Nevěsty Teplice 2010. Jsou tu nějaké?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Pojďme pokračovat ;-) Je tu nějaká nevěsta přímo z Teplicka a plánuje svatbu na rok 2010? :-D
Odpovědět
Dobré ráno :-) Jen mě tak napadlo, je nutná k oddání OP nebo může být i CP? Svědek pas asi může mít ....
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, Radim se na to ptal před obřadem (dokonce jim vyprávěl, co se nám stalo) a bez OP by nás v žádném případě neoddali :-(
Odpovědět
Ahoj holky, taky si myslím, že na pas to nejde. Jsem zvědavá, jestli pas projde svědkyni.... Taky nemá občanku....
Odpovědět
Verča: Veru, tak si jdu dnes zkusit ty Jean...
Odpovědět
A propos dámy... už mi z toho hrabe... Na prevetivku jsem šla minulý týden omylem ve středu místo ve čtvrtek, na kosmetice jsem měla být na 16h a já tam šla na 17h a dnes jsem měla schůzku s klientem na 7h a já si v 7h ještě v klidu venčila psa před barákem... fakt dobrý...
Odpovědět
To bude dobrý Niki. V kolik hodin budeš v Bellezze?
Odpovědět
Já jsem tento týden sama v kanceláři, tak bych se na tebe mohla přijet mrknout až v pět hodin ...
Odpovědět
Já jsem stále bez závoje a Jirka bez košile. Reklamace běží již 4. týdnem a paní mi z toho 3 týdny tvrdila, že má dovolenou. Už mě to pěkně vytáčí ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
Niki, ja mam taky svedky jen s pasem, pac jsou cizinci. Takze je to mozny. Leni pro jistotu jsem si dala svoji obcanku uz na stranu. Holky uz mi z toho hrabe, furt koukam na predpoved pocasi atd atd :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Cizinci mají mít pas, my z ČR OP, jinak to nejde. Radim si teď bude nechávat dělat expres OP, žení se mu kamarád a má mu jít za svědka a bez platné OP by to nešlo. Evi, občanku si připrav a nedávej ji z očí.
Odpovědět
Tak svědkyně volala na matriku a prý jí pas bez problémů stačí.
Odpovědět
Tak asi u ženicha a nevěsty jen OP, u svědků OP nebo pas ...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj děvčata, omlouvám se, že Vám sem takhle vlezu do diskuze, ale právě mi bouchnul kadeřník na svatební účes a v Teplicích to zas úplně obšlápnuté nemám, takže nevím co si počít. Nemáte nějaké dobré tipy? :-N
Odpovědět
Profilova fotka
devendra: Jitka Holubová ze salónu Identiti - je fakt super Radim nemá platný pas, tak potřebuje OP.
Odpovědět
Evik: Evi, jsme na tom podobně - sleduju počasí a přemýšlím nad tím, jestli se upečeme nebo ne :))))
Odpovědět
A propos... mám holky výsledky z předsvatebního focení. Na to, že jsme těžce nefotogeničtí některé fotky dopadly hezky :)
Odpovědět
Profilova fotka
To ja hlavne nechci dest, pac vsechno bude venku, takze se modlim ;-)
Odpovědět
Hezký večer holky. Tento i příští víkend má být krásně. Určo to vyjde ;-)
Odpovědět
Veru, no hezky... 36stupňů není nic moc :))))))
Odpovědět
Dobré ráno berušky :-) Niki, ty budeš hezky v lesíku a bude tě ovívat vánek, až pojedeš na koníkovi ;-) a máte pěknou terasu s markýzou :-) A obřad máte od 4 hodin, takže se nebudete péct v pravé poledne, kdy je největší hic. Mysli pozitivně :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak zase nakukuju a obhlížím, která z vás už je vdaná a koukám, lenickasru, že Tebe jsem viděla i naživo ve sklípku, i jsem s Tebou mluvila, jsem ta, co se sháněla po volným stole, měli jsme rezervačku na terásce v den, kdy jste se brali x-) Teplice jsou fakt malý :-D A dokonce jste měli i stejnou kapelku, Duo Mane x-) Snad se vám ten večer vyvedl, zatímco my jsme se pěkně na tý terásce zmazali :-D
Odpovědět
Ahoj Zuzko. Jak se ti daří a co je nového? Za chvíli máte první výročí svatbičky x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky zazulko, vzpomínám si :-) Jen nevím, jestli bych Tě poznala, kdybych Tě znovu potkala =-) My jsme si to skvěle užili, Maňátka byli skvělí :-D Miško, Niki, vám už se to pěkně přiblížilo, co? Přeji vám hodně štěstíčka, ať se vše vydaří podle představ, ať vám krásně svítí sluníčko, ať ... prostě ať si to maximálně užijete ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Veru! Daří se krásně, jsme spokojení a výročí se nám fakt blíží, stejně jako vám svatbička x-) Ten rok strašně rychle utekl a jestli ty další budou aspoň z půlky tak pěkný jako ten první, tak se mám na co těšit :-) Fakt vám závidím, že ten nádhernej den máte ještě před sebou! Už máš všechno připravený? Jo a k tomu počasí, my měli opravdový vedro, stejný jako jsou teď a já to ani nevnímala 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Lení, tak to je paráda, Maňátka ( x-) ) jsou fakt úžasný, byli jsme rádi, že hráli, aspoň nám to popíjení pěkně šlo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, tak s enám to už opravdu blíží. Já jsem dneska v práci, nesla jsem sem výlužky a za chvíli letím ke kadeřnici na barvu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ty brďo, jak to tady čtu, ty finální úpravy a tak, úplně jsem si vzpoměla na ty nervíky, holky, fakt si to užijte!!!
Odpovědět
Jsem ve fázi totální frustrace :(((( Už nemůžu!!!!
Odpovědět
Když nemůžeš, můžeš ještě třikrát :-D
Odpovědět
Verča: Dík... Mám popsanou A4ku věcma, který musím zařídit do svatby. Už jsem rezignovala na spoustu věcí, které jsem původně chtěla :))
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?