Nevěsty, které se vdávaly v říjnu 2010

Zobraz úvodní příspěvek
ahojte neviem ci som dobre pozerala,ale nevidela som tuto temu.u nas na mojasvadba sme ju uz vytvorili. tu na beremese je rok 2010 vseobecne:)) tak skusme: kolko je nas tu,ktore sa budeme vydavat na jesen 2010?
Odpovědět
ifoun: bude to nádhera!!!
Odpovědět
Profilova fotka
ifoun: ty španělský závoje jsou krásný, já o něm původně taky uvažovala. Těším se na fotku z páteční zkoušky! A paní z matriky má plus, občas ty úřednice překvapí, jak jsou ochotné. U nás na matrice jsou taky hodný a celkem ochotný vysvětlit a poradit. Asi se bojej vystresovaných nevěst, že by jim ublížily:o)
Odpovědět
ifoun: jj, matrikářky občas překvapí, i ta naše byla supr. Asi je jim jasné, jakou čočku by od vynervených nevěst dostaly :D prevence je určo lepší :-)
Odpovědět
Profilova fotka
civet, maithai: jen nevím, kam ten závoj zapíchnout k tomu vybranému účesu (ten vyčesaný)...ale to snad něco napadne kadeřnici. Jen se bojím, že s tím někde zapackuju, vlečka, závoj, půjdu v záklonu, jak mě to nebude chtít pustit :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ifoun: no s tím účesem to bude trochu prekérka.. Buď si to můžeš nechat píchnout pod výčes, ale to se ke španělskýmu závoji nehodí (ten by měl být spíš nahoře, než splývat pod účesem) a nebo necháš udělat ten drdol (ty kudrliny) maličko níž než je na obrázku a závoj necháš píchnout nahoru nad něj, takže ti pak krajka bude hezky lemovat obličej. Ale rozhodně bez korunky (nevím, jestli plánuješ), ta se ke španěláku nehodí. Neboj, v záklonu nepůjdeš, ale bude to nezvyk a budeš se asi hlídat. Po obřadu a focení ho stejně asi sundáš, ne?
Odpovědět
ifoun: naprostý souhlas s civet, ale kadeřnice si určo poradí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já ho asi nechci moc v obličeji, furt bych do něj šahala a odsouvala ho, takže možná bude nejjednodušší pod vlasy. I když to není klasika.... Korunka nebude, to bych neměla ani bez závoje, ej to na mě už moc "princeznovské". Mám strach, že bych vypadala, že jsem zdrhla z natáčení pohádky do Studio kamarád :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak teda hlásím super pokrok, byli jsme dnes v druhém krejčovství, bomba přístup, ochotné paní, miliony barev a látek, takže je objednaná košile, vesta, kravata a kapesníček :) Košile bílá, zbytek světle fialový. Za dobrou cenu...asi si tam taky nechám ušít košili, docela mě to nadchlo.
Odpovědět
ifoun: paráda!!! taky máme kapesníček - budete dávat, i když buide mít ženich korsáš? já mám taky jakýsi pokrok, začala jsem včera chodit do solárka a ničím vypálené proužky od plavek :-) dneska jsem objednala koláčky do práce, potvrdila jsem si manikúru a pedikůru před svatbou a taky se objednala k zubařce, aby mi ještě před veselkou poopravila ulomený kousek zoubku a abych měla dokonalý účes. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
maithai: solárko taky začínám řešit - ty proužky od tílek jsou děsné, vypadá to na fotkách hnusně :( Kapesníček nevím, jak to nakombinovat, asi podle toho, jak to bude vypadat... Tobě zubařka opravuje zuby na vlasech? :-D Ale já už začala zase dobělovat zoubky, pedi bych taky měla objednat a taky kosmetiku, tam chodím sice pravidelně...ale jen jednou ročně :-N
Odpovědět
Profilova fotka
ifoun: ty zuby bělit nemusíš, tobě bleskaj do dálky:o) ale vážně, všimla jsem si, že máš krásně bílý zuby... Čím bělíš? Já bělit moc nechci, mám od přírody poměrně dost žlutý zuby, ale možná by se lehčí světlější tón hodil:o)) Já solárko neřeším, letos jsem bílá běloba, na slunce jsem se moc nedostala:o)
Odpovědět
Profilova fotka
civet: zubajda mi udělala gelové formičky a kupuju si opalescence gel, nacpu si to na noc na zuby a je to, bělila jsem tak 5 let zpátky, teď jsem si jen řekla, že to trošku obnovím. Já taky právě měla "nažloutlé" a pro mě jsou bílé zuby důležité, přijde mi, že to působí tak nějak "zdravě" - stejný efekt jako zdravá pleť. Navíc zuby jsou obecně moje úchylka :-D :-N :-x Já se letos koupala jednou asi tři minuty :-D Ale mám opálené ramínka od triček, to vypadá dost blbě (viz fotka zezadu ze ).zkoušky šatů
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj,... tak jsem Vás přelouskala :-) Zuby bych si taky chtěla nechat trošku vybělit, mám je do žluta ]-( :-| a solárko plánuju už asi 2měsíce, no snad se do svatby k tomu dokopu :-N :-D
Odpovědět
já chci taky dlouhýýý závoj, tak doufám, že se mi podaří nějaký pěkný a levný sehnat :-N
Odpovědět
jo a u nás taky pokrok, konečně sme se shodli jaké teda prstýnky, vybrali sme tři a zítra půjdeme do zlatnictví, domluvit se co a jak a rovnou bychom si je objednali :-N :-D :-D
Odpovědět
sami: no vidíš, to je fajn, začíná se nám to pěkně rýsovat, kočky.. :-) ifoun: úsměv samozřejmě :-) zoubky bych taky trochu dobělila, i když se mi nechce pouštět do nějakých náročných a časově dlouhých procedur, tak nevím... hlavně mi to vždy něčím přejede a jsou po prohlídce vždycky krásné a bělejší, tak to bude snad stačit, ten ulomený zoubek je nejdůležitější... do solárka jen párkrát, abych nevypadala jak některé holky, které v těch bílých šatech přímo svítí, jaké jsou negrošky :-) a pedikůra je u mě nutná, strašně mi tvrdnou paty, tak abych mohla bezbolestně a lehce tancovat až do rána :-) juchůůů . ifoun, teď jen měsíc, co? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
maithai: já nepoužívám žádnou zdlouhavou proceduru, když si tu formičku dvakrát nebo třikrát vezmu, tak budou zas jak z reklamy na zubní pastu :-D To se mi na tom líbí. Přesmahlé nevěsty jsou hodně divné, je to takové moc razící k šatům...jen nějaký nádech a zamaskovat vypálené místa. Jo a měsíc to je teď přesně, bojim, bojim :-D
Odpovědět
holky pomooc, jdu k Vám pro radu, jak mám na souboru zvětšit rozlišení??
Odpovědět
Profilova fotka
Taky bych potřebovala solárko, ale nějak k tomu nemám důveru, kez by jeste bylo trochu slunicka, abych se o vikendu vystavila bez raminek :) .. ale myslim, ze to preziju. ... s tema zubama, teda vy to mate vymakly ... ja si nejak rikam, ze mi to zas za svatbu nestoji, ale predni zub bych potrebovala taky napravit, ale mam ho odlomeny uz od 10ti let a dosud s tim zadny zubar nic neudelal, pry jedine korunku a za to mi to brouseni okolnich zubu nestoji, takze se holt musim usmivat primerene :) ...
Odpovědět
tak už jsem na to přišla, ale zase mi to píše"špatná kvalita" aaach jooo ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
ifoun: ty dunilinové ubrousky jsou spíš na jedno použití, ale vypadají jako látka, myslím, že to bude to, co máš z toho Schleckera, mrknu tam ;-) mně se ty dlouhé španělské závoje taky líbí, ale necítila bych se v tom, na mě se to asi nehodí :-) solárku taky moc nevěřím, doufám, že ještě nějaké sluníčko bude, tak že se trochu doopálím a taky myslím, že do půlky října zas taky hodně vyblednu, tak snad pruhy nebudou moc nápadné :-D samikri: ty chceš většit rozlišení u fotky? to mám pocit nejde, ale na o tu jsou fundovanější mozky, které ti poradí ;-)
Odpovědět
Hani811: Korunku? Ale to zbrousí jen ten poškozený zub a na to nasadí tu korunku, můstek je, když se brousí okolní, ale to je jako náhrada za chybějící zub(y)...
Odpovědět
Profilova fotka
ronifej: ted uz je to jedno ... me vzdycky rekli, ze by museli obrousit ty okolní :(
Odpovědět
Profilova fotka
samikri: jak zvětšit rozlišení už ses jednou ptala a bylo ti zovpovězeno, že to nejde. Když to máš jednou uložený v malý a nízký kvalitě, tak s bitmapou (obrázky, fotky a tak) nic neuděláš. maithai: na tu pedikuru jdeš někam v Praze? přemýšlím, že by se na ty moje haksny taky něco hodilo - tvrdy paty a nejen ty... V životě jsem na pedikuře nebyla a navíc jsem dost lechtivá na nohách, ani nevím, jestli bych něco takovýho přežila.. Při sáhnutí na nohu vykopávám:o) nnell: ty budeš mít brýle nebo čočky na svatbě? A proč myslíš, že by ti španělák nešel? S tvým šatům by šel určitě...
Odpovědět
civet: nene, na moravě. ale právě známá má kosmetický a kadeřnický salon, tak je to fajn, u cizích já totiž taky fest vykopávám :-D jsem hrozně lechtivá a navíc k pedikérkám s břitvou v ruce i nedůvěřivá... ale byla jsem tu u jedné pod nuselským mostem - salon Helen, a tam je moc příjemná paní a byla i šetrná :-) nekopla jsem ji
Odpovědět
Profilova fotka
civet: cítila bych se v něm asi divně, přece jen, já jsem doma spíš v bahně ;-) nechám si dát do vlasů jen kytku, tedy takový je plán, uvidíme s čím přijde kadeřnice. Na obřad a focení chci rozhodně čočky, mně se moc nevěsty s brýlema nelíbí, i když jsou i takové, ktré to mají dobře dotažené, většinou to ale není nic moc |-| o tý pedikúře jsem taky přemýšlela, nějak ty nožky zanedbávám :-(
Odpovědět
nnell: a už máš namyšlený nějaký účes, nebo to necháš na kadeřnici? V albíčku jich máš několik, ale všechny krásné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ufuf, nestíhám číst. Napravit ulomený zub jde stopro bez broušení okolních (korunka nebo fazetka, podle stavu zubu). Solárko v mém případě bude nutné, proužky od ramínek mi určitě nevyblednou a na samoopalovák nemám odvahu (ségra si jednou natřela i chodila a to byl teda efekt :-D ). Já půjdu na pedi tady v Pze, takže určo můžu případně dodat kontakt, paní je sice na můj vkus dost ukecaná, ale výsledek je dokonalý...měsíc jsem měla krásně nalakované nehty a ani se to nehlo. Chci jít někdy ten poslední týden. nnell: jo, čočky jsou asi lepší, v kombinaci s ostatníma "ozdobama" bývají býle už moc, si zatím nevzpomínám na nevěstu "s", co by na fotce vypadala dobře, prostě to ruší :( Ale taková nevěsta - hodně krátké vlasy, černé neo hodně blond, roztřepené, brýle s červenýma obroučkama a šaty od Sottero s tím červeným pruhem kolem boků, hmmm :) Ale tak nebudu se kvůli tomu stříhat a měnit šaty a znovu začínat nosit brýle ;-)
Odpovědět
ifoun: tak ted jsem se u Tveho komentare opravdu zasmala... :-D je fakt ze tech stylu je hodne na vyber, clovek se jen diva po satech a nevi do ktere ho stylu se napasovat a jak to cele pojmout :-) nam uz konecneeee dosly prstynky, teda cekali jsme je pozdeji, ale kdyz vcera dosla zprava ze jsou hotove...to byla euforie...nastavajici hned pro ne jel a jsou naaaaadherne...nemohla jsem z nich spustit oci...a pak kdyz jsem ho videla s tim prstynkem na ruce...tak mi vsechny okolnosti a stresy co vytvari lidi kolem nas kolem nasi svatby prisly strasne smesne :-) myslim, ze stejne ten den uvidim jen jeho... ;-) ale jinak bych jako fakt chtela najit internetovy obchod kde bych koupila vsechno :-N
Odpovědět
katka: Kati, nic si z toho nedělej, já opravdu poctivě hledám už dva týdny v kusem a v žádném obchodě nemají dohromady vše, co potřebuji, dnes ráno jsem na to rezignovala a kupuju po částech, kvůli některým dodacím lhůtám už nebudu na nic čekat...
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?