picasso: jo, to já vím a chápu to a dokonce jedna známá kvůli kapele předělávala termín svatby, protože nikoho jiného nechtěla, ale my prostě nejsme tipy na dlouhodobé plánování, tak jsme vybírali tak porůznu co se nám pozdávalo nebo někdo doporučil a vše vyšlo nakonec dokonale.
gutgirl, jsi dobrá =) My máme zatím jen fotografa a já mám šaty. V pondělí jdeme zajistit hostinu a v úterý na boty (jsou odložené) a na oznámení (řeknou nám kolik bude stát barva jaká chceme).
ral, taky toho máš už dost :-) Já vím, že je třeba spousta času, ale jakmile se překlene nový rok, tak už to budeme mít "za pár". Takže bych nerada neěco prošvihla :-) kde máš hostinu? asi jsem to nějak přehlédla.
gutgirl, pravděpodobně Králova vila, ale to budeme domlouvat taky až příští týden. Já to chápu, hlavně nevím kde bych třeba v květnu hledala fotografa...
Kde ve zlíně se dá koupit organza a tady ty "blbůstky"?
Hm, tak to se mi zdá i docela hodně. Myslím, že se najdou i levnější kameramani.Já sice nemám ještě domluvenou cenu, ale myslím, že se do 3,5tis. vlezem
gutgirl: přesně tak, cena je naprosto běžná, ceny se běžně pohybují mezi 5 - 15 tisíci. Jedna nevěsta tady psala, že nějací kameramani chtěli i 30 tisíc za točení.....takže 5 je opravdu v pohodě :-) :-)
Ještě točí pan Petr Orián ze Zlína - skillproduction :-)
verisek: taky porad zvazujem, myslela jsem si ze znamy co bude fotit ma kamarada a ze nam to natoci za lepsi cenu, ale kdyz si rekl, ze chce 6tisic (a to ma letos maturovat studuje umeleckou ohledne foceni a kamerovani atd.) tak me to celkem prekvapilo, cekala jsem min, kdyz je to student :-( :-( :-(
Tak to my vrazíme kameru do ruky někomu ze svatebčanů, asi bratránkovi :-) :-) Raději investujem do fotek :-) Jinak pana Bartase měla i kamarádka na svatbě a moooc si ho chválili, točil celý den a potom jim dal 1,5 hod sestřih :-)
jee holky moc Vas prosim, poslete mi kdo mate jakeho kameramana do IP i s telefonnim cislem. nemuzu sehnat kontakt na pan Bartase, pana Oriana a kdo je tady jeste pobliz.
dnes jsem zaplatila zalohu a uz mam doma smlouvu na pujceni svatebnich satu
Holky potrebovala bych radu opet ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
Pritel zkousel pansky oblek u Svozilku a moc se mi to nelibilo ta barva. Shanim spise oblek znacky Wilvorst s nazvem Peter, ale nevim, kde pobliz Zlina bych sehnala tuto znacku, nebo alespon barvu, nechci cerny bily, ani sampan
gutgirl: jůůů, děkuju moc! Zkusila jsem tam napsat, jestli paní taky nebere horentní zálohu...z toho ebay mě ale vyjdou i levněji, když si je tam koupím, než tady půjčení. Tak popřemýšlím :-) Pak bych je mohla půjčovat a investice by se vrátila :-) :-)
To jo, ale pořád mě to vyjde levněji koupit, asi do toho půjdu, aspoň se nemusí bát, že to někdo potrhá, budou moje a je jich v balení 100, takže kdyžtak budou náhradní :-) :-)