Verčo, tak to je super, že tam budete mít tolik dětiček, aspoň bude veselo. A nudit se určitě nebudou, máš to všechno perfektně vymyšlený :).
Míšo, já se tam šla zaučovat, budu to mít jako brigádku víš. Pokud by ses chtěla o rozpočet a fotky podělit, budu jedině ráda, napíšu ti do pošty můj mail.
Evi, o Krupce jsem to taky slyšela, je to asi novodobé prokletí...
jen židle, koberec tam není, jen parkety. Nevím no :-| Je Milu, a která z těch slečen jsi byla ty?:-):-) všichni tam byli moc ochotní:-) nepodávala jsi mi čelenku?:-)a kdy tam nastupuješ? ses mi mohla juknout do té knihy na prtýnky, co tam paní(asi majitelka) napsala za velikost :-D pošlu ti rozpočet jedné ze slečen co se tam vdávala...napiš mi do IP mal.
Jinak děkuju za pochvalu za šaty, ono s těma mýma mírama se moc vyskakovat nedá :-D :-D :-D hlavně těma horníma :-D
Nn, já jsem ti kradla prstýnky :)
Ale opravdu jsi v těch šatech vypadala pěkně, máš co ukázat, buď ráda, že tě příroda tak obdařila! V těch šatech to krásně vyniká!
Myslím, že tam je napsáno 51, ale v pondělí to ověřím a napíšu na mail ju.
Jdu studovat rozpočet :)
Jo tak to si byla ty:-):-) no retofy jsou stejně bezkonkurenční!viď? to bys byla moc hodná, jukni se. Já vím že vel.5O to určitě nebyla...
Ještě jednou díky za pochvalu:-)
Taky si myslím že je slušnej, samozřejmě alkohol si musíte ohlídat, my třeba máme dohodu, že tam budou vína a pivo a tvrdý ne. Pokud ho někdo bude chtít tak ať si ho objedná za svý na baru...domlouvala jsem se po mailu s panem Kučerou...ale ten bohužel odchází, ale termín si u něj ještě rezervovat můžeš, ale detaily pak už s někým jiným:-( je to škoda, ptž zrovna pan Kučera je člověk na svým místě:-(
Skoukla jsem a musím letět... Holky, tak to dohodněte na nějakou hodinu, taky se mi to hodí spíš odpoledne. Veru, tebe mužeme symbolicky vyzvednout u radnice...
Papa