Ahoj holčiny, jen jsem se dívala kdo se bude bráti v tento úděsný den a přišla jsem na to, že je nás celkem dosti. :-)
Proto otevírám tuto diskuzi a doufám že poznám ostatní nevěstinky, které se nezaleknou takového známeho datumu.
petra: jojo souhlasim, myslim, ze když dorazí prstýnky dom, tak to už fakt potom vypadá všechno svatebně. Jen si pohravám s myšlenkou, že je asi donesu do úschovy ke svému svědkovi, páč by je ten můj andílek do svatby jisto jistě vykoukal :-D
No tak tím si bud jist, protože já je mám dnes sebou i v práci abych se mohla kochat :-D
Ale naštěstí je můj anděl k svědkovi nedonese, protože ten by je jisto jistě ztratil :-D :-D :-D
Tak já se ted vrátila ze salonu,kde mi upravují šaty.Sice by mi prej dali jinej typ,ale jsou moc hezoučké.Museli mi tam přidělat ramínko,pač mám strašně těžká prsa a korzet se mi krčil,byl málo vystuženej.Ještě jsem si knim půjčila bolérko,cítila jsem s ním daleko líp.tak doufám,že nebude velké horko.Třeba jako dneska.24 stupnu by stačilo
8-)
Peti,jsou moc krásné x-)
A taky jsem koukala,že máte stejnou figurku na dort :-D
Já si ještě dneska objednala korzet,třeba ty šaty trošku zpraví bez ramínka :-N
to je lupičství, za dvě figurky. Ale jsou krásné a legrační. Tak doufám že se budou líbit.
A to si objednáváš korzet na svoje těžký prsa??? :-D To mi s raduš takový problémy nemáme, my bychom naopak potřebovali nějaké vypůjčit :-)
Já vám půjčím :-D No řekli mi,že to můžu ještě zkusit,že ten korzet by je mohl udržet,tak uvidí, jak to dopadne.Každopádně je mám upravene a drží i bez korzetu,takže jsem klidná.tím korzetem to bud spravým nebo ne a stejně bude na svatební noc :-D tedajestli nám nějakou kluci dovolí :-x
Dala jsem si za úkol do konce července udělat zasedací pořádek a jmenovky.pak by mi měla přijít výzdoba se stuhama,tak pak udělat vývazky a ještě ozdoby na auta a san do bude všechno :-S
Nee,my jsme byli na předsvatební cestě tři roky na floridě :-D ,kde jsme počali kluky,tam měla být původně svatba,ale já se tam bála s dvojčaty zůstat,takže mi zase až příští rok :-N
Ahojky, my tě tu vítáme mezi nám jedenáctkami.
s přípravama bys teda měla pohnout. Kolik žen nám to zbývá dní :-)
Tak ale my ti s kdečím pomůžeme, poradíme, doporučíme :-)
Taky vítám další jedenáctku :-D A šup sem s fotečkama :-p
Pati,my jsem tam pracovali a užívali si.Je tam úplně jiný život a já by sem se tam hned vrátila. :-(
Tak to já jsem pravej opak :-D letěla jsem tam sama,protože můj tu měl ještě nějakou práci a na letišti mě měli čekat úplně cizí lidé :-D všechno bylo v poho.Ja jsem dělala ve Starbucks a můj pak na benzince umýval auta :-D Chodily jsme na večeře,co jsme chtěli jsme si koupily,jen tak si půjčili auto a jeli do Miami atd. Vážně super a hned bych se tam vrátila :-x