@binary Každého, kdo se chce přidat, tady vítáme ;-) To máš první ale nejdůležitější dobrý začátek, že máš šaty... Alespoň u mě to opravdu trvalo najít ty pravé šatky, ostatní bylo jedna dvě zařízeno, ale tohle... A kde plánujete mít obřad?
sluni- díky:) no , já jsem si pořád říkala, kolik mám času, a pak mi došlo že už to bude za 4 měsíce a neměla jsem nic, naklusala jsem ke Svozílkům na Sadovou a zkoušela..odložila jsem si jedny a šla ještě na náměstí..a tam byly ONY :)
navlíkla jsme je a už s emi je nechtělo sundat :) tak jsem neváhala ani minutu a zaplatila půjčovné.
obřad bude v parku u Zámku za radnicí..jakoby mezi zámkem a trhem. Nic velkého, rodina + kdo se bude chtít přijít kouknout ať příjde ale pak na oběd a tak už jen rodina..cca 12 lidí i s fotografem.
jen začínám trochu panikařit, páč krom šatů nemáme nic. vůbec ani nevím co kam zařídat a tak. Nemáme peníze, takže co nejlevnějic.) No ještě to bude sranda no. Do toho se musíme přispůsobit hodně synovi, bude mít v té době 2 roky
@binary Jůů to je ale změna, to tu ještě nikdo nepsal o obřadu v parku u zámku... To je běžně možné tam venku? Ale máš menší počet lidí na svatbu, takže organizačně je to tím pak jednodušší, takže si nedělej starosti... Ideální zarezervovat např. cukrářku, fotografa, kameramana, kadeřnici a podobné věci a je hned kus toho zařízeno... A máš představu o barvě svatby nebo na tom nelpíš?
cukrářku mám z Fryštáku, dort už mám vybraný, jen našetřit peníze:)
fotografa sháníme, ideálně z řad kamarádů. kteří fotí aspoň tak, abychom neměli uřezané hlavy, nepotrpím si na tu klasiku, kd enevěsta pomalu nevypadá jako ve skutečnosti.)
kameramana nechci..kadeřnici zatím taky netuším:)
jinak barvu neřeším, chcem to přírodně, a hlavně máme zelený dort :-D jinak to neřešíme.)
jen bych ráda cimbálovku na obědě, ale nekradem no:)
@binary tak supér svatební přípravy jsou v plné polní :-) jinak ten dort, co máš v profilu, je úúúžasný a originální a... :-) :-) :-) no smajlíky to řeknou samy...
:) díky díky:) narazila jsme na něj nááhodou a bylo rozhodnuto..takže ten si nechám udělat..přípravy jsou v plné polní akorát v mé hlavě.) na ten dort musím teprv volat, uvidím kolik vyjde cenově, a tak dále a tak dále..ještě sehnat někde židle, a tak, ať můžou lidi sedět při obřadu..a tímpádem sehnat n¨ějakého ,,koordinátora" , co by mi kolem svatby lítal, chystal a puštěl hudbu, chystal židle a podobně..achjo, nikdo mě nenapadá :-|
@binary ahojky :-) nejlepší je pověřit "koordinátorem" svědka nebo svědkyni. Měli by tam být pro tebe :-) A nebo někoho jiného blízkého, kdo ti rád pomůže. :-)
V sobotu jsme byli v Brně ve Futurum na Svatebním veletrhu. Bylo to super, bylo tam toho 5x více, než v tom slavném Přerově. Byly tam převážně brněnské firmy, ale stejně to stálo za to, konečně jsem si vybrala vzor snubního prstýnku. ;-) :-)
Nazdar děvčata, tak jsem po nějaké době zpět. Před 14 dny jsme se byli s přítelkyní podívat tady v Praze na svatební veletrh v hotelu Diplomat. No, hezké to tam bylo, ideální pro načerpání inspirace, ale hrozně moc lidí, což já fakt nemusím, takže jsme po 2 hodinách utekli. Zažili jsme tam ale aspoň osobní setkání s panem Svozílkem, tak jsme se předběžně dohodli, že se u nich přítelkyně brzy staví na kukandu :-)
Jinak nemáte někdo náhodou nějaký tip na kameramana? Mám ovšem požadavek, aby byl schopný natáčet ve Full HD. Přece jenom už dnes má kde kdo televizi s vysokým rozlišením a přijde mi do budoucna škoda nechat si ze svatby udělat jen obyčejné ošklivé DVD... Předem díky za nějaký ten kontakt.
A ještě jsem se chtěl zeptat, jestli náhodou nevíte o nějakém slušném DJovi, zpěvačka, se kterou jsme tak trošku počítali, nám dnes oznámila, že už je na náš termín zadaná. Takže hudbu nejspíš budeme řešit prostřednictvím nějakého dýdžeje.
@krtilda ahoj, my máme p. Bartase a myslím že ve full HD natáčí ;-) Kdyžtak bych ti poslala kontakt, nebo si ho zadej do vyhledávače.
DJe máme taky, ale je těžké něco doporučovat, když ještě nevím jaký bude. :-)
Ahoj holky, sháním bílé obálky C-5 na svatební oznámení, ale nechci jen ty klasické (obyčejné), ale nějaké s větší gramáží, popř. nějakým vzorem nebo ražením. Poradíte, kde bych takové sehnala. Moc díky:)
Ahojky holky. Teda, trvalo mi dneska asi pul dne, nez jsem prelouskala celou tady tu diskuzi a dozvedela jsem se spoustu uzitecnych informaci a inspiraci! Svatbu mame 10. 9. a zatim mame zamluveny hrad v Malenovicich a restauracku u Barcuchu - nejak jsem si pri tom procitani moc nevsimla, ze by jste se o tom zminovali, ale pritom mi to prijde super misto. Hlavne nas bude dost, takze se tam aspon vlezeme:-) Dal mame predbezne zamluvene 2 fotografy (Renatu Mladenkovou a Honzu Grossmanna, se kterym se zname uz od malicka), jeste se uvidi, ktery vyjde. Jinak zatim nic, ale tak je jeste spooousta casu:-)
Jinak dneska jsem si byla v Bonetce rezervovat saty a uplne nahodou jsem tam objevila jedny saty, ktere jsme predtim nejak prehlidly a okamzite mi sedly, tak jsem si to narychlo prehodila :-) A chvalila jsem Evu Procházkovou, že se tu na ni ozyva sama chvala a byla moc rada, ze vam vsem moc dekuje!:-)
Jo a mam trosku problem - vsude hledam pohodlne boty (mam docela sirokou nozku) s kulatou spickou, ale hlavne v barve bordo. Prosla jsem pulku Zlina a nikde jsem nenasla:-( Nevite prosim o necem? Vsichni mi sice vymlouvaji cervene boty k bilym svatebnim satum, ale me se to hrozne libi, tak si to nenecham vymluvit! ;-)
tak nás nemá kdo oddat v den kdy chceme my :-( nevíte o někom, kdo by nás oddal? na matrice nikho na ten den nemají, je to čtvrtek totiž...nabídli nám náhradní termín 13.8. ale až někdy odpoledne :-(
@gutgirl Tak pan Bartas už má 9. července jinou svatbu... Dnes jsem mluvil s panem Jaroslavem Novákem (také zlínský kameraman), ale přijde mi docela drahý, 6,5 tis. Kč na to, že to bude "jen" v DVD kvalitě. Původně jsem chtěl rovnou FullHD. Nemáte někod ještě nějaký tip na kameramana někde na Zlínsku?
@capaja1 No my ho mame zamluveneho s tim, ze uz nejakou svatbu ma, ale je to znamy, tak rikal, ze jeste uvidi jestli bude fotit nas, nebo tu druhou svatbu:-/ Doufam, ze ta druha svatba nejste vy :-D
@verisek.s Tak nakonec jsem se dnes dohodl s panem Snížkem s Uherského Hradiště, příjemný po telefonu, žádný problém s natáčením ve vysokém rozlišení, cena adekvátní. Zatím spokojenost, uvidím co budu říkat při osobním setkání.