Ahoj holčiny, jen jsem se dívala kdo se bude bráti v tento úděsný den a přišla jsem na to, že je nás celkem dosti. :-)
Proto otevírám tuto diskuzi a doufám že poznám ostatní nevěstinky, které se nezaleknou takového známeho datumu.
krásné jméno, že? :-D ;-)
no holky, já si furt říkám nestuduj to počasí, ale mam z toho strašné nervy :-| a nedá mi to :-D
ozzgud: budeš kočka a mi ti můžeme jen závidět, koupila jsem si podprdu, aby mi zvedla prsa, ale má tak blbý tvar, že mi je vůbec nezvětší a do šatů jiný tvar mít nemůžu, aby nebyla vidět tak mi je zvětší snad o trošku doufám. ;-)
tak to je hezká předpověd :
Léto se navíc podle dlouhodobé předpovědi úplně nevzdává. "V dekádě od 11. do 20. září by mělo být převážně polojasno, odpolední teploty v intervalu 18 až 25 stupňů,“ uvedla Honsová.
určitě budeme mít krásně. Všude se objevuje ta 11. Nejdřív že bude hezky do 11. , ted zase že bude hezky od 11. Maj v tom trošku bordel, tak jsem na to docela zvědavá. Aby nám třeba nesněžilo :-D
Jenže nejhorší je,že za posledni měsíc bylo vždycky hezky přes týden a od pátku se to kazilo a v pondělí bylo zase hezky,tak doufám,že nám se tohle mine.
A tahle předpověď je vždy pro čechy,k nám na moravu to přišlo vždy s denním zpožděním,takže já počítám s tím,že u nás bude hezky až 12. září :-(
Z toho bych si holky fakt hlavu nelámala. Oni to stejně ještě párkrát změní. A i kdyby nebylo hezky a pršelo celej den, víte kolik bysme pak měli štěstíčka. ;-)
Asi je ještě brzo lámat si hlavu nad počasím, když jim to stejně moc nevychází. Ale souhlasím s raduš, mě by stačilo počasí jako ted o víkendu, to bylo bezvadný.
petra: kdyby pršelo celej den, tak jsme v pr........... fotografka nám přijede až z Frýdku Místku (hodina cesty) a nemáme tady zařízený žádný ateliér... =-) Prostě musí být pěkně, máme zamluveno Kouzlo zahrad (je to asi 15 minut autem a je to tam nádherné! x-) x-) x-) ) ale fakt tam není nic zastřešeno... takže by jsme byli v pr... a fotografku máme jen na obřad a dvě hoďky po něm.. takže ani na hostině nebude, tím pádem by jsme byli bez fotek |-|
Já pořád řeším to ramínko na těch šatech.Nevypadá vůbec špatně,ale já bych ho tam prostě nechtěla a tak nevím,jak ty moje mlíkárny :-D :-D pozdvihnout :-D
dobré ránko nevěsty x-) neuvěřitelné, ale už je 1. září! Už je tady náš měsíc x-)
Nesu dobré rosničkové zprávičky x-) Jsem dneska poslouchala snídani s novou, tak říkali dlouhodobou předpověď x-) Tento týden má být nádherný, až nadprůměrný, víkend ale v dešti.. |-| ale za to ten další týden i s víkendem hlásí, že by neměla ani jeden den teplota klesnout pod 22 x-) x-) x-) x-) takže, že by??? Co vy na to rosničky?? :-D x-)
bré ráno,taky jsem koukala,že už je 1 září :-o na začátku jsem si říkala,že se snad nedočkám a ono už je září :-)
jinak jak píše Lotrinka ne víc jak 25 stupňu,ale snih teda nechci :-)
Dobré ránko všem nevěstám, hlásím se na poslední chvíli k datumu 11.9.2009. Ale jelikož se v našem případě jedná o tajnou svatbu na které jsme se s přítelem dohodli 1.srpna, tak nebylo zrovna moc času. Čím více se to blíží, tím více mě děsí to, jak to oznámíme rodičům???? Nemá některá z Vás také tajnou svatbu?
Ahoj leni. vítáme tě mezi námi. Tajnou svatbu tu bohužel žádná z nás nemá. Ale mě se to líbí moc, jen by mě pak doma asi zabily. Takže opravdu jen vy dva a svědci? Vůbec si to neumím představit :-)
No myslím ale že budete mít stejně trapnou situaci až budete oznamovat že jste svoji, jako my všichni kteří jsme oznamovali zásnuby. :-D
Mohu se zeptat jak dlouho jste spolu?
Jsme spolu přes 4 roky a o svatbě jsme se již několikrát bavili, ale přítel se pořád na něco vymlouval :-(
Tak jsme se dohodli, že uděláme svatbu jen se svědky.
Peťul a odkud jsi?
Rodiče? Tak to nevím - mám strach hlavně o moji mamku. Ale již několikrát jsme to nadhodili, jelikož s rodiči od přítele se nedá domluvit a máme mezi s sebou různé spory. Ale o tom se nechci bavit - to tady nepatří. A naši mi to odsouhlasili - jako že ať se vezmeme sami, že nebudou žádné starosti a zařizování. Ale stejně myslím, že to mamka obrečí. :-(
Naši mi takyříkali,že se máme vzít sami,že nebude zařizování a tak,ale pak řekla,že by jí to stejně moc mrzelo.
Je to těžké. A ani rodiče nemůžou kouknout přes klíčovou dírku?
petrakellerova: koupíme něco na last minute... možná Djerba nebo nějký řecký ostrov
Lenik: Já bych to neudělala, kvůli blízkým. Myslím, že je to na jednu stranu nevděčný, ještě když víš, že to Tvé mámě bude líto, což bude a hodně. Něco jinýho je oznámit to, ale říct, že to chcete jen sami dva.