Tak Vás tady dámy vítám, v našem druhém, doufám, že stejně úspěšném, témátku x-)
Věřím, že k nám, kecalenám, brzy přidají další nové tváře a bude to ještě větší slepičárna :-D
Hodně zdaru v manželství všem nám vdaným, i čekatelkám x-)
A jak máš velkou tu korbičku? Včera jsem potkala jednu známou s X-landerem a malý se ji tam už nevejde do korbičky, tak už vytáhla sporťák, a prcek spokojený jak želva. :-)
Já jsem pořád nad bexou uvažovala a odmítala jsem se jí vzdát, ale tdy je větší korbička o 10cm a manža chtěl toto provedení a to je s bexou stejné. Kočárek zůstal na prodejně, páč tam ho mají daný na 4 kolce a já jsem si objednala 3kolku. Tak do měsíce by to mělo být. pak si ho odvezu k našim!
Jéale teď si nevspomenu jestli tam Q 12 mají v bážové. Byla tam oranžová, zelená, modrá a jestli černá nebo jaká byla ta čtvrtá barva si fakt nezpomenu! promiň :-N
Blani to je jedno, já kočárek kupovat ještě nebudu na to je čas :-) Ale jela bych si nějaké obhlédnout :-) Tak to je super, že jste tak spokojení, už se těším až ho uvidim :-) Takže objednací lhůta je tak měsíc zhruba, jo? NO tak to pojedu tak koncem 7. měs. si ho zamluvit. a pak si ho v koncem 8. měs. vyzvednu. :-D
Kači- tak běhat po schodech, mě můžeš umyt okna ;-) , táta to ještě pojistí a ty si dáš na véču něco s česnekem! A to by v tom byl čert, aby ten prďola nevylezl :-D
Jejda já mám takový kopr, že jdu radsi uklízet! Jo a co de teda bude vařit???????????????
Teda ty brambory............. dala bych ci mňam mňam :-)
Dnes jdu ke kamošce dopolko a odpolko nic v plánu nemám. Zítra chci jet k tomu Deichmannovi do té Břeclavi na botky pro oba a k našim. Neděla bude odpočinková, ale musím vymyslet čím nás nakrmím a to je to nejhorší! ]-(
Blani, víš co je dobré? Špíz, masičko na kostičky, a sýr na plátkový na kostičky si dat, a napichat na špilku maso, sýr, maso, sýr nastřídačku a pak obalit v trojobalu a dát smažit do trouby, sýr se krásně rozteče vevnitř. Mňám a k tomu kašu, nebo brambory :-) to máme doma rádi :-D
Ta rýma chce to jarní sluníčko co se tam prodírá ;-)
špíz je dobrý tip, nad tím jsem taky přemýšlela. Tak ho asi udělám, snad budou mít tady v zelenině čerstvou mladou cibolku na brambory! Po tom se můžeme utlouct :-)
Já vám moc typ na vaření tento víkend nedám, já to mám jednoduché. V sobotu se žere celý den, to se nevaří a v neděli čerstvé řízky s kaší :-)
Sylvi, ale ten obalený špíz vůbez nezní špatně, to někdy udělám, jen to doplním o cibulku, slaninu a drůbeží játra.
A já jsem potkala v DMku Janču, tak jsme splkli :-) Pochvalili jsme Blanči kočárek :-)
Blani já usnu kdykoliv, kdekoliv :-) Jé rostou kočičky? To ani nevim, no vidiš to.