Ahoj holčiny, jen jsem se dívala kdo se bude bráti v tento úděsný den a přišla jsem na to, že je nás celkem dosti. :-)
Proto otevírám tuto diskuzi a doufám že poznám ostatní nevěstinky, které se nezaleknou takového známeho datumu.
kozinko: účes je krásný a barva také ;-)
já byla včera na zkoušce šatů, už je měli zkrácené a úplně skvěle, budu mít jinou spodničku a našijou mi tam větší výstuž na prsa, abych je trochu měla :-D , ale bez podprdy tak to jsem si jí nemusela kupovat. Mamča mi koupí závoj, chtěla jsem ho jen půjčit, ale mamča trvá na tom, že mi ho koupí. Budu mít 2 vrstvy a jen do pasu a vypadá úžasně, cena 1.200,-Kč to jde ne?
Já mam velikost šatů 36 a to mi pani ještě řekla jestli jsem nezhubla, ale já si přijdu, že tloustnu. :-|
A objednala jsem si panenku na půjčení, mají krásnou, krásné šaty i závoj.
Raduš a máš fotku toho závoje? Já se dost děsím těch šatů. Navíc jsem tu ted narazila na tu slečnu, co je má den přede mnou. Stejně jí nebudou slušet, ;-)
Hádejte co nosím :-D :-D
Jinak bré ráno 8-) zase o den míň :-D
Jinak Kozinko,učes j pěkný,jen neuvažuješ o tom,že ty umělé růže vyměníš za živé? Ty umělé mi sou strašně protivné :-S
Peti,ten tvůj občas je taky pěkný,ze zadu úplná bomba ;-) Jen ta spuštěná ofina vážně bude?
petruš: fotku nemám jelikož mi ho budou šít a vyzvednu si ho až se šatama a zkoušela jsem si 3 vrstvý tak jsem to ani nefotila, protože bude vypadat jinak, jen délka se mi líbila tak tu nechám jako u toho 3 vrstvého. ;-)
nemysli na to, ale nervi už pracují dost teda co si budeme povídat, snad vám to dobře dopadne, snad vědí co dělají v tom salonu ne? A kdyby věděli, že se to nestihne tak řeknou, aby jsi si vybrala jiné, ale nedivím se ti, já bych z toho taky byla špatná :-(
zrovna jsem udělala zasedací pořádek, prošel schvalováním i u rodičů a přehodili nám tam jen dva lidi mezi sebou tak to jde ;-) jdu ho naskenovat a poslat do restaurace.
Jani, já už zase chci jinej účes, :-D :-D :-D
Jinak ofina bude u strany, ale bude seplá, už dorostla. :-D
Bude hustší, podél tváře a seplá. Mam jinak moc vysoký čelo, tak bych vypadala jak lojzina.
Ale podle toho účesu byste neřekli, že mam na hlavě 3 vlasy co? Fakt šikovná kadeřnice, udělala mi účes jak kdybych měla hřívu jak blázen :-)
ozzgud: já myslím, že nebude, jsem na to zvyklá, nosím vlasy rozpuštěné furt ;-) ale domluvím se s kadeřnicí co si o tom myslí a zkusíme jak to bude vypadat ;-)
musim si postěžovat jak jsem naštvaná, přítelův svědek samozdřejmě nic na rozlučku nevymyslel tak teď sedí doma a vymýšlí, prý už vědí kam půjdou, ale neřeknou mi to, že prý se to nedělá? no holky já jsem tak naštvaná, to mi zkazí celý večer, protože budu přemýšlet kde je a budu mít strach, nejraději bych mu nafackovala. ]-( ]-( ]-(
Radi a navrhla jsi bordel? :-D
Mě včera volala kámoška,že nemůže jít na svatbu,mají nějaké školení v ČEZu a i když měla nahlášenou dovolenou,tak tam prostě musí jet. mají to na dva ny a jede někam k Praze :-S A to se nestihne určitě vrátit. Je to bordel,oni vůbec nehledí na nic a prostě je nazajímá,že má dovolenou a tak.Musí jet,jinak jí vyhodí :-(