Pavczo doufám,že se najdeme. Měla jsem dotaz ohledně dobré koupě prstýnků v Karlových Varech (ukázkový text pro admin).
admin dodává: toto je téma na pokec o všem pro nevěsty z KV a okolí ;-)
Ahojky, tak švagrová poškodila lem - lehce se jí odtrhla nášivka, doplatila 200 Kč - holt podepisujete smlouvu, tak člověk musí dávat pozor, ale bála se, že bude platit více. Jinak byly fakt špinavé, od trávy, chodníků - měla vlečku a to bylo v poho.
Tak už to máme za sebou. 28. červenec byl ten nejhezčí den. I když párkrát zapršelo a zapoměli jsme prstýnky, pro které běžela svědkyně (takže chvíli nebyla ani svědkyně) :D, se všechno skvěle zvládlo a vše dopadlo výborně.
Ahoj novomanželky a nevěstinky, tak která z Vás má svatbu 22.9.2012 v obřadní síni? Už je to za chvíli a to jsem se před dvěma měsíci dušovala, že je ještě na všechno čas. Máte už všechny přípravy za sebou? ;-)
@mysoun Tak já už mám měsíc po svatbě :-D Ale i tak moc díky za zájem. Svatba byla krásná i bez holubů a teď mě napadá, že by chudáci beztak zmokli :-D
Ahoj holky, ráda bych se k Vám přidala.Narodila jsem se a vyrostla v Karlových Varech,ale teď žiju v Praze. Svatbu plánujeme v Karlových Varech a okolí a já začínám mít problém s tím,že nevím jakou kadeřnici, vizážistku, kde sehnat dort a kytku? Karlovy Vary jsou jiné a já na nikoho nemám bohužel kontakt,poradíte mi prosím?
@hanzla ahoj zdravím Tě... v létě se takhle na dálku vdávaly odtud dvě nevěsty a zvládly to na jedničku(řešily jsme to v diskusi Svatba na zámku Bečov),tak buď v klidu.Jestli si budeš půjčovat šaty ve Varech,tak Ti určitě i s ostatními věcmi poradí v salonu.
Nám dort dělal pán který jinak pracuje v Imperiálu,peče to sám z kvalitních surovin a je velmi šikovný,když budeš chtít,tak ti napíšu kontakt.Kytky a vizážistku jsem měla ze Sokolova,ve Varech nevím.
@lenkapej Ahoj Lenko, četla jsem diskuzi a pochvaly na dort i minizákusky. Mohla bych do interní pošty poprosit kontakt na cukráře? Díky moc a hodně štěstí v manželství:-)
Ahoj děvčata, chtěla bych se zeptat, jestli je tu aktuálně nějaká budoucí nevěsta, co je z Varů a okolí? Máte nějaký typ na dobré květinářství ve Varech?