Nevěsty - květen 2013

Zobraz úvodní příspěvek
Všechny nepověrčivé sem!!! :)
Odpovědět
1
4
5
Profilova fotka
AHoj holky :) tak my se nakonec domluvili taky na 25.5.2013 :D to bude svateb teda. Já si šaty chci koupit,ale budu to řešit až po novém roce, teď vybírám místo na obřad a nějak se nemůžu rozhodnout, kde to uděláme. Hostina, nebo spíše grilovačka po obřadu bude na zahradě,to je jistý,ale kde ten obřad? A s barvama to mám podobně, nevím, každou chvíli se mi líbí něco jiného, ale vzhledem k tomu,že to chci pojmout spíše volněji, tak neřeším výzdobu stolu a tak,takže spíš jen barva kytky a ozdobení aut
Odpovědět
Profilova fotka
Přidávám se-svatba bude 17.5.2013 (laděno do zelenkava) :-)
Odpovědět
taky se přidávám, svatba bude 4.5.2013 a už máme zajištěné místo obřadu a hostiny, fotografa a kameramana a domluvené kdo mě namaluje a učeše :-) takže prozatím s přípravama asi končím...
Odpovědět
Ahoj, taky se hlásím mezi květnové nevěsty :-) . Termín máme 31. 5. 2013, a kromě zarezervovaného termínu na radnici máme ještě zamluvenou restauraci, fotografa a vizážistku. Zbytek asi budu řešit až po novém roce, protože co se barev týče, taky se to u mě ještě vyvíjí :-). Ale teď jsme se s nastávajícím shodli na fialovo-bílé kombinaci, a vypadá to, že nám vydrží. I když ještě maličko váhám nad růžovo-bílou, ale nevím, jestli světlou něžnou růžovou nebo malinovou ;-). Šaty si pravděpodobně budu muset nechat ušít, protože moje představa se moc neshoduje s nabídkou v salonech, ale uvidíme.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
my máme 18.5.utíká to a rychle se to blíží.
Odpovědět
Profilova fotka
my také 18.5. :-)
Odpovědět
Ahoj, přidávám se ke květnovým nevěstám. Neplánovali jsme vzbouření proti pověrám, spíš to jen tak vyplynulo ;) 4.5. už je za rohem :)
Odpovědět
25. 5. 2013 - je to na naše výročí takže pověry nepověry, termín byl jasný, kord, když to je sobota.
Odpovědět
a jak jste na tom s přípravama??já ještě nemám botky...jinak už se mě pravidelně zdají sny, že na mě zapomněla kadeřnice, odjížděla jsem pozdě na obřad a dneska se mě zdálo že mě pustili úplně jinou hudbu na obřadu, vzala jsem si boty na klínu a když jsem stála před oltářem nemohla jsem udržet rovnováhu a chtělo se mě omdlít..a paní matrikářka mě řekla, že sem si vzala příliš vysoký podpatek :-D a co mě děsí asi nejvíce je to počasí!!!myslíte že nám vyjde nebo bude pořád zima a pršet?mám pocit že jaro letos nepřijde
Odpovědět
Přidávám se s 4.5.2013 :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@jindruvlenik UFFF, nejsem jediná :D Mě se zdá, že není dort, že jsme nestihli obřad, že se na něco zapomnělo atd. :) Jinak u nás už máme vše hotovo :) krom obleku pro ženicha. Jen teď čekáme na poštu s prstýnky a moje botky. Ještě si musím pohrát s fotkami (výběr muziky a fotek) a pak to sestříhat. Jinak už jen doplácet :D Jinak to máme 25.5. :)
Odpovědět
Profilova fotka
My taky 4.5. ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Holky, nemáte už teď strach z toho počasí? My máme den D 10.5. a já začínám pochybovat, že bude aspoň malinko hezky :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@wejunca Ja myslim, ze se to jeste podda... My mame teda az 25.5., takze je cas, spis lituju ty holky, co maji duben, nekolik znam s datem 20.4. a ted bylo v pocasi, ze v dubnu bude az do konce kolem 10-12 stupnu!!! To je na odpis, ale treba se to jeste zmeni... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@wejunca trochu se bojim, svatbu mame v Rumunsku v horske oblasti, tak snad se jeste otepli... afterparty mame na horske chate, tam je min metr nebo dva snehu a dal snezi ..to do kvetna nesleze. Takze vsechny kamarady co budou splhat na vrcholek s nama uz varuju :-D
Odpovědět
Holky, bude pěkně, je to objednaný! :-)
Odpovědět
@kija to říká i můj že je to ještě daleko a počasí objednal :-D tak dneska opět krásně sněží Vánoce budou konečně bílé :-D mě už z toho začíná hrabat, dneska se mě zdálo že jsem se šla převlíkat do šatů a byly mě veliké...zapomněla jsem jít na zkoušku tak mě je dovezli bez zúžení :-| mimochodem z toho trošku strach mám jsem dost hubená totiž :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Taky si myslím, že se to zlepší. Prvda je, možná nevyužijeme bazén, ale aspoň aby bylo trochu teplo. A ještě jsme nesháněli kozačky a kožichy :-D
Odpovědět
Mě by ani tak nevadilo chladnější počasí jako to když bude pršet...máme domluvené fotky a video venku..déšť by to dost zkomplikoval...
Odpovědět
když už jsme u těch příprav:co se týká svatebních šatů-máte je po zem nebo pár centimetrů nad zemí?popřípadě kolik asi cm??
Odpovědět
@jindruvlenik Jasný, bude pěkně, teď to ještě blázní a pak bude teplo :-) Šatky se upraví, toho se neboj... My to máme venku i večer, takže jedině krásně a teplo :-) A šaty určitě po zem, ale tak, aby se s tím dalo chodit a nezašlapávala se sukně.. několik centimetrů nad zemí nevypadá hezky. Zkus se v tom projít a uvidíš. Ne moc krátký, ale abys po tom nešlapala.
Odpovědět
Ahoj holky o víkendu se mi omluvila kadeřnice, že nebude mít čas na moji svatbu 31.05.2013 nemáte náhodou nějaký tip na dobrou kadeřnici v okolí Berouna? Děkuji moc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@karisekkk27 já sháněla od minulého pátku novou kadeřnici :-D té své jsem to z důvodu její nespolehlivosti odřekla. 4x nebo 5x mi na poslední chvíli zrušila zkoušku. Tak jsem začala obvolávat a už jsem sehnala místo ní náhradu a v sobotu jdeme zkoušet :-)
Odpovědět
To je super, že jsi tak rychle sehnala jinou. Ja mám trochu strach z toho, že nevím jestli bude nová kadeřnice šikovná, ale snad budu mít štěstí a třeba bude i šikovnější než ta minulá :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holčiny,tak já už mám vše zařízený a domluvený a už jen čekám na den D :) ještě 31 dní a bude to za mnou :-)
Odpovědět
1
4
5
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?