ahoj holky, také jsem ted přisla z práce tak se hned hlásím:)
Zdeni, gratuluji Aničce k nočníčku, já sice děti nemám ale mám 4 a 2 letého synovce a neteřinku, tak si to taky dobře pamatuji :-D
Mno... nerada bych se tu nejak rozepisovala, svet je malej a nikdy nevis kdo to cte, ale bohužel toneni podle mých představ, uvidime jak se to vyvine. Snad to bude ok....
No, to je jasný...já si v práci tenkrát coby absolvent VS taky užila svý:-( Chtěla jsem chvílemi i odejít, ale teď jsem ráda, že jsem to ustála, bojovala a zůstala:-) ;-)
já už práve načnutá jsem. od pátku mám pěknou rýmu. takže se také docela bojím že to mpěkně odnesu. Nerada bych hned v prvních dnech v práci onemocněla:(
Ahoj, ráda bych se k vám přidala. Do Teplic jsem se přistěhovala v lednu. Svatbu s přítelem plánujeme na příští rok, diskutujeme o tom intenzivně :-) , i když požádání jako takové ještě neproběhlo, ale snad se brzo rozhoupe. Není moc na ty oficiality :-D .
Ahoj holky, zdravím. Můžu se přidat k Vám ... psala jsem na původní diskuzi ... a zjistila, že jste najednou všechny tady :-)
Už máte ve všem na příští rok jasno?
Zatím páček x-)
Tak se musím přiznat Zdeni, že jsem se musela kouknout do mapy, kde ta ulice je :-D . Jelikož nejsem ještě moc kovaná v těch teplických názvech a netušila jsem co je to na panče :-N . Ale už to vím a jsem zase o něco chytřejší ;-) .
To je pravda s tím obřadem, mohl by tu být opravdu krásný. Líbilo by se mi takové prostředí :-). Ale my to máme trochu složitější, já jsem totiž z Jablonce a přítel z Litomyšle, takže obřad bude nejspíš v jednom z těchto měst.