Ahojky holky,
všimla jsem si, že se začínají zakládat témata na svatby v příštím roce (duben 2010, květen 2010), tak jsem se rozhodla, že založím téma září 2010. Přídá se někdo? ;-) . Tak jsem zvědavá jestli tady nezůstanu sama :-N
Děkuji Vám všem! za podporu, za skvělé rady, za pomoct a gratulace - ihned, jakmile dodají všicni fotky, dám je do alba, ale zatím se všichni léčí z kocoviny a já dnes lítala po vratkách svatební výzdoby šatů ....
Tak už mě taky poztihly ty krásné gratulace :-) Jsem se dočetla že pes na svatbu nepatří,navíc je hnusný a my jsme tuctový pár,.navíc v šatech vypadám jak konev :-D Tak jsem se pobavila,ale co už no...Všem novopečeným a vlastně posledním zářiovým nevěstám velká gratulace :-)
ahojky, tak se taky hlásím jako vdaná paní. Nepršelo to je hlavní, zima sice byla ale manžílek zahřál. Každopádně teď ležím nemocná v posteli, krásné líbánky s manželem v posteli ;-) . Fotky ješte nejsou, ale brzo budou snad :-) . Ostatním také gratuluju.
Obřad byl nádherný, oběd vynikající, akorát celá rodina od manželovi mámi se zvedla v 8 a odjela, aniž by dopředu informovali, tudíž ubytování propadlo. Pak mě kluci chtěli unést na můj výslovný zákaz...urvali mi na šatech par věcí, ale vyprali se naštěstí 8-). Kytici mi chtěla udělat z růžových gerber místo bílých, nakonec se povedli doobjednat ]-(. A ještě v pátek jsem sehnala i něco na ramena :-D. Takže defacto vše dopadlo náramně.
Ale každopádně hlavní je že my jsme si to užili a jsme šťastni a strašně si užíváme " manžílku a manželínko" :-D mějte se
wosk-psaly mi to nějaké neregistrované uživatelky tak jsem si to zablokovala a už budou psát jen registrované ať kdyžtak můžu reagovat :-) Trochu to zamrzelo ale jsou to prostě osoby které nikomu nic nepřejou a tak to beru,hroutit se z toho rozhodně nebudu :-)
Tak nam to zari pekne uteklo.. vcera jsem prijimala gratulace v praci a kdyz mi nekdo pral, at nam to dlouho vydrzi, tak sefova je opravovala, ze maji prat ne jenom dlouho, ale "az do smrti"... :-) Tak nam vsem preju, at nam to manzelstvi vydrzi spokojene az do smrti (a ne, ze nas zitra prejede auobus 8-) )
ahoj holky, nejak se nam to tu zaseklo, zivot jde dal, co? ja jsem konecne vcera dostala vsechny profi foto na dvd tak uz jsem nejaky pridala, kdo chcete mrknete, je jich zatim jenom par, musim to zmensovat. Jinak doufam, ze vsem manzelsky zivot vyhovuje a jste stastne!!!
nemocne, pracovne...mame v patek kontrolu z EU v praci, nicmene mam antibiotika, tak jsem si praci pretahla domu, komunikuji s kolegy pres skype a makam no :-/ jinak vypada to ze asi skoncime s domeckem v Cebine, tj 11min autem do centra Brna... jinak nas o vikendu ceka posledni svatba, v patek mozna pojedem jeste do Vsetina na jedno divadelni predstaveni co se me moc libilo v Brne
ahoj ženský, no je tu teda mrtvo :-| já ještě pořád sháním práci, takže klasika, jsem doma a vymýšlím hovadiny :-D vyrábím fotoknihy, vyvolávám fotky a tak podobně, ještě si potřebuju udělat video a slideshow.. když nad tím tak přemýšlím, tak se do toho pustím asi dneska.... jinak zítra jedu do školy pilně studovat :-p pak bych potřebovala vyházet kytky a udělat nějakou podzimní výzdobu, takže vyrazím do lesa, no a aby toho nebylo málo... tak ještě stěhujeme byt... by člověk neřekl, kolik hovadin se nacpe do skříní :-D :-D :-D
mitote-tak mi máme fotoknihu přímo od fotografa a je super-máme na ni 2 roky záruku kdyby povolila ale zatím drží-je to prostě něco úplně jiného jak album :-)
Ahoj holky,
zrovna dneska jsem si vyzvedávala ještě nějaké fotky od známých. Fotografka nám udělala krásné album a albíčka pro rodiče, svědky, ... Dala nám i CD se všema fotkama, tak už jsem si z nich něco nechala vyvolat i do rámečku :o) Jinak jsme si udělali slideshow - celkem povedená řekla bych :o))
DVDčko od kameramana je taky oki, ale teda já sama sebe nerada pozoruju na videu :o)) Udělal nám i sestříhané 20min. DVD pro návštěvy, to stačí i mě :-D
No a jinak už jsme zase zpět v pracovním kolotoči, takže nic moc nového...
cau holky, ta jsem prijela z posleni slovenske svatby, no...to bylo neco...ta jedna nevesta - comela svatbu ve skolni jidelne...do me najela a zakoncila to na kameru vetou: Uprimne lituji tveho manzela ze si te vzal, az se mu otevrou oci tak bude hodne litovat... nic jsem ji neudelaa, byla to ppodpasovka jak prase, vsichni zustali cumet, ja odesla s tim ze tohl eposlouchat nebudu, nicmene za dvermi jsem se rozbrecela jak mala holka, pak to zjistil lukas, nikdy jsem to tak nasraneho nevidela, vyritil se jak raketa a serval ji ze nema pravo tohel rikat, byl tak nasanej ze jsem cekala z eji rozbije hubu...nicmene jeji chovani vsichni odsoudili, ze chcč vyhrat z akazdou cenu a docela vsichni byli sokovani... ja s ni od te doby nemluvim a delam ze neexistuje..takze bp,b vikend
no ono to zacalo tak ze chteli abyhcom zhodnili svatbby vsechny, tahle rekl az ejeji byla nejlepsi, na ot se druha neveta zacala smat, tak on ato zacala rozpitvavat proc byla nej, z emela nejlepsi parket, tak druha nevesta ze to tak neni, ze ji prijd elepsi a plny nez velky a prazdny, na to jsem pritakala ze souhlasim s tou ruhou nevestou, diky tomu ta pvni do me zacala vali tze s ena me svatbe nudila, na ot zase a druha rekla, ze kdo se chc bavit tak se bavi a kdo nechce tak nebavi, s tim jsem zase souhlasila a na zaklade toho se do me pusitla, prvne ze chci byt psychoterapeut ale ze na to nemam, ze takovy lidi jako ja by nemeli takovou praci delat, ze ona bla u hodn epsychiatru ale ani jeden nebyl takovy jako ja a ze ona by ke me nikdy nesla, na to jsem rekla ze tohle maji hodnotit jini lide - odbnornici a pak rekla tady to s mym manzelem
reziser me pak rikal ze takhle na me plive celou dobu, holky me taky neco naznacovali jako z ejim vola a pomlouva me, pritom jsem ji nic neudelala a ani me vubec nezna
mitote: Vy jste museli pozvat všechny tyhle nevěsty a pak jste museli být na všech svatbách? No potěš koště... Tohle by mne už asi od tohodle odradilo.
Nicméně... ber to takhle... Ona je cizí člověk, který tě absolutně nezná. Neví kdo ji a to, že jste se viděli několik hodin v životě, tak to neznamená že ji znáš. Ono na první pohled se můžeš někomu zdát chladnější, protože si od lidí udržuješ odstup, ale v jádru tě tu nezná ani jedna z nás, natož nějaká pipina při natáčení. Nic si z toho nedělej, i když je to těžký, hoď to za hlavu, protože lidi vždycky budou závistiví a hnusní na jiné. Naštěstí jich kolem sebe máš málo, tak se drž těch, kteří tě mají rádi, protože na těch záleží.