A propos dámy... už mi z toho hrabe... Na prevetivku jsem šla minulý týden omylem ve středu místo ve čtvrtek, na kosmetice jsem měla být na 16h a já tam šla na 17h a dnes jsem měla schůzku s klientem na 7h a já si v 7h ještě v klidu venčila psa před barákem... fakt dobrý...
Niki, ja mam taky svedky jen s pasem, pac jsou cizinci. Takze je to mozny. Leni pro jistotu jsem si dala svoji obcanku uz na stranu. Holky uz mi z toho hrabe, furt koukam na predpoved pocasi atd atd :-|
Cizinci mají mít pas, my z ČR OP, jinak to nejde. Radim si teď bude nechávat dělat expres OP, žení se mu kamarád a má mu jít za svědka a bez platné OP by to nešlo.
Evi, občanku si připrav a nedávej ji z očí.
Ahoj děvčata, omlouvám se, že Vám sem takhle vlezu do diskuze, ale právě mi bouchnul kadeřník na svatební účes a v Teplicích to zas úplně obšlápnuté nemám, takže nevím co si počít. Nemáte nějaké dobré tipy? :-N
Dobré ráno berušky :-)
Niki, ty budeš hezky v lesíku a bude tě ovívat vánek, až pojedeš na koníkovi ;-) a máte pěknou terasu s markýzou :-) A obřad máte od 4 hodin, takže se nebudete péct v pravé poledne, kdy je největší hic. Mysli pozitivně :-D
Ahoj holky, tak zase nakukuju a obhlížím, která z vás už je vdaná a koukám, lenickasru, že Tebe jsem viděla i naživo ve sklípku, i jsem s Tebou mluvila, jsem ta, co se sháněla po volným stole, měli jsme rezervačku na terásce v den, kdy jste se brali x-) Teplice jsou fakt malý :-D A dokonce jste měli i stejnou kapelku, Duo Mane x-) Snad se vám ten večer vyvedl, zatímco my jsme se pěkně na tý terásce zmazali :-D
Ahojky zazulko, vzpomínám si :-) Jen nevím, jestli bych Tě poznala, kdybych Tě znovu potkala =-) My jsme si to skvěle užili, Maňátka byli skvělí :-D
Miško, Niki, vám už se to pěkně přiblížilo, co? Přeji vám hodně štěstíčka, ať se vše vydaří podle představ, ať vám krásně svítí sluníčko, ať ... prostě ať si to maximálně užijete ;-)
Ahoj Veru! Daří se krásně, jsme spokojení a výročí se nám fakt blíží, stejně jako vám svatbička x-) Ten rok strašně rychle utekl a jestli ty další budou aspoň z půlky tak pěkný jako ten první, tak se mám na co těšit :-)
Fakt vám závidím, že ten nádhernej den máte ještě před sebou! Už máš všechno připravený?
Jo a k tomu počasí, my měli opravdový vedro, stejný jako jsou teď a já to ani nevnímala 8-)