Nevěsty - květen 2013

Zobraz úvodní příspěvek
Všechny nepověrčivé sem!!! :)
Odpovědět
Ahoj holky květnový ;-) Připojuji se k vám. Svatbu plánujeme na 10.5. Je to datum našeho seznámení a zároveň budeme slavit 10 let výročí:-) Je to neuvěřitelný, jak to letí. A protože už jsme spolu tak dlouho a už spolu i nějaký čas bydlíme, tak plánujeme jen malou svatbu v cca 10-ti lidech. Místo obřadu i restauraci máme vybrané, ale zatím nic zamluvené. Příjde mi to ještě brzy. Spíš koukám na různé věci na internet a hledám inspiraci:-) Zařizovat začnu na podzim.
Odpovědět
@kija http://forum.amaterskameteorologie.cz... :-D http://www.meteocentrum.cz/zpravy/pag... Tak to jsem teda zvědavá, jak se na nás počasí vyřádí =-)
Odpovědět
@siskinka Wow, zajímavý výkyvy :) Od -2 do 30 :-D Já teda objednávám slunečno, 20-25 přes celý den a večer 15-20 ;-) @lidus25 To máte hezký okolo těch desítek :-) V takhle pár lidech je to opravdu ještě brzy, restaurace není potřeba velká a tak, navíc je to pátek, to je volné všechno :) My budem mít cca 9 a půl let.
Odpovědět
@kija já bych ráda okolo 20 C a slunečno :-D
Odpovědět
@siskinka také máme 18.5., jako krizové datum bereme 25.5., ale 18.5. prostě musí vyjít :-) Kdyby v květnu byl nějaký pátek 13., jdu do něj, ovšem není, tak vyhrála osmnáctka :-) Magicky mě to přitahovalo, nevím proč :-) Pak jsem zjistila, že součet čísel dá ve výsledku číslo 1, zatímco já jsem 11 (někdo uvádí 2, ale někdo bere 11 jako samostatné číslo s dvojnásobnou dávkou energi), a ač jsem tomuhle nikdy nevěřila, nevěřím a nevěřím, že věřit budu, překvapilo mě to :-) My plánujeme obřad i hostinu venku, kdyby něco, není problém to přesunout dovnitř, to bude zajištěné :-) A proč květen? Pověrám nevěřím, květen je měsíc lásky, všude všechno kvete, zelená barva je nejzelenější z celého roku, všude to voní, zima už také není. V červnu je u nás v rodině spoustu oslav a bylo by to chaotické. V červenci se zpravidla ochlazuje a v srpnu bývají horka.
Odpovědět
holkyyy jsem tu sama s 4.5.2013 nebo ne? :-) to je vlastně 012345 a když se to posčítá do jednociferného čísla je to 6 a to je prý šťastné číslo pro svatbu :-) :-)
Odpovědět
@lucinkafr kdepak budete mít svatbičku? květen je krásně rozkvetlý, všechno voní, je to nejhezčí měsíc s celého roku :-)
Odpovědět
@flowerbl prosím, kde jsi našla ty čísla? :-) Pokud já si spočítám 1+8+5+2+0+1+3 = 20 Tak nám vychází 2 =-)
Odpovědět
@siskinka psala jsem to o tom do svatebních novin...čerpáno myslím zde http://svatebni-obrad.svatba.cz/magaz...
Odpovědět
@flowerbl děkuji moc ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky,připojuji se s datem 25.5. :-) Kdo se těší stejně jako já?
Odpovědět
Profilova fotka
Taky 25.5. :)
Odpovědět
Článek se načítá
Holky, které se stejně jako já těšíte na 25.5., naše šťastné číslo by mělo být 9. Podle stránky, na kterou odkazuje flowerbl, znamená devítka osudové, mystické až duchovní spojení. Silná láska mezi partnery překonává i nepřekonatelné, je tu výrazný smysl pro odpovědnost, ale i samozřejmost společně pomáhat druhým. To jde, co říkáte? ;-)
Odpovědět
@siskinka chceme to v Nesuchyni, hotel Lions, obřad určo a pak pokračovat v hostině je logické. Moc se na ten květen těšíme :-) Kde vy?
Odpovědět
@lucinkafr V Klášterci na zámku, je tam krásný park a hostinu ještě nevíme.
Odpovědět
@siskinka Objednáno :-D @lucinkafr Super, další 18.5. ;-) Květen je jednak krásnej měsíc, bývá fakt krásně a navíc kvůli zatím ještě celkem vysoké pověrčivosti je v květnu míň svateb, tudíž je větší výběr a tak. Spousta výhod ten náš měsíc má x-)
Odpovědět
@kija přesně tak, zelená je čerstvě zelená, květy to dobarvují a všude je volno. Už jsem tu četla o nevěstách potících se v bílých šatech v srpnovém vedru;-) A vůbec, odpradávna je to lásky čas. A léto budeme mít volné na tu svatební cestu, aniž bychom se stresovali. Květen nás napadl oba hned a jsem za to ráda:-)
Odpovědět
@kija super, děkuji :-D
Odpovědět
Profilova fotka
tak se k vám připojuji, máme taky 4.5. :-)
Odpovědět
Tak my už máme termín rezervovaný (25.5.2013) i místo obřadu a dokonce i fotografa. Nakoupena i nějaká ta dekorace. Jak jste na tom? Už zkoušíte šaty? Já bych už šaty vybírala (osobně v salonu myšleno) až bych brečela, ale přijde mi to ještě dost brzo. Jak jste s přípravami daleko vy?
Odpovědět
Profilova fotka
Já už byla v salonu dvakrát, páč přemýšlim, že si šaty necham ušít, tak abych věděla jakej střich bude dobrej :-) ¨Takže klidně jdi :-D
Odpovědět
Tento týden jsem taky začala uvažovat nad tím, že bych se už šla mrknout do salonu. Zatím jen orientačně - zjistit, co by mi mohlo třeba slušet, porozhlídnout se po cenách a tak... Abych vůbec začala přemýšlet, jestli půjčit nebo nechat ušít.. Jinak nemáme zařízeno stále nic. Akorát jsem ve slevě koupila moc pěkný ubrousky, třeba na pompomy. A kdybysme je nepoužily na svatbu, tak je využijem klasicky, to se přece nezkazí. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já se taky přidávám.. kašleme na pověry.. !!! :-p Datum máme 25.5.2013 :-) ..takže už pomaličku začínáme s plánováním a rezervováním :-)
Odpovědět
Profilova fotka
..co se týče šatů.. už bych taky nejraději obcházela a zkoušela.. ale ještě to snad chvíli vydržím :-D jinak určitě nebudu otálet, sice mám šaty vyhlídnuté, ale absolutně netuším, zda mi vůbec padnou, takže určitě objedu všechny půjčovny v okolí a vyzkouším vše co mi do oka padne.. třeba nakonec vyberu úplně něco jiného :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@markitkamildysek Taky plánujeme 25.5.2013.A klidně obíhejte salony už teď.Já už byla ve třech a bylo to skvělí :-D
Odpovědět
Profilova fotka
přidávám se, my plánujeme 11.5.2013 :)))
Odpovědět
Teda, to nás je :-) Taky se přidávám, my máme jistý 18. květen..
Odpovědět
Profilova fotka
my máme jistý 4. květen :-) A plánujeme už od 4. května :-D babičky z toho sice byly trochu nešťastné, ale my si za tím datem stojíme 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
přídávám se, my máme jistý 18. květen 2013 :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, můžu se k vám přidat? Konečně jsem překecala přítele, že to teda můžu začít zařizovat... Původně jsem chtěla 1.6., ale to už bohužel nevyšlo... takže 4.5.2013, což se mi nakonec líbí ještě víc, protože jak píše @flowerbl, je to vlastně 012345 :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?