Holky jste všechny šikulky, hlavně jste pro mě obrovským zdrojem inspirace, moc vám děkuju a jsem ráda, že existuje takový server. A po svatbě se scházet určo budem, dle tematiky na nejrůznějších servrech. :-N
ahoooooj!!
hlásím se po dovelený!! :-)
Verčo, včera jsem byla v Bellezze a viděla jsem vaše oznámení, moooc krásný!!! ;-)
už mi zbývá jen 9 dní do svatby.. no hrůza!! :-D
ahoj,
no měli jsme se krásně, co Ti budu povídat, hlavně tam bylo teploučko.. za to tady je kosa jako blázen.. doufám, že se to do příštího víkendu nějak vybere.. :-|
Ahoj Šári, zdravíme ... myslely jsme tu na tebe .... :-)
Díky za pochvalu oznámení ;-)
A šaty ti stále s bříškem sedí?
9 dní máte do svatby, ale já jsem snad víc nervní, než ty :-D
To jste hodné, že jste na mě myslely!! :-)
jojo šaty pořád sedí, tak jsem měla včera radost!! za těch 9 dní snad už tolik nevykynu :-D
a tu nervozitu mi ani nepřipomínej, už , aby bylo po!!! :-D
Dobré ráno.
Tak to jsi dobrá.
Já mám z tomboly: špunty do uší, Redbull, žárovku, cestovní naf.polštářek s klapkami na oči, Alpu .... to je tak šestina tomboly =-) Takže se o víkendu do toho opřu :-p snad tedy :-D
Niki, skočím dnes do květinky, jestli ty organzy+vlizelín by mohli nakoupit oni v nějakým skladě .... Podle mě, takovýhle materiály jezdí nakupovat osobně, kvůli odstínům .... že by zkontrolovaly "tvůj nápad" tón v tóně :-D
Dobré ráno, jenže ty Veru máš na rozdíl ode mně všechno ostatní :))) Na co je žárovka? :) U mě jednoznačně vede - koš plný hub :) Sice nám došly houbičky, tak jsem jich tam hodila jen pár, ale přijde mi to opravdu komický (viz album)
Zkus to. I tady u nás vím o květinářství, kde přímo organzu prodávají. Sice jen tu slabší, ale myslím, že je to reálné :)
Verča: Ještě to nemám celé, ale asi 35 věcí z 41. Musím koupit ještě věci z potravin - hrách a čočku, trvanlivou smetanu k mé gumové slepici, coly a Red Bull. To bude švanda :) Možná si tu tombolu zkusím "nanečisto" na mé rozlučce se svobodou, kde bude 25 lidí, kteří pak nebudou na svatbě - spočítala jsem, že mě tombola pro ně vyjde na 200,-, tak to toho asi půjdu :)
Veru, ty seš takovej iťák - nevíš, co to je za font na těch jmenovkách s červenou mašlí? (viz album) :) Dnes budu dělat jména na jmenovky a tohle se mi fakt líbí...
Tenhle jsem ještě neviděla, ale budu po něm pátrat, je fakt žůžo x-)
Větišnou mám fotnty odtud ....
http://www.ceskefonty.ic.cz/
Když ho objevíš dřív, napiš.
Mám na vás jeden dotaz, asi blbý, ale budiž. Neviděla jsem na vlastní oči vlizelín, mohla byste mi některá popsat jakou má strukturu a jak moc je odlišný/podobný organze?
Děkuju, jinak ten font je vážně krásnej! ;-)
milunkac: :)))))))))))))) Tak teď si mě fakt pobavila - v týdnu jsem posílala Verče přednášku na téma vlizelín versus organza :))))) Pošlu ti obrázek na mail :)
zdravím holky, dneska jsme byli na výletě na Hazmburku, bylo fakt úžasně ;-)
Organza je látka, lesklá, krásná, luxusně vypadající ... vliselín je netkaná textilie, málokdy hezká, matná ... ale co se týče ceny, tak asi levnější....
Ahoj holky, přeji hezkou neděli :-)
Teď jsem dorazila z květinky ... probrala jsem tam s nimi můj seznam chtěného kvítí ... kalkulaci budu mít během příštího týdne ...
Co je u vás nového?
Ahojky, děkuju Nikol za super mail, teď aspoň vím, co objednat a co ne.
Já jsem přemýšlela nad tím, jakým autem vlastně pojedu na obřad. Nechtěla jsem to moc hrotit, ale mamina mě nahlodala - známý má krásnou černou audinku, byla by na to přímo ideální. Otázka je, jestli budu marnotratná nebo ne! :-) A ještě jsem se vás chtěla zeptat, jestli vás k oddávajícímu povede taťka? Já bych chtěla jít k oltáři už rovnou s Mírou, ale nevím, jestli "se to dělá".
Miluš, k oltáři můžeš jít několika způsoby ...
Buď tě povede tatínek a před tebou půjde ženich s maminkou, nebo první půjde ženich s maminkou - projdou sami, tam bude čekat a pak půjdeš ty s tatínkem, nebo rovnou spolu, proč ne ;-) záleží na vás :-)
milunkac: Jen si to užij! :) Můj budoucí si pořád ze mě utahuje - vždycky jsem chtěla jet kočárem. Tam kde budeme mít svatbu teď nově vybudovali minivláček - tak prý přijedu na minimašince :))) Nebo prý chce objednat známého s traktorem :))))
A tvému taťkovi by to nebylo líto, že tě nepovede?
Ahoj holky, ja myslela, ze si na sve svatbe muzete delat co chcete ne? Ja prijedu kocarem a bude na me cekat tata, ktery me dovede k snoubenci, ktery me uvidi v ten den poprve. Snad tomu rozumite. Jinak jsem se vsim pekne pozadu, tloustnu a vubec jsem nejaka divna. Uz je to min nez 3 mesice a tak bych se sebou mela neco delat. Muj dalsi ukol bude sestaveni hudby na vecerni diskoteku a menu, ale to az pristi vikend.
Už dodělávám otázky, během dneška ještě pošlu. Veru, tobě taky, jsem zvědavá na vaše odpovědi!
Niki - traktor je opravdu originální, to jen tak někdo nemá! A kde vlastně máte obřad a hostinu? Nevím, jak by se na to taťka tvářil, já jen nechci nikoho upřednostňovat, proto vymýšlím neutrální řešení.