Ahoj holčiny, jen jsem se dívala kdo se bude bráti v tento úděsný den a přišla jsem na to, že je nás celkem dosti. :-)
Proto otevírám tuto diskuzi a doufám že poznám ostatní nevěstinky, které se nezaleknou takového známeho datumu.
:-D Kozinko, tak to máš co dělat. S tou kosmetičkou ti to teda nezávidím. Mě naštěstí přijede domů.
TAk přidělávej holka, já když si představím, že znova dělám vývazky, tak bych tu svatbu radši zrušila :-D
To byla hrozná práce. Tak ale zase vás bude víc, nebudete se bát vlka nic :-D
já tedy vidím vzestup o 3 stupně ne?
kozinko: tak to je pech teda :-| ale ještě, že jsi si sehnala jinou a určitě bude lepší ;-)
petruš: co s tím závojem, vyfot se a mi ti to posoudíme :-D ale závoj neni tak strašné, když nebude :-)
jinak my ještě nemáme čokoládky, už je mám objednané dost dlouho tak snad je stihnou poslat :-|
já holky také vše zařizuji sama a řekla bych, že přítele to ani moc nezajímá, objel se mnou koláčky a dorty, vše jsme ochutnali, ale nějaké svatební noviny jsou mu jedno co si tam napíšu :-)
no jo, chlapi
dámy nestěžujte si. :-D
U nás je to tak, že jsem ho chtěla zapojit do vybírání písní na video, v něčem jsme se shodli, ale pak jsme se rozhodovali mezi 2 písničkama. Každýmu se samozřejmě líbila jiná, a stejně jsem si prosadila tu co se líbila mě. Takže nevím co byste chtěli. Akorát by nás rozčilovali :-D
Leni,já jsem taky viděla o tři stupně vzestup :-D
No tak já kosmetičku ještě nemá,Zítra jedu k našim,tak tam to snad vše doladím a někoho najdu.Jen počítám s tím,že tam budu muset jet :-|
Holky,kolik tak stojí líčení?
Jestli můžete, tak nakouněte do tématu datum svatby 5. 9. 2009. Jedna slečna tam napsala moc krásnou věc a celkově jak jsou všichni ve stresu a nestíhaj, běhá mi z toho mráz po zádech
mě stojí líčení i se zkouškou 2.500Kč od profesionální vizážistky, docela dost co? :-|
no tak písničky jsme vybírali společně a shodli jsme se na všech ;-) to jsem spokejená, jen je musím dát na CD :-D
kozinko: nějak se to zhoršuje :-(
ozzud: nástup The Verve, Bittersweet sympfony, prstýnky: e.m.d. all for love a gratulace Qeen a Robbie Williams We are the Champions a Robbie Williams come undone.
A na první novomanželský tanec bych chtěla z Top gunu od Roxette take my breath away. ;-) :-D
Jinak rozlučka byla fajn, seděli jsme a kecali, některé holky si šli jednou zatancovat, ale bylo tam strašně moc lidí a dole, kde se tancovala se nedalo dýchat tak jsme seděli nahoře, popíjeli a kecali asi do půl třetí do rána, po půl čtvrté jsme přijeli domu a přítel přijel před půl pátou, ještě jsem ani nespala, protože jsem holkám rozestýlala a pak jsem si s další kámoškou psala sms, hned jsme si s přítelem povídali, vše mi vyprávěl, a skoro celý večer jsme si psali sms. :-D bylo to vážně krásné a rozlučka fajn. :-D
Bylo nás asi 7 jelikož 4 nemohli a pak nás bylo 5. :-D
Dobré ráno,tak já taky měla včera neplánovaně rozlučku,měla jsem tam skoro všechny spolužáky ze střední a bylo to naprosto super :-D Jink kdyby bylo takové počasí i v pátek,tak si nestěžuju x-)
holky super, že se rozlučky vyvedly x-) my jsme taky na tento týden plánovali, ale nevyšlo, malou neměl kdo hlídat, tak jsem čučeli doma na prci prci, roztáhli s v obyváku gauč, malé zapli v pokoji chůvičku a šli spinkat do obyváku :-D usli jsme u telky, no prdel.. :-D :-D :-D jak dva důchodci :-D
ale je pravda, že už jsme si rozlučku jako by udělali a to minulý víkend, to mim bylo i tak zvláštně od žaludku.. :-N :-D
dostala jsem dva podvazky :-D modrý je darovaný, starý a modrý ;-) a půjčené budu mít šaty, nové boty, silinky, podvazkový pás, bižu, závoj a kalhotky ;-)
rozlučka byla fajn a v poklidu, sice jsem myslela, že to víc rozjedu, ale nechtělo se mi tancovat a stejně tam bylo tak narváno a strašný vzduch, že jsme byli rádi, že sedíme v klidu nahoře ;-)
Dobré ránko, nevím teda jestli dobré. Jelikož jsem si včera barvila hlavu a místo čokoládové barvy mám na hlavě černou. Docela velká změna, ale nevím, zda k lepšímu nebo k horšímu. Nejhorší na tom je, že tuto barvu používám již roky a zrovna teď se mi musí stát toto. Prostě do tuby s hnědou dali barvu na černou. :-)
lenik tak to je teda pěknej průser. Já vždycky kontroluji ty čísla na krabičce i na tubě, protože kamarádce se stalo něco podobného. Tak ale třeba ti to sluší, vždyt my vůbec nevíme jak vypadáš :-)
leni: ty jo, tak to je pech teda... :-N zkus to ještě tak 2x umýt a uvidíš... a nebo zkus to umýt stříbrným šamponem ;-) ale pokud to máš fajn tak proč stresovat? ;-) je to možná nezvyk, ale zase budeš trošku jiná než normoš x-)
petra: ahoj, a nesmutni :-) x-) Vypravuju malou k babičce, musím ji sbalit, zítra si pro ni přijedem ale dneska mám schůzku s paní v restauračcce a musíme oběhat ještě nějaké věci ;-) Teď malá sedí v jídelní židličce a papká meloun x-) ona je fakt stejný závislák na melounu jako my dva s přítelem.. :-D
Kozinko: tak to připravuj. Mnami meloun ten bych si taky dala, :-)
Já bych toho taky potřebovala dost oběhat, ale nějak není čas ;-)
Tak jak se cítíte děvčata? Ted už to jde opravdu mílovými kroky, za 4 dni už budem mladé paní :-D
petra: ani mi to nepřipomínej, jako těšit se těším, ale fakt jen na to že už to bude za námi.. :-N čím více se to blíží, tím míň si to uvědomuju :-) prostě mi to přijde takové krásné, že už budeme po takové době manželé, ale zase na druhou stranu si furt říkám jestli jsme to neměli udělat menší, aby o tom nikdo nevěděl :-N :-|
kozinko na to už je opravdu pozdě :-D :-D
Určitě to bude dobré, aspon bude veseleji když vás bude víc.
:-)
Jen doufám že to počasí vyjde, chuděry holky tenhle víkend, to jim opravdu nepřálo.