Nevěsty, které se vdávaly v září 2010

Zobraz úvodní příspěvek
Ahojky holky, všimla jsem si, že se začínají zakládat témata na svatby v příštím roce (duben 2010, květen 2010), tak jsem se rozhodla, že založím téma září 2010. Přídá se někdo? ;-) . Tak jsem zvědavá jestli tady nezůstanu sama :-N
Odpovědět
lollia: jo od zacatku, kazdou svatbu zkritizovala jak jen to nejvic slo, fakt u Zuzky ktera ji mela dokonalou zkritizovala i takove blbosti ze jsme vsichni cumeli.... martja: jo bohuzel :-/ vis co ale s tema dvema osatnima jsme se treba rima skamaradili, ze jsme kecali a schazeli se i mimo nataceni ale tahle ne
Odpovědět
mitote: těžko se to bude realizovat (alespoň chvíli), ale zkus to pustit z hlavy, dotyčná nevěsta chce evidentně vyhrát za každou cenu........pokud se celou dobu prezentovala obdobně, nemá stejně šanci, že by ji někdo volil za kandidátku na výhru. Takže to bylo zbytečné a ještě se odkopala nejen před štábem a ostatními hosty, ale také před televizními diváky (pokud něco z toho TV odvysílají).
Odpovědět
lollia: no to rekkli vsichni i stab ze chce vyhrat za kazdou cenu al eja to nechapu, proc to nepreje treba zuzce ktera mela nej svatbu? bohuzel to markiza odvisila asi no :-(
Odpovědět
Profilova fotka
mitote: Hold někdo je prostě takový, buď ráda, že se s ní už nebudeš muset vidět (tedy doufám). Stýkej se s těmi, které ti jsou srdíčku blíž. Je dobře, že jsi se nerozbrečela před ní, že jsi to vydržela. Hlavu vzhůru a obejmi svého úžaséýho manžílka, který se tě tak úžasně zastal, on bude s tebou celý život :o)
Odpovědět
ja vim ja si toho silene vazim, ale fakt nikdy jsme ho nevidela tka ansranyho, on i pak rikal produkcnimu ze je klidas ale ze jak mu nekdo sahne na rodinu...
Odpovědět
Profilova fotka
mitote: To věřím :o) Máš úžasného manžílka .o)
Odpovědět
mitote: Páni, tak to je pěkná mrcha ]-( A souhlasím s holkama, jde jí jen o to aby vyhrála a dělá evidentně vše pro to - teda podle ní, jinak se dokonale ztrapňuje. I na nejdokonalejší svatbě si najde nějaké mouchy a podle ní je ta nejdokonalejší svatba právě ta její. Té Zuzce to nepřeje asi pro to, že jí buď závidí a neuzná, že její svatba byla lepší a nebo tu výhru nepřeje nikomu jinýmu než sobě. Nenech si tím kazit náladu a netrap se tím. Jsi dobrá, že si to vydržela, já bych se asi rozbrečela před ní. A manžílka máš naprosto úžasného, určitě neudělal chybu, že si tě vzal - chudák manžel té druhé.
Odpovědět
Profilova fotka
mitote-a kdy to poběží na TV?
Odpovědět
v listopadu ale ani to asi nechci videt, myslim ze tam solila o me pekny perly, pry me pomlouvala celou dobu...jo ona ma i na facebooku napsane nejlepsi svatba an svate u fotoalba...ja to proste nechap uze je nekdo takovy...kor kdyz jsme jeste kazdy dostrali honorar 25 tisic...proc to nekterym nestaci? co by za to jini dali.
Odpovědět
Profilova fotka
ili08: Máš moc krásné fotky. Jste s manželem sympatický a krásný pár a kdo tvrdí něco jinýho, je hňup :-) Máte nádhernýho pejska. Chtěla jsem Ti napsat gratulaci, ale máš to už bloklé ;-( Přeji hodně štěstí a lásky a ať vám to pořád klape.
Odpovědět
Profilova fotka
mitote: no je vidět, že jakmile někde soutěží ženský, je to pěknej babinec a je vidět, jaký jsou krávy.... JInak holky, kdo má zájem shlédnout naše 2/3 fotek ze svateb, pošlu ráda odkaz do IP
Odpovědět
Profilova fotka
*teda svatby :-N
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
mitote-myslím že manželinka to trefila přesně...je to prostě o tom že chcou aby tam byla nějaká akce a myslím že tahle nevěsta ji náramně hrála do not i když tvrdí něco jiného-takový jsme prostě národ kdyby to bylo jen samé kamarádičkování tak by to nemělo sledovanost-je jasný že pro tebe je to nepříjemný ale jak psaly holky hlavně že máš skvělého manžela který tě podržel,zřejmě ví proč si tě bral no ne? manzelinka-já chci,pošli :-) pejsanek-moc děkuji,seš hodná-já už i zjistila kdo všechno to psal a byla to jedna a ta samá osoba,o to smutnější že taky nevěsta ale už jsme si to vyřešily.Každopádně albíčko zůstane bloklé kdyby ji zase hráblo v bedně :-) Ale ještě jednou moc děkuju i za podporu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ili08: máš je tam, ještě nějaké budou
Odpovědět
Profilova fotka
manzelinka-tak hned jsem to běžela skouknout a fakt nádhera :-) Moc vám to spolu sluší,ženich vypadá jako správný chlap a ty hrozně mlaďounce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ili08 moc děkujem, máte taky nádherné fotky a jste pár jak má být, sluší vám to spolu!
Odpovědět
Profilova fotka
manzelinka: Pěkné fotečky, sluší vám to. Manžel je sympaťák ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
marsee1: děkuju, vaše fotky jsou taky super, to už jsme psala před časem ;-) a za manžela děkuju :-)
Odpovědět
manzelinka: me taky poslat prosim :-)
Odpovědět
Profilova fotka
manzelinka: taky se ráda podívám :-)
Odpovědět
Profilova fotka
manzelinka: wow, některé jsou fakt super povedené! Šikovný fotograf i modelové :-) A hlavně jsme obě měly nádherné počasí...
Odpovědět
Profilova fotka
clifulka: moc ti díky, to potěší ;-) Fotograf byl i s asistentkou naprosto skvělý, byla s nimi sranda.
Odpovědět
Profilova fotka
clifulka: a počasí to jo nebylo nač si stěžovat že? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
manzelinka: u nás vysloveně celý den svítilo sluníčko... ale přesto jsme ze 2/3 všichni nastydli a odnesli to nemocí. Ale což...hlavně, že náš den se vyvedl. Stoprocentní to nebylo, ale do stovky mnoho nechybělo.
Odpovědět
Profilova fotka
clifulka: my měli polovinu svatebčanů marodů a zbytek se donastydl, zatímco jsme se fotili :-D ale měli jsme slunečno, teplo, krása.
Odpovědět
Profilova fotka
manželinka: Taky ci :-D
Odpovědět
Profilova fotka
manzelinka: já bych se taky ráda koukla Mitote: to mě mrzí, lidi jsou ......
Odpovědět
Profilova fotka
Já po svatbě taky lehla s chřipkou. Druhý den jsem pak mluvila s družičkou a její rodinou a byli taky všichni nemocní :-D No ale ten den za to stál...
Odpovědět
Profilova fotka
My tohle vsichni ustali, dokonce i hrozici strevni chripku ze dvou stran. Dopovani imunoglukanu (beta-glukanu) pomohlo :o) manzelinka: Diky :o), vecer na to kouknu, ted z prace nemuzu.
Odpovědět
Profilova fotka
manzelinka: krásné fotečky. Můžu se tě zeptat z čeho jste si enchávali dělat prstýnky?
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?