Nevěsty z Hodonínska

Zobraz úvodní příspěvek
Tak Vás tady dámy vítám, v našem druhém, doufám, že stejně úspěšném, témátku x-) Věřím, že k nám, kecalenám, brzy přidají další nové tváře a bude to ještě větší slepičárna :-D Hodně zdaru v manželství všem nám vdaným, i čekatelkám x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě by se líbilo hlavně brzy :-D Datum už je mi šumák. :-D
Odpovědět
Katy tak jsem zvědavá, jestli se dnes ozveš :-D JInak holky, co nového? Ani nenapíšete, to teda pěkně flákáte :-|
Odpovědět
Barčo, Jani, Luci, Vladi, Ivi...no kde jsmeeeee :-) A další .... ??
Odpovědět
Profilova fotka
Jsem tu :-( Dobré ránko. Asi tu budu až do dubna ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem taky tu, ale mám náladu na bodu mrazu. Astička včera sežrala jed na myši. Jeli jsme hned k vetce a vyzvracela to, ale část se už určitě vstřebala, bude dostávat tak měsíc protijed, doufám a modlím se aby to zvládla ;-(. Nejhorší je, že mi ten protijed nechce žrát a když už ho do ní dostanu, tak to vyblije...
Odpovědět
Katy já myslím, že příští týden už budeš mít miminko u sebe hezky :-) Já se byla včera u kámošky pomazlit s jejim mimčem, a super, úplně bych chtěla to naše mít doma už :-D Ivi, to je mi líto. Snad to zabere a bude v pořádku. To je taková bezmoc, že? Že jí nemůžeš jinak pomoct. Vy s tou zvířenou pořád něco máte, se fakt nenudíte :-.
Odpovědět
Profilova fotka
Ivko,tak to je mi líto s tím psíkem. Moc líto. Držte se. Sylvi,no nechci strašit,ale těch posledních pár dnů je nic moc. :-S
Odpovědět
Katy, já vím, že to už ke konci bude hrozné, neutíká to, a necítíš se už asi nic moc, co? :-| Naštěstí už to máš fakt za pár, to musíš nějak přetrpět. Ale na ten konec se teda netěším, kdybych aspoň porodila pak o něco dřív :-) Ale poruč tělu a mimču, co? :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky děvčice... Luci tak to potom Michal pěkně kecal no šak nemohl říct, že nic neuměl, že?:-D Katy tipuju to na 19.3. :-) a hádám holčičku...:-)))pokud to teda ještě nevíte x-) Sylvi a jak je tobě a Blani co ty? Ivi jejda chudáček snad se to zlepší..držím palečky:/
Odpovědět
Profilova fotka
baru mám ale pocit že umí dost, každopádně pravda je že fa měla finanční potíže a propouštělo se, takže se krátilo kde se dalo
Odpovědět
Profilova fotka
Dobré ranko kočky. Tak Asťula se snad začíná lepšit, už žere normálně, takže protijed už do ní dostanu, to je hlavní, ale vyhráno ještě nemáme... Musím se pochlubit, jak jsme včera dopadli na závodech. V první soutěži jsem byla čtvrtá a kámoška šestá a druhou soutěž jsem vyhrála :-). Lepší start do sezony jsem si ani nemohla přát.
Odpovědět
Profilova fotka
Ivko,tak to moc gratuluji a přeji další úspěchy. A super,že je s Astičkou lépe. Držím vám palečky.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahojyk při neděli... Ivi tak to je paráda!!!Moc gratuluju A super že ten protijed zabírá!!!Jen tak dál! Katy co malý/malá ještě se nerhne???:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Baru,ještě nee. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Dobré ranko, konečně venku zase leze sluníčko. Ještě by se mohl utišit ten hnusný vítr a bylo by tu jaro. Asťula se mi zdá zase o něco lepší, ale budu trnout celý měsíc, než dobere ten protijed. Jaký jste měli víkend? Já jsem unavená, ale spokojená, včera jsem koním dopřáli oddych po závodech na vyjížďce jen tak v kroku a pěkně jsme vymrzli :-).
Odpovědět
ahojka holky :-) dlouho jsem se tu neukázala... minulý týden byl trochu hektický... a dneska tady celý den sedím a plodím bakalářku... Katy, ještě 2v1? snad už to budeš mít brzo za sebou :-) a co zbytek nastávajících maminek i těch nenastávajících? nějaké novinky?
Odpovědět
Profilova fotka
Jani,ano,ano. ;-)
Odpovědět
Ahoj holky, no Katy, dnes je úterý a můj první tip, že tě to dnes chytne a pojedeš do porodky, tak asi nic, že :-) Jani s tou bakalářkou to musí být mazec, makačka, že? Jinak u nás nic nového, těhulím se těhulím :-) A je mi teda dobře :-) Baru a co vy a stavba? Kdy začnete? Nás čeká teď ta rekonstrukce tak jsem nadšená, ale už aby to bylo teda :-)
Odpovědět
Ivi gratuluji k úspěchu, to je super, jsi fakt dobráááá :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pořád nic :-(
Odpovědět
Katy a mudr. ti už dal nějakou naději na tento týden aspoń? Ti to tak přeji, abys to měla rychle za sebou, už to musí být únavné, a každý otravuje a ptá se tě jestli už něco je , co? :-| Neboj do dubna čekat nebudeš, ale je zajimavé jak ses tak brzy otvírala, a teď se prckovi ven nechce... :-D Musí být velice pohodlná zevnitř :-D
Odpovědět
Profilova fotka
No právě. Pohodlná zevnitř asi jsem. A není se co civit. Jsem pěkně měkoučká :-D :-D . Mudr říkal,že když do pátku neporodím,mám přijít zase na monitor. ]-(
Odpovědět
Já že pokud neporodíš do pátku tak šup na vyvolání, a on myslel jen k němu na monitor, ahááá, to tě nepotěšil moc, co? Dej si vínko a horkou vanu, třeba ho vypudíš :-) Neboj taky budu měkkoučká, snad nebudem mit velke mimi :-N Jaký máte odhad váhy zatím? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Katy toho 19.4. :)))))opravdu...:-)))
Odpovědět
Profilova fotka
Dobré ranko, už jsem po snídaní a pilně pracuju. Vidím Katy, že pořád žádná změna, tak držím palce ať už máš do pátku uzlíček u sebe ;-) My jsme včera kovali, tak jsem měla dovču, a teď doháním resty a vůůůbec se mi nechce...
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuju za podporu,ženy. Ale všechny metody už mám vyzkoušené a pořád nic. Tak uvidíme. Ivi,co Asťička? Snad bude dobrá.
Odpovědět
Sylvi, hlavně to jde hrozně pomalu... o to víc mě to nebavííííí.... dneska jsem na to ani nešáhla, možná ještě chvilku večer, ale moc tomu teda nevěřím.. jsem hroznáááááá! Katy, zkus mu pohrozit :-D třeba to pomůže :-D
Odpovědět
Dobré ránko holky :o) Katy, tak termínky jsme prošvihli, tak já tipuji 20.3. to je taky pěkný datum :-) Jani ty jsi šikovná to zvládneš. Ale chápu, že toho máš plné kecky. Ono se moc do toho nechce, co?
Odpovědět
Profilova fotka
Já už jsem na termíny rezignovala :-( Počkáme si do Velikonoc :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Čauky, Katy Astička se tváří, že už je v pořádu a začíná být zase pořádně žravá. Léky ale ještě musí brát až skoro do půlky dubna, zrovna asi za hodinu jí jedu vyzvednout další várku. V sobotu máme zabíjačku, už se těším, to se zase přežereme :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?