Nevěsty ze září 2009

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Zdravím všechny před pár dny jsem dostala žádost o ruku a termín jsme si řekli, že za rok v září..tak kdo je na tom podobně jako já tak pojdte prohodit pár slov :-)
Odpovědět
petrajda: to bys pak podle mě musela tu novou zaplatit....
Odpovědět
Profilova fotka
hm..tak budu asi taky kopírovat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jak se mám? no teď když mám za sebou vyřizování ve spořiteně, tak dobře. :-D taky tak strašně nesnášíte když se vám snaží narvat nějakej úžasnej produkt? šla jsem si tam změnit jméno a trvalej pobyt a nekecám byla jsem tam hodinu. ta ženská byla na zabití,..už mě tam zase několik let neuvidí,.....to bylo a nechcete tuhle kartu?....NE,....ale vám se to vyplatí,.....NECHCI,...a za minutu, a vy čekáte miminko, a co pojištění,...atd Jinak se mám dobře a ta vidina posledního týdne v práci je naprosto úžasná. Miminko i já jsme zdraví, už jsme ho i s manžílkem viděli na 3D ultrazvuku a bylo to úplně boží,...slyšeli jsme i srdíčko,..a viděli prstíky a nosánek a jak mimiškovi proudí krev,..páteř,...a už víme i co to bude,....ale je to samozřejmě tajné....Pěkně se mi začíná zakulacovat bříško a musím říct že jsem zatím na něj hrdá,...a vůbec si nepřipadám jako bandaska nebo tak něco,..jak jsem slýchávala od těhulek v okolí.,....manžel se v každým nestřeženým okamžiku chce mazlit s bříškem a povídá si s miminkem,...je to prostě úžasný a od toho ultrazvuku hlavně pro manžela je to takový intenzivnější....protože viděl jak mele ručičkama atd. Jediný co jsem měla před čtrnácti dny za problém,....začala mi růst osmička a měla jsem tam zánět,...a nemohli mi s tím v celku nic,...jen vyplachovat čaji,...ale už je to dobrý,...ale trpěla jsem jako pes,..... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jééé, zelvi, to je dojemný.Moc ti to přeju.Už se těšíme na mimíska až se vyklube.Tak doufám,že se tu budem setkávat všichni stále a třeba přibude víc těhulek x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj kočky, tak jak je při čtvrtku? Edvi, jak to vypadá s bojovníkama? Drží se? Přiznávám, že jsem nedočítala úplně poctivě, tak se omlouvám, jestlis to už psala, ale volal tam manžel, aby zjistil, co se stalo? Zelvi: To znám, kvůli tomuhle k smrti nerada chodím do banky, mám moc fajn bakéřku, ale nejsem dostatečně asertivní, takže si vždycky domů přitáhnu hromadu kravin, který nepotřebuju, muž mě pak peskuje, že jsem praštěná a že se musím naučit důrazně říkat ne, jinak budu platit akorát hromady poplatků a kde nic tu nic. Jinak já a ty moje klikyháky - studuju arabštinu, letos bych měla končit, tak snad už to k ty trubce dotáhnu a pak se uvidí - v ideálním světě mě vezmou v létě na doktorát :-) Většinu času teď zevluju na koni, tak mě tak napadlo, jestli bychom se tam nepřesunuly? Totiž - svatba mi přijde jako uzavřená kapitola, přípravy byly super, samotná svatba nádhera, ale jsem ráda, že je to za mnou ;-). A valná část potomky aktuálně řeší, část už dětičky má a zbytek by asi výhledově taky chtěl předat kus genofondu, co vy na to? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jizi - já nevím s tím přesunem,...tady jsme zvyklé,..navíc kdo tu delší dobu třeba nebyl ani by nás pak nenašel,....ale samozřejmě se podřídím davu,teď když budu mít konečně zase čas :-D
Odpovědět
Profilova fotka
To byl jenom nápad :-D (a sem by se samozřejmě na novou diskusi dal odkaz... 8-) ) ... já jen, že mě to čučení na svatební šaty nebaví a vzhledem k tomu, že mám zase záchvat rodičovskýho puzení, tak slintám na kočáry a cizí miminka a pupky a ultrazvuky - a z čistě vlastní lenosti, se mi nechce pořád překlikávat mezi koněm a brms ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jizi - já tam občas taky zavítám,ale spíš tak koukám než se zapojoju a když spíš sem řešila ty administrativní věcičky kolem těhotenství.A stejně vim prd! Když některá bude chtít tak se tam stejně vydá. Já tam mám třeba i jiné jméno.nenechala sem si petrajdu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to nikde moc nepiš, všechny tři portály jsou plný aktivních adminek, které tě s chutí za víc účtů zabanují, protože správně bys měl používat jeden nick všude - tady, na koni i na BRMS... :-S Proč, to netuším 8-(
Odpovědět
Profilova fotka
:-o hm..to ani nevim se přiznám.Tak dík za upozornění. No už se stalo...zvláštní podmínky :-) A co ty? Nejdřív doktorát a pak mimi nebo při doktorátu??
Odpovědět
Profilova fotka
Zvláštní to opravdu je =-) ... já bych nejradši začala miminko řešit už po novým roce, ale muž se tváří tak nějak ... nijak - o tomhle tématu je s ním hrozně těžká řeč... Ale snad bere jako reálnou variantu mimča při tom doktorátu, akorát netuším, jak je to pak s mateřskou...
Odpovědět
Profilova fotka
jizi - ty jsi ještě asi vyloženě zaměstnaná nebyla nebo ano? Myslím tím TPP se smlouvou? Myslím,že se to pak kombinuje nějak s pracákem,ale já taky moc neznám.Nechci tu hlásat nějaké bludy. Jinak chlap a mimi,no každej asi hned nejásá.Ale když to přijde tak jsou zpravidla rádi. Tak pokud jste se vzali asi spolu plánujete něco víc než jednu postel a společné jméno :-) . U nás to je že si mimi přejem oba. Třeba včera sme měli s mužem takovej rozhovor,tak mi řekl že by mi toho sviště přál,aspoň bych konečně přišla na jiné myšlenky :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahojte. Souhlas s Jizi, zrovna jsem o tomhle nedávno přemýšlela, že už je tehle portál pro nás trochu pasé. Už ta hlavní stránka mě akorát nas..á, když postupem času vidím, že jsou zase jiné svat. sarapatičky a možnosti, které "za nás" nebyly. A taky už nejdou vkládat další fotky a i když bych něco umazala, nebude mít nová fotka svatební tematiku. No sice ještě dítě neřeším, ale tak když je ten kůň spřízněným serverm od BRMS tak proč ne. :-) Sem bych dala odkaz a my už se přece nějak najdem, ne? Taky existuje IP a kdyby nás někdo nemohl dohledat, hodí dotaz sem nebo přes IP.
Odpovědět
Profilova fotka
Zaměstnaná jsem nikde nebyla - jsem překladatelka, takže dělám na smlouvu o díle... No, uvidíme, až to přijde, tak to budeme řešit... On by ani jásat nemusel, ale já se s ním o tom pomalu "bojím" mluvit - je to stejný, jako když jsem začínala mluvit o svatbě - děti jednou chce, jenže to jednou klidně může být za pět let a jemu to vadit nebude - a asi by byl i radši, než kdyby to jednou bylo za půl roku :-| Tím to má vyřešený a neví, o čem bychom se měli dál bavit ... A na jiný myšlenky myslel tvůj muž jak?
Odpovědět
Profilova fotka
jizi- ále včera sem propadala dost panice a depresím kvůli práci,totálnímu krachu firmy,že budu muset zavřít a hledat práci atd..Já si totiž nedokážu říct tak co bude zase jinak...já hned vidím ty důsledky a samozřejmě že nejčernějc jak jen to jen jde :-| . Takže sem včera byla zase v totálních depresích z čehož mě celej večer vysekával,chudák jak strašnou ženu to má :-) , a pro teď teda vysekal,je fakt skvělej. Tak mi pak v pálil,že malýho sviště na mě a hned budu myslet jinak x-)
Odpovědět
Profilova fotka
hm...a když jizi nad tím tak přemejšlim,tak jako překladatelka by jsi to nemusela mít na mateřský zas tak špatný.Pokud by jsi to zvládala a chtěla mohla by jsi si klidně brát i nějakou práci domu.Já si teda neumím představit jak je to náročný,ale překládat v domácích podmínkáchj asi jde ne? :-) Při mateřské si můžeš přividělat kolik chceš tuším,a může to být i ofiko No já vim,řešit toto budeš až to přijde.
Odpovědět
Tak holky 3 bojovníci se zatím drží , konečně jsem měla dneska radost, ale do zítra ještě zbývá pár hodin. Uf.Transfer bude zítra ráno v 9h. Řešili jsme tu dilema , protože potřebovali vědět co v případě, že vydrží všichni. Zda zavést všechny tři, nebo jen dvě a jedno nechat zmrazit. Nakonec jsem nechala jedno zmrazit a dvě by měli být připraveni na ráno na zavedení. Holky doufám, že to klapne, jsou to nervy fakt. Prý vypadají dobře a dnes se dál dělili. Teda nevím kolik už mají buněk, ale doufám,že budou mít zítra aspon 6.
Odpovědět
Profilova fotka
edvi- tak to je výborná zpráva,mám radost. včera jsem večer jen pročítala příspěvky o tomhle tématu,je to elaborie,šílené,ale stojí za to to podstoupit,když to nejde jinak. Držím všechny pěsti co jich na těle najdu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Edvi: teda to je jak nějaké sci-fi, takhle pozorovat přirodu v laboratorních podmínkách. Já bych asi taky šla do toho nechat si dvě a jedno zamrazit. Tak když se obě chytí a narodí v pořádku, tak si myslím, že se to ještě dá a kdyžtak se budete na mateřské střídat a jedno máte kdyžtak do budoucna. Ale donosit 3, do toho bych nešla. Tak dej vědět zítra, jak to šlo. :-)
Odpovědět
edvi. no tak to paráda :) obracís e to k lepšímu, uvidíš, že to bude dobré :-) jizi:takže překládáš z arabštiny, to musím být hezký, ten jazyk napsaný vypadá krásně...
Odpovědět
Profilova fotka
edvi - neměla jsem ještě čas pročíst co se tady zsa poslední čásek semlelo, ale vydedukovala jsem si o co tady jde,....a myslím že jsi udělala dobře že si necháš to jedno zmrazit,....vem si kdyby se uchytili všechny,....to by bylo ;-) Jinak taky držím pěstičky a moc moc vám to přeji ať to všechno klapne
Odpovědět
Profilova fotka
Petrajda: Tak to chápu, žes měla depku - taky vždycky všechno vidím naprosto totálně černě a tvůj muž je moc hodnej, že tě z takových nálad tahá... A co se týče překládání na mateřský: teď je trochu problém s tím, že je výrazně míň práce - krize dolehla na vydavatele a poslední překlad jsem odevzdávala v červnu a od tý doby čekám na další knížku =-) Plus by asi nejvíc záleželo na tom, jak moc by byl potom spací / řvací ... Aci: Ne ne, zatím jen z angličtiny - kdybych překládala z arabštiny, měla bych splněný všechny mety a už bych se jen vezla :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Edvi: A bude to ambulantní zákrok?
Odpovědět
Profilova fotka
jizi - je skvělej a já mu to zase vracim. My se docela dobře doplňujeme,jsem ráda,že mam chlapa takového jakého mam a musim říct že od samého počátku co sme spolu začali chodit jsem nezapochybovala.Uvědomuju si své chyby a snažím se aby mé špatné nálady nebyly tak časté ;-) .Chudák co by si se mnou počal :-) Krize,krize,krize ]-( všude slyšim jen samé šetřit, šetřit, šetřit už mi z toho brní uši!! :-p
Odpovědět
díky. :-) Jizi: je to jen zavedení do dělohy, vstříknou to tam nějakou hadičkou. Je to jak normální prohlídka jednadvě.:-) Jen pak musím hodinu zůstat ležet z nohama nahoře. to už bude za odměnu oproti tomu odběru vajíček v narkoze. ;-) vaječníky mě bolí ještě teď.
Odpovědět
Čauky! Já jsem dneska totálně mrtvá :-S Mám obavy, že na mě něco leze, jenom doufám, že to aspoň ještě zítra počká - jdu na ten pohovor. Ani nemám nervy, jak je mi divně... edvi: Super! Jsou to teda nervy... Ale myslim, že ses rozodla dobře. Za prvé trojčata by byly docela záhul :-N a za druhé, kdyby náhodou to tělo třeba tentokrát nebylo připravený, tak tam máš jedno schovaný, to bys pak mohla čekat na nějaký ideální podmínky a nemusela znovu podstupovat injekce a odběry ne? Ale ono to zítra určitě vyjde ;-) K těm spořitelnám a bankám - mně taky samozřejmě hustili všehcno možný, ale do penzijního možná nakonec i půjdu. Prej chtěj nějak v brzký době protáhnout ten limit, kdy to člověk smí vybrat, na 70 (teď je to 6) - toho bych se ani nemusela dožít :-N I když teda přemejšlet v 27, v době, kdy řešim práci a případný mimino, o penzi - to je nářez :-D
Odpovědět
Jo, a ke koňovi - já tam teda lezu občas na fotky :-N Ale jako první vždycky zapnu beremese a na koně, až když tu neni moc co číst ;-) Ale kdybysme se tam přesunuli, tak taky neva. I když třeba v tématech se tam vůbec neorientuju, tak ani nevim, kam nás případně zařadit. zelvi: Kdy vlastně prcka čekáte? To jdeš z práce docela brzo ne? ;-)
Odpovědět
mě je tkay jedno, kde si budeme povídat, ale prosím pak mi napšte, kde to je :-) já na koně nechodím, byla jsem tam jednou a vůbec jsem se tam nemohla zorientovat, když jsem hledala, co se má dělat předtím, neež se chce pracovat na mimču....
Odpovědět
aci: Jeee, to je pěkný nápad - ofotit si starou občanku..To mě bohužel nenapadlo. jizi: To jsi asi hodně chytrá na jazyky ;-) A doktorát - myslíš velký nebo malý? edvi: Tak ať vám ti zítra dobře dopadne a pak se hlavně šetři. želvi: Je super, že se vám oběma daří hodně a tvůj muž je prostě skvělý x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Sal: Právěže mám pocit, že ani ne ... baví mě to, dělám to ráda, ale v porovnání se spolužáky jsem prostě blbá jak štoudev. A doktorát velký - když už, tak už :-D Krtek: A na jaký místo děláš pohovor? Edvi: Tak budeme všechny poctivě, usilovně držet palce, ať se bojovníčci chytí :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?