Tak Vás tady dámy vítám, v našem druhém, doufám, že stejně úspěšném, témátku x-)
Věřím, že k nám, kecalenám, brzy přidají další nové tváře a bude to ještě větší slepičárna :-D
Hodně zdaru v manželství všem nám vdaným, i čekatelkám x-)
Vladi,už můžu ty palce pustit?
Jani a u tebe taky?
Já jsem si dnes byla zastříhat a barvit v práci. To vám byla paráda,holky. Závidím všem,co pracujete. Samo,že těm,co svoji práci milují a baví je to. ;-)
Sylvi,ty brďo,to ti opravdu letí. Za chvíli budeš mít prďolu v náručí. Ale ty poslední dny vůbec neutíkají.
Blani,kdy máš termín?
katy- termín mám 26.6. ale doufám, že to bude dřív ;-)
Už tě Katy pálí ruce, že jsi byla stříhat!? Chybý ti to že? Ikdyž se ti Véna stará o zábavu dost ;-) :-D Jé ty už to seznamovací dobu máš zasebou, jak ti závidím. Mám z toho docela bobky :-D
Vladi- tak co už nás nenapínej
Ahojte slečny môžem sa Vás spýtať či sa nenachádza niekde blízko SR nejaké pekné miesto či už v Hodoníne, alebo niekde v blízkom okolí? Ďakujem Vám moc, vy v Česku máte oveľa lepšie ceny a aj oveľa krajšie miesta, hlave čo sa hradov a starých zrekonštuovaných budov týka
Holky, tak konečně doma :)
Bylo to dneska o pěkný nervy - organizace státnic naprosto neschopná, ještě v 11 hodin jsem neměla obhájenou diplomku, natož udělané státnice z pedagogiky... ]-( ]-( ]-( Fakt organizaci fakulta těžce nezvládla...
Nakonec nás tam drželi do 16 hod., aby nám pak milostivě oznámili výsledky - udělali jsme všichni.
Já DP obhájila na jedničku a státnice z ped.+psychologie udělala na dvoječku....Když jsem viděla ot. 13 (kterou jsem tááák nechtěla), tak jsem šla do mdlob... ]-( , no ale nakonec jsem to kupodivu nějak okecala, takže jsem dostala dvojku...
Děkuji za držení palečkůůůůůůů, jste moje zlatíčka ;-) :-)
Ještě budu potřebovat držet palce 2.června x-)
Jani- super gratulace!!! :-)
Vladi- ten šutrák co ti spadnul ze srdce byl slyšet až sem! Óbrovitááánskáááá gratulace!
Prostě jste šikulky! Smenám před váma a užijte si to :-)
vladi, tak ještě sem - gratulace převelikáááá. věděla jsem, že to zvládneš. opravdu máš můj obdiv, protože chodit do práce a ještě u toho studovat - klobouk dolů!!!
Jani,Vladi Gratuluji. Hlavně tobě,Vladi. Měla jsi to náročné. Jsi borka.Supeeeeeer.
michalas,pěkných míst je tu sposta. Jen by jsi to měla trošku specifikovat. Co bys očekávala? Chtěla bys hostinu i obřad v jednou místě? Jak daleko od vás? atd....
holka, tak já dneska spočítala, že na učení už mám jen 3 týdny... letí to jak blbé.. a pořád čekám, až mi zapíšou ještě jeden zápočet, abych si mohla nechat potvrdit známky, ale milému panu doktorovi se jaksi nechce... začínám mít z toho pěkně stažené půlky... :-/
tě pic, ženy :-)
potřebuju rady:
a) sháním pedikérka, která pracuje i v sobotu dopoledne nebo i cca v 18 hodin
b) sháním nějakou véééééélmi šikovnou švadlenu (a spíš levnější)
Vladi, gratulace i ode mě x-)
heli, můžu ti od tchýně sehnat kontakt na paní, co jezdí dělat pedikůru k nám ;-) jezdí přímo domů a dojede klidně i večer. s tím víkendem ale nevím ;-)
švadlenu znám jen v Dubňanech paní Ševelovou, šila mi šaty na ségřinu svatbu, ale jak se teď u ní pohybují ceny netuším
Heli - jestli chceš, tak mám stále v mobilu uloženou tu švadlenu z Hodonína co jsem ti o ní už kdysi říkala a myslím, že možná i posílala kontakt....stačí říct :-) A děkuji za gratulaci ;-) , poloviční dřinu mám za sebou, ale ještě pěkný hnus před sebou ]-(
Jinak holky- koukaly jste dneska na ten skvělý hokej? To byl chvílemi infarktový stav, ale nakonec fakt skvělá podívaná. Snad zítra budeme zlatí :-)
Jdu do hajínek, přeji krásnou noc a hezké sníky.... ;-)
Dobré ranko, myslela jsem, že do té práce ani nevstanu...
Vladi, hokej byl úžasný, v Josefově hospůdka praskala ve švech, sedělo se i na zemi a fandilo se o stošest :-) Poslední třetina byla fakt infarktová, ale super, hrozně moc si to zasloužili.
Heli, super švadlenu znám v hodoníně mamčinu sousedku, kontakt můžu poslat, když budeš chtít.
Ahoj holkyyy, zdravím, při pondělku, no já už se na net kdovi kdy dostanu, tak jedině z práce. Hlásím, že naše rekonstrukce postupuje celkem rychle, tak jsem moc ráda, snad to tak do 14dnů max 3 týdnů bude :o)
Tento týden jdu naposled do práce z toho středa dovolená. Tak mi to uteče. A pak čekat měsíc a něco kdy se to naše mládě vylíhne :-D
Vladi moc moc ti gratuluji, jsi moc šikovná, byly to nervy, ale dala jsi to, a toho 2.6. si to jen zopákneš, a budeš za vodou.
Hokej jsem sledovala a bylo to teda napínavé, a super. x-)
Katy - ty stromy u vašeho baráku se nakláněli docela brutálně - taky jsem chvílema trnula, co se kde urve - třeba naše lešení na baráku :-D No naštěstí to dopadlo dobře a snad už nic takového nedorazí...
holka, mrknite
http://www.youtube.com/watch?v=NYbTNF...
určitě už jste to viděly. je to vývoj kontinentů, jak se budou pohybovat, až se spojí v jeden... strašně mě u toho mrzí, že se toho nedožiju :-/
ahooojky ženky :-) Hoje byl super fandili jsme ostošest :-)
Sylvi to utíká jako voda zachvilku budeš mít prculka v kočárku:-) a co Blanča??kdy má termín???
Vladi super ta škola moc gratuluju :-)
Katy malý je úžasný, takovej prdolka :-)
Baruš- já mám termín přesně za měsíc. Ale dnes mě i Sylvu čeká poradna, tak uvidíme co nám pěkného řekne paní mudr.
A jak vy pokračujete s válčením na úřadech?
Ahoj holkyy, tak jsem včera byla u mudr. a hlásím, že naše malé má už 2 kilečka :-D , tak to bude po mě :-D , potkali jsme se tam s Blani a pak šli na pokec, a na zmrzlinku :-)
JInak se moc už nedostanu na net, v pátek jsem naposled v práci a pak musím počkat, až bude doma hotová ta rekonstrukce :-D snad to bude brzo, ale hoši makaji, tak snad do 14dní počítám :-D
sylvi, to je super, že je všechno v pořádku :-) že mimi krásně roste. mám z vás radost. snad i blanča jsou v malým v pořádku :-)
s tím zubařem mi připomíná, že bych se měla taky objednat... hmm... tfuj tajks... nemám to ráda. kam chodíš k zubařovi? přemýšlím, že toho mého vyměním... nějak mi přijde, že je mu to jedno, co s těma zubama mám... ale vím, že je o zubaře nouze, tak nevím, ke komu zajít...
Jani , jojo rosteme pěkně :-D , jinak Blani jsou taky OK, měla kontrolu po mě, tak jsme šli pak posedět chvili.
K zubní chodím k Turečkové, ale nedělá mi ty rentgeny, tak ja nevim, určo jsu i lepši zubní, prej v Raťkách je jeden mladý dobrý, můj k němu chodí. Ale jméno nevím.
Našla jsem si černu tečku na plombě bílé, tak si myslim, že mám kazík, a když já vrtání tak nesnáším :-N :-|