Nevěsty z Karlových Varů a okolí

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Pavczo doufám,že se najdeme. Měla jsem dotaz ohledně dobré koupě prstýnků v Karlových Varech (ukázkový text pro admin). admin dodává: toto je téma na pokec o všem pro nevěsty z KV a okolí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
pugie, tak přeji hladký a bezproblémový porod a krásné zdravé miminko. :-)
Odpovědět
pavcza: děkuji za odpověď ;-) dle diskuze sleduji, že většina z Vás už má "svůj den" za sebou a očekáváte mimčo :-) krásné :-) přeji štěstíčko a hlavně zdravíčko :-)
Odpovědět
Ahoj holky, tak na příjmení si jakžtakž zvykám... ještě mi dělá problém říkat "manžel" místo "přítel"... je to divné =-) pugie - přeju aby to dobře dopadlo a držím palce :-) jesterka - já mám svatbu krátce za sebou, ale mimčo ještě nečekám ;-) kdybys chtěla něco organizačního ohledně svatby poradit, tak mi klidně napiš, mám to teď čerstvě v paměti :-)
Odpovědět
Profilova fotka
yani, díky za držení palců, budeme to určitě potřebovat x-) neboj, za chvíli ti to bude připadat normální, ale taky mi dlouho trvalo, než jsem se přestala přeříkávat.. koukám, že jste měli svatbu v Lokti na hradě - byli jste spokojený?? :-) asi jo, viď - v srpnu ji tam mají mít známí, tak jsem zvědavá :-)
Odpovědět
Profilova fotka
yanin, to mně "manžel" šlo rychle dobře přes pusu, líp jak "přítel" a než-li jméno. jesterko, letos se tu moc nevěst nesešlo, tak se tu občas stavíme my loňské a aspoň já ráda zavzpomínám na přípravy. ;-) uteklo to jako nic, tak si to užívej.
Odpovědět
Profilova fotka
Pavlí, taky ráda vzpomínám na přípravy. Je to neskutečný, jak rychle to utíká. Vy už budete mít za chvíli roční výročí ;-). pugie - zatím vím, že jsi stále 2v1, tak ať to vydrží co nejdéle :-). jesterka - bohužel nevim o nikom, kdo by tam měl svatbu, abych mohla předat reference :-S .
Odpovědět
yaninka84: jeee, děkuji za nabídku :-) zatím nás přípravy čekají ... ale v KV jsme zatím nic nesháněli, i když to máme "za rohem" :-) pavcza: na druhou stranu ... je pěkné vědět, že svatba není jen o přípravách, ale i o tom, jak jde život dál :-) Přípravy? Tak s těmi jsme ještě pořádně nezačali (mimo obleku ženicha a mých šatů, rezervace místa), mé 2 zaměstnání moc prostoru nedávají :-( ale v nejbližší době se na to vrhneme :-) Tak po svatbě určitě poreferuji jak bylo na Skalné :-) je to nádherné místo, tak doufám, že vše bude též úplně nej :-) V průběhu května nás čeká organizační návštěva, jsem zvědavá na jejich nabídky a přístup :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jesterka - tak držim palečky, ať vše dopadne podle představ a ať se dospějete ke spokojenosti.
Odpovědět
st.katka: moc děkuji :-)
Odpovědět
Ahoj holky, vdávám se v Bečově nad Teplou. Neporadily byste mi kontakt na svatební video? Moc díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mma - bohužel já ne, měli jsme jen rodinné amatérské ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Katko, no jo už rok za měsíc, uteklo to jako nic :-) ale nějak mi furt nedochází, že jsem vdaná paní. :-D Spíš mi mrzí, že se do roka nepodařilo něco jinýho. :-(
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Pavlí, až bude vhodný čas, tak to přijde :-) . Hlavně se tím nestresuj, jestli to dostaneš do hlavy jako problém, bude to všechno složitější :-S . Já jsem moc šťastná, že výročí oslavíme ve třech :-).
Odpovědět
Holky neznáte někoho kdo hraje živou muziku na svatbách?? Chtěli bysme někoho s klávesama se širokým repertoárem především rockových a popových písniček starších i novějších. Děkuji všem za tip, svatbu máme v červenci. Díky
Odpovědět
Profilova fotka
tasentaa - ahoj, my jsme měli skupinu Sympaťáci a byli jsme moc spokojeni. Mají i svoje webovky. mma - my jsme bohužel profesionálního kameramana neměli, takže neporadím :-S .
Odpovědět
st.katka - moc děkuji za typ Sympaťáci vypadají dobře. Mohla bych se ještě zeptat na kolik jejich vystoupení vyšlo??? A jak dlouho hráli?
Odpovědět
Profilova fotka
tasenta - IP
Odpovědět
tasentaa - my jsme měli skupinu Big Beat 69 ze Sokolova, zkus si je najít na webu, klávesy teda nemají, ale hráli moc dobře (Elán, Team, Olympic i novější - třeba Chinaski...), byli jsme moc spokojení, dobře se na ně tančilo :-) mma - svatební video jsme měli jen od kamarádů amatérské...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak my už jsme tři - 20.května se nám narodila Eliška ;-) :-D
Odpovědět
Pugie gratuluju :-) hlavně aby byla zdravá a rostla jako z vody :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Gratuluju! Viděla jsem malou Elinku na vlastní oči a je moc krásná ;-) . Tak hodně sil holky.
Odpovědět
Profilova fotka
jé pugie - tak moc moc velká gratulace, at´ je zdravá, štastná, roste Vám jako z vody a dělá jen samou radost ;-)
Odpovědět
Ahoj Péťo, moc Ti gratuluju a přeju Vám oběma hodně zdraví a spoustu radosti! :-)
Odpovědět
Petí, s manželem Vám posíláme velkou gratulaci k Elišce. Ať se jí na světě daří a ať vám dělá jen a jen radost. :-)
Odpovědět
Jéé Petruš tak jste se konečně taky dočkali!!!! x-) Moc gratulujeme k malé Elišce, přejeme vám oběma hlavně moře zdravíčka ,ať malá krásně roste a dělá vám jen a jen samou radost - krásně si to užívej ani se nenaděješ a bude vám ťapkat po bytě - vím o čem mluvím!!! :-D doufám, že pošleš nějaké fotečky malé kopretinky ať se můžu pokochat miminkem!! To víš už mám doma velkýho chlapa za 2 měsíce slavíme ROK :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Petruš, moc ti gratuluju a přeju ať je malá zdravá a dělá vám samou radost. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, díky mooc za gratulace!!! (úplně mě to teď dojímá ;-) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Petí a rádi se podíváme na nějakou fotečku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Teď je na řadě Martinka - jak jsi na tom? A pak já :-N .
Odpovědět
Profilova fotka
Kačí, máte to s Martinkou za pár, držim palečky, ať to dobře dopadne a moc nebolí ;-) My máme za pár výročí, toto uteklo, bych si to zopákla, o tom, co mi mrzí se zmiňovat nebudu, to víte. |-|
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?