhlasit s Lucijetou, jmenovky jsou nádherné, jsi šikulka ;-) V rámci šetření budu také dělat jmenovky, vývazky a možná i oznamka, ale s mou zručností nevím nevím jak to dopadne. Ale je fakt, že z toho budu mít pak určitě větší radost :-) prosím, pěkně koukám taky o info o ozdobných nůžkách. Asi bych měla začít pomalu něco dělat, aby pak toho nebylo moooc. Děkuji :-)