Tak Vás tady dámy vítám, v našem druhém, doufám, že stejně úspěšném, témátku x-)
Věřím, že k nám, kecalenám, brzy přidají další nové tváře a bude to ještě větší slepičárna :-D
Hodně zdaru v manželství všem nám vdaným, i čekatelkám x-)
Jani- náš kulihrášek už má cca 2600g a prý už si tam dlouho nepobude, vyhrožuje doktorka. Ale jinak je všechno v pořádku :-)
Sylvi- já miluji šampíčko! Pokud pujdu kolem, tak se stavím na skleničku ;-) . Né že to tam obečíš :-D
Ahoj holky, tak jsem naposled v práci, no je to divný pocit, ale v poho, brečet snad nebudu :-D hi. Ještě jsem si uklízela stůl, ať je tu po mě čisto a pořádek :-) Pracovala jsem 6 let, tak teď si tu mateřskou i zasloužím, a zajímavé je, jak mě bolely furt ty kyčle, tak naráz to skoro úplně přešlo :-) a mimi dnes skákalo od ráno o 106 v břichu. Asi tak cítí, že jdem naposled do práce :-)
Sylvíííííííí,tak hlavně dnes už nepracuj.Jen si to užívej,vzpomínej..... a těš se s kolegama.
Já jsem brečela několikrát. I teď bych brečela,když tam jdu,ale je mi to blbé,když už nemám 6nedělí :-D
Katy neboj, už není ani nic moc co dělat, holky to převzaly už. JInak jsem teď dostala od mého odborného poradce flašku růžového vína, hodný....si vzpomněl a dojel se rozloučit x-)
Katy jo ty už nemáš poporodní psychozu :-D :-D teda já vím, že jsi ji neměla, ale sranda :-D , teď už bulit nemusíš, už sis doma zvykla za tu dobu, ne? :-D
_Holky, tak jsem zodpovědně odvolila :) a u voleb jsem konečně potkala Katku s malým v kočárku x-) x-) x-)
Katy - moc se vám venca povedl, takový je rozvážný x-)
ahojka holky :-)
jak se máte? vladi, zitra budu držet pěsti :-) máš výborně nakročeno a došupnout tam tu druhou nohu už bude hračka :-) tak zitra hodně štěstí :-) teda myslím, že máš ty druhé státnice zitra :-)
a co naše maminky i maminky čekatelky????
Jůůůůůůůůů tady je mrtvo :-o
Jani- já jsem tady! Teda aspoň zatím :-D
Pořád se dospávám z vééééééééééélmi náročného přícího víkendu. V neděli jsem myslela, že už se na nohách neudržím!! Od pátečního rána jsem byla v jednom kole a v noci na pařbě!
Nakonec jsem vyfasovala klíče od auta (páč jsem byla jediná střízlivá pochopitelne) a ještě jsem dělala taxi Otrokovice- Zlín 5x a pak ještě Zlín- Rohatec a Dubňany ;-)
No ale jsem hrozně ráda, že jsem se toho mohla ještě zůčastnit a nesedět doma na zadku a přemýšlet porodím neporodí............................................ 8-) Stálo to zato :-D
Blani, tak to je super, že jsi si víkend užila. zvlášť když už to máš za pár. je vidět, že mimčo poslouchá :-D jen aby mu to tak vydrželo :-D
já jsem víkend prorelaxovala. za celý týden učení jsem toho měla plné zuby... a od včera opět udeřila tvrdá realita. ale za chvilku už to skončí, věřím, že úspěšně :-)
Holky, jsem magistrááááááá - mám to za sebou. Byly to nervy, ale pak přišla obrovská úleva - šutrák ze srdce mi spadnul :-)
Děkuji za držení palců....jste moje berušky:)
Paní magistro, dovolte abych Vám z celého srce pogratulovala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-N
Vladi jsi borka jak chceš, tak to pořádně oslav a užij si to!!!!!!!!!!! :-D
ahojka holky... vy to tu teda vedete :-D už jsme zase byly kdesi v rici :-D
mě čekají příští týden ty stánice... tak tady docela šílím, pač to ještě nemám všechno projíté, bojuju s únavou, takže nad tím dlouho nevydržím... potřebovala bych, aby ten den byl nafukovací. vladi prozraď, jak jsi se učila ještě při zaměstnání, pač já nad tím sedím celý den a houby udělám :-/
a co maminky čekatelky? pořád 2v1?
Čauky, taky po delší době zdravím, dostala jsem přidanou práci, tak se sem moc nedostanu...
Jani, nestresuj, to dáš, jsi šikula. Mě pomáhalo neučit se v kuse, ale prokládat to třeba procházkou se psem. Vždycky na chvilku vypnout, vyčistit si hlavu a pak pokračovat ;-)
Ahojka Ivi :-) ty jsi tu dlouuuho nebyla :-)
chtěla jsem se tě zeptat. na posledním srazu jsi mluvila o tom, že tvoje sestra prodává nějaké doplňky stravy a že jeden ti pomohl od celulitidy... napsala bys mi, co je to zač? klidně do IP ;-) děkuju
Ahoj holky, tak se hlásím z domova :o) už jsem teda přes týden na mateřské a je to super, teda doma to bylo dilo ta rekonstrukce, samé bouchání, vrtání, ale to hlavní už máme, a teď nás čeká jen úklid, natahnout koberce, koupit nový lustr nebo něco do obývaku a vybavit. Jsem moc spokojená.
Jinak zatim držím 2v1 :-D a už mě to nebaví, protože jsem jak meloun jaksi.
Ale to už nějak doklepu.
Vladi opožděně moc gratulujiiiii k magistře, jsi fakt šikovná a pilná holka!
Kdepak máme Barču? :-)
Katy a co ty a malý, roste jako z vody, že?
Jani a ty se nestresuj, taky to všechno dáááš, uvidíš!!!!
ty jo, tak dneska to dolování diskuse bylo opravdu namáhavé :-D
tak já už mám poslední den na učení... už se mi nechce, ale musím, pač se nemůžu zbavit pocitu, že nic neumím... zitra budu vstávat v pět, abych v klidu stihla dojet do Brna, ale je dost možné, že neusnu vůbec... teď do sebe tlačím snídani, ale asi si ve mě dlouho nepobude - holky, kterým vám je v těhu špatně - už tuším, jak se asi cítíte... njn, nervóza je nervóza :-) když se mi to povede dobře a nebudu muset dělat příjmačky, tak pojedu s našima k moři si odpočinout. ale to se budu muset sakra snažit a dopadnout dost dobře, aby mě vzali bez příjmaček... no uvidíme... špekulovat nemá smysl, necháme to koňovi :-)
a jak se máte vy? nějaké novinky???
Ahoj Jani, no je tu jakési mrtvé, my jsme byli včera v Ikei na nákupech, nožky mne bolely jak svina :o) taky v 9. měsíci co bych chtěla, že? Ale jsem spokojená, nakoupili jsme co jsme potřebovali.
Jani, zítra ti budu moc držet pěsti, ty jsi holka šikovná, určitě to nějak dáš! A pak ti vyjde i to moře s rodiči. Chce to zítra dobrou konstalaci hvězd, a máš to v kapse s nej výsledkem x-)
JInak já bych už aj rodila,snažím se být aspon aktivní, pořád něco uklízím, vymýšlím, snad to k něčemu bude.
A co vy ostatní holky, kde se nám touláte? Naše téma zmizelo v hlubinách ]-(
Katy no to já se zahnizďuju, zabydluju, pomalu balím tašku, a chystám si věci směr porodka :-) , ale ještě je čas chvili. Dnes to mám za 30 :-D
Jani taky na tebe myslim, tfuj tfuj pro štěstíííííííí :-N ;-)
Jani gratulace velikááá, psalas na FB, tak vím. Tak je z tebe Bc. A bude i dovolenka u moře? :-D Musel ti spadnout kámen ze srdce, co? ;-) ;-) tak to dobře oslav!!!!!
NO ahoj holky, vytuhaji téma z hlubin =-) Jak se máte? Jani ty jsi někde v Chorvatsku, doufám, že tam máte krásně, nebo tady se to počasí nějak letně nehlásí...a já jsem teda spokojená, aspoň mi nenapuchají nožky :-D a cítím se zatím celkem dobře.
Katy, co ty a malý? Jak se vám daří? :-) VIděla jsem fotečky, krásné...malý je pěkný dlouhán už :-N a šikulkááááá.
Ivi co ty žiješ?
Baruš co ty? Co baráček, kdy začínáte stavět? My už máme rekonstrukci hotovu, tak jen vybavujeme, a doděláváme. Tak jsem ráda, že to máme za sebou to nejhorší. ;-)