Ahoj holčiny, jen jsem se dívala kdo se bude bráti v tento úděsný den a přišla jsem na to, že je nás celkem dosti. :-)
Proto otevírám tuto diskuzi a doufám že poznám ostatní nevěstinky, které se nezaleknou takového známeho datumu.
Ahojky, tak se taky po čase hlásím. :-)
Tak to já se po výměně všech dokladů ještě nezastavila. Teď se zase řeší rekonstrukce koupelny, dětského pokoje, rekonstrukce dveří, atd. Takže neustále nějaké zařizování.
Se jménem v telefonu mám taky problém. Jelikož mám služební mobil a všichni mě znají pod starým jménem, tak teď mi říkají do telefonu: ale na tomto tel.čísle má být jiná paní. Tak jim vysvětluji, že jsem to já, ale s jiným jménem. A jelikož především jednám s chlapama, tak místo pracovního hovoru mi dělají přednášky o manželství. :-)
Jak se jinak máte? Já se už těším na vánoce - minulý rok jsem si je strašně užila, tak doufám, že letos to bude stejné.
Ahojky leni, tak mě taky dávaj zákazníci kázíní o manželství, je to občas psina, když je to např. nějaký starší pán :-D
Jinak jak se máte s miminkem? Já jsem se ted přesídlila do diskuze na modrym koníkovi. Je tam ve volné diskuzi "ukecané nevěsty září 2009, od závojů ke kočárkům"
Tak kdybyste měl někdo zájem :-)
Ahoj Peti, máme se dobře. Zrovna dneska jsem byla na kontrole a je vše ok. :-) Diskuzi modrý koník teda neznám, ale kouknu se na to. Jinak je tady vážně nějak mrtvo - žádné nové info ani drby. :-p
Ahoj holky,
já už koupila pohledy, tak jdu lepit na ně naši fotku a pošlu jako poděkování za svatební přání a dary. ;-)
Ale napadlo mě, jestli když přelepim fotku na pohledu vlastní, jestli mě za to nemůže někdo zažalovat, že je toho jejich výtvot. :-|
Holky, my ještě nemáme skoro žádné dárky na vánoce a moc si je neužíváme jelikož jezdíme po rodičích celý den, což je dost náročné. :-(
RAduš a nebylo by lepší dát fotku do obálky a na tu fotku napsat poděkování? Nebo zavolej na poštu, zda můžeš svoji vlastní fotku poslat jako pohled, když na ni normálně nalepíš známku.
Ahoj Leni,
no spíš co u tebe, jak prcek roste? Už víte co to bude?
Zrovna v neděli se kolegovi narodil chlapeček tak jsme ho dnes v práci zapíjeli. :-D
Ahoj Raduš, tak my rosteme dobře. :-) Bude to kluk - co si manžel udělal, to taky má ;-) Ale my jsme kluka moc chtěli, jelikož jsme samé holky. Teď zařizujeme pokojíček. Dělaly se omítky, malovalo se, včera se pokládala podlaha a přivezli nábytek. To už jsou ty příjemné starosti. Jinak je vše O.K. Ještě měsíc v práci a končím. Chci si to užít 8 týdnů doma. Odpočinout si, udělat jarní úklid a vše připravit.
Ale co VY? Někdy se dívám na fotky ze svatby a připadá mi to neuvěřitelné. Ještě nemám ani svatební album. Nějak není čas, ale chci to stihnout ještě před porodem, tak snad se to podaří.
Ahoj Leni,
no tak to je krása. Kamarádka nastoupila mateřskou teď od pondělí, takže v pátek byla naposledy v práci. Taky budou mít kluka. ;-)
Já mam album rozdělané, ale ještě jsem čekala na fotky od kamaráda a pak je dodělám. Manželovi rodiče už mají řeči, že to nebude nikdy a nikdy to ukazovat nebudeme, samozdřejmě kvůli mě. Ukazujeme je jen na DVD, ale tam nejsou všechny. Já si z toho nic nedělám, protože snad každý koho znám album dělal až za jak dlouho nebo ho ještě nemá. :-) Jen oni musí mít všechno hned.
Ale ty máš krásné starosti. Jsi na koníkovi?
Ahoj Raduš, tak to mě uklidnilo, že aspoň někdo ještě taky nemá hotové album, ale mám i kámošky, které jsou vdané už několik let a nemají ho dodnes. A říkaly mi, že pokud ho neudělám hned, tak už snad nikdy. Tak se budu snažit to udělat co nejdříve, abych taky tak nedopadla. Ale myslím, že ty dva měsíce na mateřské se budu nudit, tak to snad vytvořím.
Ne, na koníkovi nejsem. Nikoho tam asi nebudu znát.
Ahoj,
já ho mam rozdělané, ale ještě ho musím dodělat. No já mam taky právě kámošky, které jsou vdané rok i déle a album ještě nemají vůbec. ;-)
Kamarádka jak jsem psala, že akorád nastoupila mateřskou si taky všechno plánovala jak koupí postýlku a dokoupí spousty dalších věcí až bude na mateřské, ale hned první den jí doktor vynadal, že musí ležet jelikož prcek je už hlavou dolu připravený k porodu tak aby ho tam ještě nějakou dobu udržela jelikož je v 8. měsíci. No tak teď si sice odpočine, ale je nešťastná, že nic neudělá. :-(
Ahoj, nestraš!!! :-) Ještě není hotov dětský pokoj, kočárek nemám ještě vůbec vybraný a výbavička taky není nakoupená. Takže doufám, že malý ještě chvíli vydrží. :-)
ahojky, leni jakto že by si nikoho neznala? mě by si tam přece znala. (doufám že ste pochopily že jsem petrakelerova jen jsem změnila nick)
jak se jinak máte? Já vám právě psala odkaz na koníka abyste se na nás podívali a nic :-(
jinak co nového? Leni koukám že už to jde celkem rychle :-) a jaké ste vybrali jméno? :-)
a co raduš? U nás zatím nic, prcek k nám asi ještě nechce :-| tak ale příjde jaro a to by bylo aby nebylo :-D
Ahoj. Potřebuji vymyslet místa, kde se fotit. Obřad máme v Nižboru na zámečku a hostinu v Malých Kyšicích. Nevíte někdo o nějakých hezkých místech v okolí?