Pavczo doufám,že se najdeme. Měla jsem dotaz ohledně dobré koupě prstýnků v Karlových Varech (ukázkový text pro admin).
admin dodává: toto je téma na pokec o všem pro nevěsty z KV a okolí ;-)
tak super :) nas pan zenich musi do sveho svatebniho obleku jeste zhubnout :)) jinak jsme koupili i kosili a kravatu, jeste ty manzetove knoflicky chybi, a je plne vybaven :)
@blancina tak šup zítra pro ně :-) něco málo přes 1300,- mě chybí ještě punčochy (to bude velkej problém, protože bych chtěla tělovky s bílou krajkou, ale to mám jaksi smůlu :-D ) bižuterie a spodní prádlo, jinak pro mě mám snad vše :-)
Ahoj holky.
Do Německa na oblek se taky chystáme,ceny jsou tam opravdu jiné,zítra se tam jedu podívat na botky,pořád jsem u nás nic neobjevila.Jo,oblek budeme kupovat až partner zhubne,takže počítám,že podle toho půjde v teplákách.Já jsem ted marodila a hned mám dvě kila zpátky,tak snad jaro trochu pomůže k lepší postavě.
;-)
@mabelyne gratuluji k hostině.
My jsme dnes domluvili fotografa,máme z toho super pocit,naprostá profesionalita a preciznost.
Teď už jen domluvit také hostinu a zajistit ubytování ve Varech.Jo a dojet do Plzně a objednat prstýnky :-N
holky v neděli jsem objednala šaty a včera mi psali že jsou šaty ušíté a v pondělí je odesílají, ohromná rychlost doufám že se to neprojeví na kvalitě :) mám na vás otázku kdy se dávají svatební mandle? dávají se do páru, nebo každému zvlášť? já jsem chtěla složit krabičky a vyskládat je na jeden rautový stůl, ale teď nevim jestli na ně raději nenapsat jména...
@kacenkag tak to mi taky nakoupí se mandle a krabičky už mám vyrobené jen do nich dám texty, vim že se to dává hodně jako jmenovky... ale takhle se bojim že by si to děti rozebrali a ostatní by brblali
@balbala My nebudeme mít mandličky,ale perníčky jako dárek pro hosty.Mandličky bych asi také dala na stůl pro každého jednu,třeba jako ty jmenovky. Tak ty šaty to je opravdu rychlost,snad bude vše v pořádku,podle tvých představ . Prostě asi postavíte kadibudku . Snad bude jiná možnost jak to udělat.
@balbala a nezkoušela jsi klasické toi-toi,používají se i při koncertech a ty asi nebudou tak drahé?
Kastelán na zámku říkal,že budou vařit,tedy zatím v Sokolově,bečovské pivo,tak uvažujeme,že dáme hostům místo mandlí,nebo vína svatební třetinku piva,tedy jestli to do léta rozjedou.
Holky, poraďte mi prosím nějakého šikovného kameramana, kapelu či Dj, kosmetičku a kadeřnici :-). Pokud možno v nějaké dobré cenové relaci :-). My už oblek taky máme doma, koupili jsme v Orchidee, stříbrný, krásný :-). Teď někde sehnat košili a kravatu dofialova, taky nevíte kde třeba? :-) Kujuuuuu :).
@gabulesul zkus Eva Muller photos, příprava nevěsty, česání líčení, odjezd na obřad, obřad a focení po obřadu za 3500, je to DVD s fotkami, foto prezentace a 30 hotových fotek. levnějšího jsem tady nesehnala a je ze sedla jen nevim jestli staré nebo nové x-)