Veru, vy to máte ještě čerstvé. Zkusíme si popovídat v září :)))) No mě líbánky doslova zatlačily zážitky ze svatby do pozadí, takže svatbou už nežiju :)
Ahoj holky:-) Verčo nádherný fotečky, už se taky těším až odfrčíme:-) Jinak nám se žije báječně, na svatbu si často vzpomeneme, o víkendu jdeme na svatbu Milušku, tak jsem zvědavá:-) A smysl života? ten taky máme x-) x-)
ahoj holky... mam vazny problem... mame svatbu 16,10 na hrade v Krupce, ale vybouchl nam oddavajici a jinaho nemuzu sehnat. na oznameni uz mame vytiskle, ze budeme oddani prave na tomto miste....
Ahoj Niki. U nás zatím taky ne ... Lada nám tento týden přiveze fotečky z dofocení :-D
A pomalu a jistě se chystáme na rekonstrukci bytu .... Jinak vše plyne stejně hezky jako před svatbou.
Verča: dívala jsem se - hezký. Jste si to zopakovali se vším všudy, viď? Moje družička taky kontaktovala Ladu. Líbili se jí naše fotky a tak se od ní chce nechat nafotit.
Když jsme odcházeli ze salonu od paní Katky, kde mě česala/líčila/oblékala, tak šel kolem Jirky na chodníku náš pan oddávající, takže opravdu se vším všudy ;-)
Ahojky holky.Našla jsem tuto stránku o svatbách.Plánujeme svatbu s přítelem příští rok v létě.Chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s restauracemi v Teplicích a okolí k svatební hostině a zda mi nějakou doporučíte.Předem děkuji za pomoc.
@esmicek Dobrý den, také máme v plánu letos a po zvážení jsme zvolili Teplické divadlo. Také je moc hezký salonek u Aladina.
Záleží kolik lidí budete mít.
hezký den