picasso, no já vím, ve kterých jsem se cítila fakt dobře a všechno, ale prostě nějak si nejsem jistá, jestli jsou to ty správné, nevím jestli mě chápeš :-D ale budu ještě vybírat dál.
gutgirl: neboj chapu, mela jsem pocit v mnoha satech, ze jsou fajna aze se mi libi, nakonec jsem si vybrala. ale porad jsem vahala jestli jsou to vazne ony, ze jsem mela jinou predstavu a slevila jsem . tak mi to nedalo a jela jsem jeste do jednoho salonu a nasla ty o kterych jsem snila a citila jsem v nich lip, a pry bylo videt i na mem vyrazu ze mam vybrano, ze uz zadne saty nema smysl mi nabizet :-) :-) :-)
picasso: jj, myslím, že člověk to hned pocítí, jestli jsou to ony, nebo ne. Tak já jdu ještě příští týden do jednoho salónu a uvidím. Kde sis vlastně nakonec ty šaty vybrala?
ja prave hledala hlavne vlecku, mela jich spousta satu,a le vetsinou sukne byla takova moc rasena. a tohe byla jsna volba, chtela jsem byt princezna a mam pocit, ze v techcto satech budu
Holky a kdo by hledal něco na výzdobu, tak v Baumaxu mají venku obří výprodej, mají tam písky, vázičky, květináčky, skleněné svícny, dekorace, hodně hlavně v zelené barvě, ale i v jiné. Určitě doporučuji navštívit :-)
verisek.s.: nějakou představu mám, no uvidím jak dopadnu, ještě jsem uvažovala zajet do Otrokovic.Třeba vyberu na poprvé u Svozílků a bude o starost míň :-)
verisek.s.: no právě, tak asi zkusím oba salony, ať můžu porovnat a vybrat ty pravé :-) v dubnu na Lešné, chtěla bych i kočár, mám ráda koně a byl by to můj splněný sen, jen to počasí může zlobit. I když po letošním léťe si člověk nemůže být jistý ničím :-(
verisek: to je fajn, jen se ted nejak do toho baumaxu nedostanu a zrovna ta zelena by se mi hodila :-( :-( :-( :-(
bud na me neco zbyde nebo uvidim nekde neco jineho ;-)
gutgirl: chtela bych je taky vyrobit. zatim mam dost casu, tak doufam, ze to brzy zvladnu. chtela jsem zacit ale porad to nejak odkladam. muism nejdriv naskenovat stare fotky
gutgirl: nám dělal noviny celé přítel a už je máme přes měsíc hotové :-) Moc ho to bavilo :-) Teď už jen dolaďuje a vylepšuje :-) Hosté pojedou na obřad a hostinu autobusem, tak je dostanou tam, aby se po cestě nenudili :-) :-)
holky kdy se pojedete fotit? hned po obradu pred hostinou(nez na sebe vyliju polevku :-D :-D :-D ) nebo az po hostine at se svatebcane bavi. nevim cim svatebcany zabavit pri foceni, myslim, ze to bylo foceni tak na pul hodinku maximalne na hodinku