Ahoj holky, tak já mám svůj den 30. 4. 2011 na zámku ve Vizovicích. Už se to docela blíží. Oslava bude U Ogara. Prý tam budou v ten den celkem dvě svatby. Není tady náhodou ona nevěsta, se kterou tam budu? Díky za odpověď
v neděli mi napsala kadeřnice, se kterou jsem se domluvila na česání, že mě bohužel nemůže učesat.. :-( nevíte o nějaké dobré kadeřnici ve Zlíně a okolí...?
Ahojky...
@verisek.s taky jsem zvědavá a chci vidět krásnou nevěstu :-) ;-)
@slunicko333 a ty jsi taky psala, že máš vybrané šatičky, hmm? Tak to jsem taky zvědavá :-)
U nás se stagnuje, protože to důležité máme a na zbytek je ještě čas... Spíš tak koukáme po prstýnkách a oznámení, co a jak a tak... a hledám látku, ze které budou vyrobené jmenovky a taky ladění výzdoby stolu... Jsem si nemyslela, že to bude tak strašné, ale je... líbí se mi milion látek, ale ve fialové nic moc... tak uvidíme, co z toho nakonec vyleze...
Jinak stále chodíme za farářem, a protože si to nerozmyslel ani on, ani my, tak to vypadá, že svatba vážně bude... :-D
A 2. 4. mám domluveno líčení a česání na oslavu u své kadeřnice a vizážisty, tak doufám, že to konečně klapne a zamluvím si i jeho, ať mám v duši klid. Uvidíme, jak make-up bude sedět.
Holky, tak já to tam na chvíli vložím a pak zas honem vymažu :-) :-) :-) Ale vlásky už tam mám zase jinak, budu je mít nahoře víc vyčesané, jinak to sedí :-) :-)
@capaja1 My něco chceme dávat rodičům, ale ještě nemáme vyřešené co...nechceme dorty, protože sladkého bude dost...chtěli bychom jim to dát při předávání nevěsty,....co dáváte rodičům vy?
@slunicko333 Tak boticky zatim nemam, nebyly to presne ony, ale nahodou jsem se tam zrovna potkala s chlapikem, ktery tam ty boty vozi a kdyz jsme se tak bavili, tak mi vyznelo, ze mi udela botky primo podle predstav, tak jsem zvedava:-) Ale na cenu jsem se zapomnela zeptat:-/ Tak doufam, ze to nebude nemile prekvapeni;-)
@capaja1 ahoj, tak my předáme rodičům dortíky s nějakým jednoduchým textem, ale kdy to netuším. Při "převzetí" nevěsty asi těžko, když už se snoubencem nějaký ten rok žijeme dohromady:) Takže to asi necháme po přípitku na svatební hostině. Kdo ví:)
@gutgirl Ahoj, tak to mně mrzí, že se ani nepotkáme na zámku, jsme aspoň mohly hodit očkem:) Škoda i toho DJ, ale myslím, že na internetu toho seženeš dost. My muziku ještě neřešili vůbec takže nešil, času je si myslím ještě dost:) Ale i tak držím palce!
@maryen.k My jsme se právě i s rodiči dohodli, že si ty klasické dorty dávat nebudeme. To by bylo fakt zadortováno. :-D Chtěla bych dát rodičům jen symbolicky víno s naší společnou fotkou.
@janauhr Taky spolu s přítelem bydlíme, ale ve svatební den půjdu k rodičům, což je 3 vchody vedle. :-D :-D Tam si mě přítel i se svými rodiči vyzvedne. Dorty nedáváme, chci dát rodičům víno s naší fotkou, tak to bychom jim mohli asi předat i ráno při předání nevěsty. ;-)
Ahoj, přidávám se ke zlínským nevěstám 2011, my plánujeme svatbu na 10.9.A rovnou přidávám dotaz, nemůžu sehnat kameramana,nedoporučily by jste mi někoho?
Ahoj nevěsty :), chtěla jsem se zeptat, jestli neznáte nějakého dobrého fotografa ze Zlínského kraje? My máme svatbu 20.8 v Brumově-Bylnici, takže kdyby ještě byl tam odněkud od nás, tak by to bylo výborné ;-) .
Ajoj. Tak se musím pochlubit - dnes nám pošta donesla prstýnky a jsou super. Nechávali jsme si je dělat u firmy Žabka. Parádní s něma domluva a cena dokonalá. Tak su ráda, že máme další věc odškrtnutou :-)
A jinak ty vína budeme mít taky. Mamky dostanou dorty a tatínci víno :-) Kdyby bylo na mě, tak dorty zruším, ale bohužel to budoucího manžela mamka čeká, tak to hold musíme dodržet :-)
Tak dortíky jako poděkování rodičům jsme zrušili, budeme dávat víno s vlastní etiketou. Skoromanžílek vyrobí etikety s básničkou a s motivem prstýnků, který máme na svatebním oznámení, takže to bude super. Dortů tam bude stejně plno, a co budou mít jako památku až je sní? Nic. Takže víno, i když vypijí, tak flaška jim zůstane jako "suvernýr" :-D
Díky za nápad ;-)
Máte nějaký nápad co dát za dar rodičům krom vína? U nás by alkohol nebyl vhodným dárkem a drahý by chtěl něco co jim zůstane jako památka? Jinak dorty mít budeme pro maminky s básničkou...
@petrajavor fíííha vždyť vy máte ještě spoustu času! =-) Do té doby si jsem jista, že vymyslíte opravdu něco hezkého. I když si tedy myslím, že víno jim jako památka zůstane:) Jo necháváme dělat ještě magnetky na lednici s obrázkem nevěssty a ženicha, našimi jmény a datem svatby. To ale dáme každému do páru ;-) Co se mi třeba ještě líbí nějaký zdobený talíř s vašimi jmény a datem, nebo šperk... Je toho spousta a jak se dívám fakt na to máte ještě skoro rok :) tak žádný spěch a hodně štěstí :-)
@janauhr jo to jo,času je kupa..ale víš jak to je,každý nápad je dobrý :-) vás sem chodím tak nenápadně "vykrádat",aby to pak bylo v pohodě :-D Navíc to vidím tak,že ted tomu dám ještě tak měsíc či dva a pak až na podzim ;-)