Pavczo doufám,že se najdeme. Měla jsem dotaz ohledně dobré koupě prstýnků v Karlových Varech (ukázkový text pro admin).
admin dodává: toto je téma na pokec o všem pro nevěsty z KV a okolí ;-)
pavcza: děkuji za odpověď ;-)
dle diskuze sleduji, že většina z Vás už má "svůj den" za sebou a očekáváte mimčo :-) krásné :-) přeji štěstíčko a hlavně zdravíčko :-)
Ahoj holky, tak na příjmení si jakžtakž zvykám... ještě mi dělá problém říkat "manžel" místo "přítel"... je to divné =-)
pugie - přeju aby to dobře dopadlo a držím palce :-)
jesterka - já mám svatbu krátce za sebou, ale mimčo ještě nečekám ;-) kdybys chtěla něco organizačního ohledně svatby poradit, tak mi klidně napiš, mám to teď čerstvě v paměti :-)
yani, díky za držení palců, budeme to určitě potřebovat x-)
neboj, za chvíli ti to bude připadat normální, ale taky mi dlouho trvalo, než jsem se přestala přeříkávat.. koukám, že jste měli svatbu v Lokti na hradě - byli jste spokojený?? :-) asi jo, viď - v srpnu ji tam mají mít známí, tak jsem zvědavá :-)
yanin, to mně "manžel" šlo rychle dobře přes pusu, líp jak "přítel" a než-li jméno.
jesterko, letos se tu moc nevěst nesešlo, tak se tu občas stavíme my loňské a aspoň já ráda zavzpomínám na přípravy. ;-) uteklo to jako nic, tak si to užívej.
Pavlí, taky ráda vzpomínám na přípravy. Je to neskutečný, jak rychle to utíká. Vy už budete mít za chvíli roční výročí ;-).
pugie - zatím vím, že jsi stále 2v1, tak ať to vydrží co nejdéle :-).
jesterka - bohužel nevim o nikom, kdo by tam měl svatbu, abych mohla předat reference :-S .
yaninka84: jeee, děkuji za nabídku :-) zatím nás přípravy čekají ... ale v KV jsme zatím nic nesháněli, i když to máme "za rohem" :-)
pavcza: na druhou stranu ... je pěkné vědět, že svatba není jen o přípravách, ale i o tom, jak jde život dál :-) Přípravy? Tak s těmi jsme ještě pořádně nezačali (mimo obleku ženicha a mých šatů, rezervace místa), mé 2 zaměstnání moc prostoru nedávají :-( ale v nejbližší době se na to vrhneme :-)
Tak po svatbě určitě poreferuji jak bylo na Skalné :-) je to nádherné místo, tak doufám, že vše bude též úplně nej :-) V průběhu května nás čeká organizační návštěva, jsem zvědavá na jejich nabídky a přístup :-)
Katko, no jo už rok za měsíc, uteklo to jako nic :-) ale nějak mi furt nedochází, že jsem vdaná paní. :-D Spíš mi mrzí, že se do roka nepodařilo něco jinýho. :-(
Pavlí, až bude vhodný čas, tak to přijde :-) . Hlavně se tím nestresuj, jestli to dostaneš do hlavy jako problém, bude to všechno složitější :-S .
Já jsem moc šťastná, že výročí oslavíme ve třech :-).
Holky neznáte někoho kdo hraje živou muziku na svatbách?? Chtěli bysme někoho s klávesama se širokým repertoárem především rockových a popových písniček starších i novějších. Děkuji všem za tip, svatbu máme v červenci. Díky
tasentaa - ahoj, my jsme měli skupinu Sympaťáci a byli jsme moc spokojeni. Mají i svoje webovky.
mma - my jsme bohužel profesionálního kameramana neměli, takže neporadím :-S .
tasentaa - my jsme měli skupinu Big Beat 69 ze Sokolova, zkus si je najít na webu, klávesy teda nemají, ale hráli moc dobře (Elán, Team, Olympic i novější - třeba Chinaski...), byli jsme moc spokojení, dobře se na ně tančilo :-)
mma - svatební video jsme měli jen od kamarádů amatérské...
Jéé Petruš tak jste se konečně taky dočkali!!!! x-) Moc gratulujeme k malé Elišce, přejeme vám oběma hlavně moře zdravíčka ,ať malá krásně roste a dělá vám jen a jen samou radost - krásně si to užívej ani se nenaděješ a bude vám ťapkat po bytě - vím o čem mluvím!!! :-D doufám, že pošleš nějaké fotečky malé kopretinky ať se můžu pokochat miminkem!! To víš už mám doma velkýho chlapa za 2 měsíce slavíme ROK :-D :-D
Kačí, máte to s Martinkou za pár, držim palečky, ať to dobře dopadne a moc nebolí ;-)
My máme za pár výročí, toto uteklo, bych si to zopákla, o tom, co mi mrzí se zmiňovat nebudu, to víte. |-|