Ahoj holčiny, jen jsem se dívala kdo se bude bráti v tento úděsný den a přišla jsem na to, že je nás celkem dosti. :-)
Proto otevírám tuto diskuzi a doufám že poznám ostatní nevěstinky, které se nezaleknou takového známeho datumu.
JJ fotečku přidej a upozorni mě. My jsme si zase samy navrhovali prstýnky, tak jsem zvědavá jak budou vypadat.
Stejně, co budeme dělat až se vdáme. Ted všechno zařizujem, domlouváme a pak už nebude co :-)
Nebo plánujete mimčo?
My mimčo zkoušíme už dlouho takže se nenudíme. ;-)
My jsme prstýnky vybraly na netu a hned jsme se shodly, výběr byl lehký. No a ve zlatnictví nás nadchly nejvíc ze všech tak jsme je objednaly. Nemáme na to fantazii si je navrhnout dle svého.
Tak to si napsala hezky, že se nenudíte :-)
A můžu se zeptat kolik ti je? Já už bych taky do mimča šla ale mě je teprve 22 a přítel studuje, takže ještě musíme chviličku počkat :-)
čusky nevěsty x-)
Tak zase nakukuju, a jdu vám tady rozhodit to vaše duo a dáme trio :-D
No je to fakt super, že jsem si mohla vyzkoušet tu restauračku taklhe předem :-D a myslím, že dobrá volba :-)
Holky svat. noviny = super věc, já do nich jít nechtěla, ale teď po té svatbě do nich taky půjdeme, bylo to super zpestření, dali je sice až k večeři (zapomnělo se na ně) ale i tak super! x-) hodně hostů z nich bylo nadšeno! :-) A nedávali je každému vzlášť ale nechali udělat jen dva výtisky a ty prostě kolovaly a pak jim zůstaly ;-) i tak to bylo super! :-) Měli to v kroužkové vazbě, takže vydržely časté otáčení (to u svázaných mašličkou pochybuju :-S )
A ohledně mimíška, já už mám a jsem fakt šťastná, že si svatbičku zažije snáma x-)
Ahoj kozinko, tak dáme trio. :-)
S tim vázáním to je jen moje představa a já jsem hrozně netechnický povahy :-)
A ohledně mimíska ty přece (pokud si dobře pamatuju z televize) si taky mladoučká, nebo se pletu??? ;-)
A ty už nemáš mimíska, ty už máš docela velkou holčičku :-D
Ahoj holky,
jsem teď asi úplně mimo, ale kozinko ty jsi byla v televizi? ;-)
My mímíska zkoušíme 2,5 roku a furt nic. :-(
Nemáš nějaký tip na ty svatební noviny, napiš co v nich měli a tak. :-D
petru: :-) s tou mašličkou dobrý nápad, ale jak říkám, podle zkušeností jak si to tam všichni prohlíželi tak by to asi moc nevydrželo ;-)
Jinak já mám mimíška!!!!!!!! :-D no už má 15 měsíců x-) roste jako z vody a fakt to utíká! :-)
Mě teď v červenci bude 23 :-) a já to tak vždyckyc chtěla :-) chtěla jsem být mlaďučká maminka :-D
radi: přesně jak píše Petra, má přehled :-D ;-)
a už jste byli oba u dr. jeslti je vše v pořádku??? Možná je to opravdu jen v tom chtíči... my se o malou snažili skoro rok, a pak když už jsme si teda řekli a dost, teď si dáme pauzu, budeme se tedy věnovat kariéře atd... tak šup a na poslední vrz :-N tady byla malá x-) :-D
No já jsem chtěla být mladá nevěsta a mladá maminka taky. Nevěsta mladá budu, a maminka snad taky.
No to už máš kozinko pomalu čas zadělávat na druhého prcka. Tak třeba v tom egyptě. ;-)
kozinko: ten pořad jsem viděla jen jednou celý a to ten první díl, ještě jsem viděla kousek jednoho, ale tam jsi nebyla. Najdu si to na netu a pustím. ;-)
holky, krásně se to plánuje, ale většinou je to jinak :-|
Dala jsem do alba oznámení a pozvánku na večer, ale zatím jen v digitální podobě, oznamko bude otevírací na 2x, rozložené má 3 strany. Na levé straně není nic, uprostřed text a vlevo motto s prstýnky. Když se zavře pravá strana je tam naše fotka na tu se dá levá strana a fotka je v okénku. :-)
Ve skutečnosti nejsem moc nadšená, ta fotka je strašně malinká a mam tam černé oči-černé kolačka. :-|
raddka no mě se to moc líbí, opravdu originální.
A ty vínečka jsou krásná, možná o nich začnu uvažovat :-)
Jen bych nevěděla jak udělat ty etikety.
A nebud z toho špatná. Uvidíš že se to bude líbit.
kozinko ted jsem ti jukla do albíčka a máš nádherné šaty.
Jen jsem překvapená z tvého fota z blízka. Já jsem jak ploštice a budu mít na sobě takovou hodně hodně vycpanou podprsenku :-D
moc Vám děkuji za pochvalu holky ;-) no myslela jsem i papír, že bude tvrdší, ale jo, máte pravdu, je pěkné :-)
petruš kdyby jsi chtěla tak kamarád ti je i udělá, zjistila bych ti cenu a musela by jsi poslat na e-mail předlohu jak si to představuješ nebo jak asi by se ti to líbilo a on něco navrhne. ;-)
já jsem taky jak ploštice, musím si koupit vystuženou podprdu :-D
radko já to ukážu doma příteli a dohodnem se. Přijde mi že všechno zařizuju bez něj, tak aby taky mohl přemýšlet.
Ale předem děkuji, protože já ho stejně přesvědčim :-D
A to dáváte ty vínečka komu všemu. Všem hostum na oběd nebo i večerním???
My je dáváme k oznámení do rodiny a do páru 1, ale každý to dělá jinak. Můžeš je dávat jako dárek na obědě jen rodině, nechat ho na stole u jmenovky nebo ho dát k výslužkám. Dáš ho komu budeš chtít. Nám se líbí jako dáreček k oznámením pro všechny. :-)
Ještě bych chtěla udělat miničokoládky s fotkou a poděkováním, ale je to už zase dost peněz, ale když si ty čokoládky zase koupíme a uděláme si to samy tak by to nemuselo být tak drahé.
Budeme, mám je už i v albu, ale těch barev si nevšímej, já tu fotka upravila, protože sem je blbě vyfotila, nevěsta je blonďatá a ženich světlé hnědé vlasy. :-D