Míšo, poslala jsem Ti také moje číslo. To je super, tak už jsme 3 :-)
Verčo, třeba bude zkouška kratší a stihneš nás. A jestli ne, tak se určitě zas domluvíme ;-)
Ahojky,
my budeme mít taky svatební noviny. Budou na A4 asi 17 stránek. Asi tak 6 výtisků.
Jéé, taky vás ráda poznám. Škoda, že se mi to dnes odpoledne nehodí. Doufám, že bude ještě příležitost. ;-)
My jsme boty kupovaly v Praze, viz. www.strevice.cz. V Teplicích netuším.
Já jsem na účese a nehtech domluvená v Gabriele. Líčit mě bude Marcela Landgrafova z Litvínova. Ta prý dokonce i vyhrála nějakou tu soutěž. Je šikovná.
Jasně, je tam na Náměstí Míru nad zubařem. Není to tam velký, ale má vybavení. Např. leaser, kyslík apod. Akorát jsem si neuvědomila, že je tuším v osmém měsíci. Na mateřskou říkala, že jde manžel, ale asi bude stejně chvilku mimo. Každopádně tel. 723 559 500. Navíc je moc příjemná a poradí. ;-)
Ahojky holky.
Chtěla jsem je už odsud z Bíliny, ale děsný problém, tak jako se vším ostatním. Tak jsem ráda, že paní Vidová je opravdu člověk na svém místě. Jsem ráda, že zařídí i ten bowling a auta. A všechny kytičky sladí. O tomhle jsem asi mohla jen snít ....
Posílám odkaz na ty botky, které jsem zkoušela já ... jak jsme včera rozebíraly, nevím, jestli i tyhle mají v Deltě, ale jak jsem říkala, něco hrozného na noze ...
http://www.svatba-obchod.cz/cs/katego...
Ahojky,
já chtěla buď tulipány nebo orchidee už od začátku. Tulipány ale v létě už nejsou (a taky mi je všichni rozmlouvali, že nic nevydrží), tak mi zbyly orchidee.
Tak co holky, jaky jste to vcera mely? Koukam na predpoved pocasi a pry nic moc na cerven. Ja uz ted mam nocni mury z toho, ze nam bude prset na svatebni den. :-|