Paní Vidovou taky moc doporučuju, jak říká Zuzka, fakt je to ženská na svém místě moc ji to baví a rozumí tomu ;-) . Já měla kytky za 2000,- v tom byla moje kytička- krásná , sladká-podle mých představ :-) kytičky pro maminky a babičku, kytka na auto, korsáž,věnečky na auto a myrty a korsáž pro ženicha a byli jsme moc spokojený :-D .
Hudba no žadnou kapelu jsme neřešily, měli jsme DJ od známého za fakt krásnou cenu a hrál bezvadně :-) .
Ahoj holky,
Míšo, taky přeju všechno nej k svátku x-)
Veru, já bych šla určitě z těhlech dvou možností do Libochovic. My jsme měli taky docela dlouhej přejezd do toho V. Března, pak do Dubí na hostinu, ale nikomu to nevadilo, my jsme si aspoň trochu oddechli po obřadě a nebyl v tom žádnej problém ;-)
Holčiny díky moc za přání:-)
Jinak my to asi určo uděláme v tom TP zámku, ale ten sál mě osobně moc nenadchl...byl takovej velkej, neútulnej:-(
Ale aspoň máme jasno už v místě konání hostiny. Bude to po včerejší dohodě s rodiči Prince. Můj tatík totiž trvá na tom, že hostinu zaplatí, takže nám to finančně dost ulehčili...a v Princi je to pěkný:-)
Mě se ten sál docela líbil, když se to zaplní hosty, bude to taky jiné .... tak to se máte, když nebudete platit hostinu :-D
Už jsem volala do Libochovic na matriku, schválený termíny oddávání budou až v prvním týdnu v lednu :( tak doufám, že to nebude problém kvůli hudbě, foto atd ....
1) odděluje odstavce - napsat před každým odstavcem, mezera a hned psát text
2) tohle můžu dát za znak a řádek bude oranžový (používá se jazyk angličtina), když místo "ORANGE" napíšu "RED" - bude červený, atd. Pokud chci další řádky odlišit jinou barvou, tedy tento řádek uzamknout vybranou barvou napíšu na konec toto:
Příklad:
Nakupuji oblečení.
Takže tahle věta bude na novém odstavi v barvě oranžový ....
Ahoj holky, jsem tu přeci já i :-p
Všem hezký den, ikdyž venku je děsně ... máte nějaký novinky ?
Mě se dortíky u Bena líbily - je to na gramáž .... koukala jsem na stření dort za 1000,- a větší byl za 1500-1800,- ale mají výběr jak ještě z levnějších, tak naopak i z dražších. Půjčují i prodávají figurky atd ...
Mají tam asi 10 desek na prohlížení a paní říkala, že můžeš přinést i vlastní obrázek z netu ... že zvládají vše :-)
Pak ještě hodně lidí chválí cukroví z hotelové školy v TP od cukrářů ...
ahojky Verčo:-) díky :-) tak to docela jde cca 1500 kč za dort. Na netu mě právě docela vyděsily ty ceny cca třeba 5tisíc:-/ Jinak teď jsem si stáhla z netu perfektní věc - tabulku na rozpočet na svatbu a když jsem tam naklikala předběžné ceny, tak se nestačím divit:-(
Já ten kalkulátor taky někde na netu objevila a nařídím se tím. Protože nemůžeš vědět, kolik alkoholu se třeba na hostině vypije a já tam dala takovou cenu, že bych prý hostila půl Bíliny .... :-N Počítala jsem oběd pro 30 lidí za 10tis, to je taky prý hodně ... takže si nechám udělat cenové kalkulace od restaurací, o kterých uvažujeme. Ještě chceme zajet do Braňan do Selského Dvora a pak ještě do Dubí do nějaké myslivecké koliby ... nebo tak něco. Ale raději bych tu Bílinu, kvůli rozvozu hostů ... žádného řidiče nemám ...
V hlavě mám jasno co a jak, takže ten rozpočet máme tip ťop, ale nehodlám dávat za svatbu velký prachy ... máme normální práci a nemáme sponzory .... Takže uvidíme ... chtěla byhc můj plán dodržet :-)
No s tím rozpočtem to bude veselý. Já třeba ani nevím kolik počítat na šaty :-) :-N Jinak kolik jste si dali strop?
Co se týče hostiny, tak pití pro 30 lidí (pivo, víno) cca 10 tis + oběd a raut (cca 40 tis) ;-(
Ahoj, já chci jen reagovat na cukrárnu U Bena. Opravdu dělají vše podle obrázku. My jsme byli ten případ. Dali jsme předlohu a oni nám udělali dort přesně podle našich představ (viz. naše album).
My chceme prstýnky určitě bílé zlato, já možná s kamínkama...něco jako mám v albu. Líbí se mi třeba Primossy...ale nejspíš je budeme vybírat v TP v Krupský ulice buď u Krause nebo naproti v tom hodinářství.