Nevěsty, které se vdávaly v říjnu 2010

Zobraz úvodní příspěvek
ahojte neviem ci som dobre pozerala,ale nevidela som tuto temu.u nas na mojasvadba sme ju uz vytvorili. tu na beremese je rok 2010 vseobecne:)) tak skusme: kolko je nas tu,ktore sa budeme vydavat na jesen 2010?
Odpovědět
Profilova fotka
hani: taky me napadli omalovanky.. Nemas nejkay tip na nejake svatebni? Jinak asi poridim obycejne. My budeme mit na svatbe neter 5 let, synovce 2 roky, a pak tri kluky 1.5roku a 5 let a holcicku 2.5roku... Mam z toho docela obavy. Ale obrad mame na 13.30, obed bude kolem 16hod. A ty nejmensi deti pujdu kolem 20hod domu.
Odpovědět
Profilova fotka
Nasi hoste se vsichni znaji. Krome dvou kamaru, kteri dojedou ze Slovenska. Ale zase na svatbe budeme mit temer same mlade lidi (krome prarodicu a rodicu), tak ocekavam ze mezi ostatni zapadnou i bez svatebnich novin..
Odpovědět
Profilova fotka
pospis: já právě doufám, že mladí se nějak shodnou v zábavě i tak. "Starší" jsou jen rodiče, prarodiče už nemám, nebo jsou ve věku, že takovou dálku nepojedou... takže budem taková mladistvá svatba :)
Odpovědět
Profilova fotka
ifoun: Tak to jsem na tom uplne stejne. Ja uz mam jen babicku a pritel dedu. A ti dojedou jen na obrad a obed, a pak je odvezeme domu. Teticky a strycky jsme nezvali. Takze jenom sourozenci a nejblizsi pratele. Takze doufam ze atmosfera bude ovolnena a zabava se po te 19hod sama tak nejak rozproudi! Strasne se tesim!! :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ifoun: tak to mate dobre, jenze my tam mame skupinky tak po ctyrech, nekdy i jen pary, kteri se nikdy nevideli a bohuzel jsem to zazila nedavno na svatbe kamaradky, sedeli jsme sami na konci stolu, vedle nas byly nejake tety a sestrenice atd., nikdo nas nepredstavil, my se taky nazvajem nejak sami nepredstavili a jeste jsme jim tam malem vadili, ze nejsme z rodiny, tak proc tam vubec jsme, takze kdybych tam mela aspon ty svatebni noviny, tak bych si tam mozna nepripadala jako pate kolo od vozu ... my v nich treba budeme mit taky, jak jsme se seznamili a tak podobne a to vetsina lidi nevi (az na svedka) a bylo to docela vtipny, tak i to by mohlo pobavit, nehlede na zveřejn.playlist nebo treba info o odvozu atd. ... tim samozrejme nechci obhajovat svatebni noviny, ale prijde mi to jako docela zabavna cast svatby, ja bych si je treba na pamatku taky asi nechala :)
Odpovědět
Profilova fotka
Take nemame ani jeden prarodice, ale moji rodice uz jsou ve veku vasich prarodicu (tipuji :) ) a pritelovo rodice zase ve veku mych sourozencu a tak se to porad posouva s vekem az k nam, takze my tam budeme mit zahrnuty asi vsechny vekove skupiny (krome rozmezi 10 - 22 let, z tech tam nebude nikdo ;) )
Odpovědět
Profilova fotka
Hani, tak v tom pripade rozumim duvod i vyhody svatebnich novin. Ja kdyz nepocitam rodice,prarodice a deti tak vekova skupina nasi svatby bude 28-32let :-D :-D . Navic vsechno jsou to nasi dlouholeti pratele. Takze o nas vedi temer vse od seznameni po zasnuby :-p
Odpovědět
Profilova fotka
pospis: tak to my prave nemame, jsme spolu uz od konce stredni, ale spoustu pratel jsme poznali na vejsce nebo v praci, takze hodne z nich podrobnosti o tech 10ti letech, co jsme spolu, nezna ... dokonce ani sourozenci :)
Odpovědět
holky, vy mě děsíte, my nemáme ani svatební noviny (dost dobře si to nedovedu představit, že si každý sám bude číst...), ani čokoládičky, ani minivína...jenom chci tu tombolu, ale myslím, že ani to mi nevýjde... :-| Jinak asi budu tady nejmladší, na svatbě mi bude 21 :-N
Odpovědět
Profilova fotka
hani: myslím, že to máme podobně, já mám taky spíš starší rodiče vůči rodičům vrstevníků. Ale mladistvé duchem :) Věkový průměr na svatbě bude tak 32-35, myslím, lae nikdy jsem to neočítala, u některých známých ani přesně nevím, kolik jim je, nějak věk neřeším :)
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme s pritelem spolu 10let. S pritelej jsme spolu zacali chodit po maturite (ale chodili jsem spolu do stejne ZS a do stejne tridy na SS) :-D pak VS a ted jsem splu 6 let ve VB.. takze mame spolecne i pratele. U nas neni ze bych ja zvala sve kamarady a on sve.. proste jsou jen nasi..
Odpovědět
Catry:kliiid, my taky nemáme svatební noviny. Nezažili jsme je na žádné svatbě a určitě to zvládneme i bez nich. A na tombolu máš ještě čas, to v klidu stihneš.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
catry: já nemám noviny, čokoládičky, minivína, tombolu, výslužky, myrty, únos nevěsty, no vlastně nic moc tradičního...radši jsme to vzali originální estou a chceme, aby si to hosté užili. Takže než třeba platit horu peněz za minivínečka, radši pořídíme lepší víno na svatbu jako takovou...
Odpovědět
Absolutně souhlas s Ifoun, tohle přesně jsme opustili, raděj si dopřejeme toco chceme my, necháme hosty užít si to s náma. Na vínka se jim doma bude akorát prášit a kolik si myslíš, že svatebních novin se dožije dalšího dne? Na památku - nevěřím, možná tak 2kousky, zbytek zůstane někde se povalovat.
Odpovědět
no ym to chtěli taky pojmou trochu originálněji, ale vzhledem k tomu, že většinu hostů tvoří tetičky a strýčkové kolem 60, jsme nuceni do tradiční svatby, asi by to moc nepobrali... :-D no uvidíme, přítel mi pořád říká, že to bude dobré, že se zbytečně stresuju, tak snad to opravdu výjde...
Odpovědět
Profilova fotka
Ono je originální a originální, my taky nebudeme mit spoustu zvyku (hlavne jihoceskych), ktere jsou tam normalni ... jako ze treba nam bylo receno, ze proc nebudeme delat par dni pred svatbou branu nebo zvani s kolackama atd ... tradicni to bude tak akorat v tom, ze se rozbije talir, sni spolecna polevka a nejdriv je obed a pak raut a to uz je hlavne kvuli tomu, ze vsichni kamaradi prijedou z Prahy, tak jsme to nechteli delit na takove to rodina obed a pak kamaradi ... a jen velký raut jsme taky delat nechteli ... no a schvalne v jakem stylu jsou nase noviny se muzete na chvili mrknout do myho alba, zas to pak dam pryc .. je to jen takovy nahled a je to fakt dost osobni uz jen tou prvotni fotkou, kde je nase posledni piskomilí babicka :)
Odpovědět
Profilova fotka
Hani, mas to moc pekne. Musim se priznat, ze ja bych to tak pekne asi nedokazala vytvorit! Fakt moc krasne. My taky nebudeme mit tradicni svatbu. Jedine co bude tradicni na nasi svatbe bude rozbijeni talire, stipani dreva a pojidani polevky z jednoho talire. Predem jsem vsem rekla ze nesouhlasim s unasenim nevesty, nebudeme delat vybirani do strevicku ani jine podobne veci, nebudu ani hazek kytku. Branu taky nedelame.
Odpovědět
Profilova fotka
hani: hezké noviny? Btw: kde tiskneš? Máš obsah až do krajů stránky, tak mě to zajímá... dělám časák (ne svatební, ale klubový), tak jsem deformovaná... Jiank já ani nevím, co je štípání dřeva, ani brána, ani vybírání do střevíčku, ta kasi tak :-D Sice bude asi někdo frfňat, že nejsou zákusky, že není servírovaný oběd, ale co, aspoň nezapomenou :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Hani: tam nemel byt otaznik, to o hezkosti bylo konstatovani... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ifoun: ono to neni az do kraju stranek ;-) , já jen v rychlosti udelala screenshot a ulozila v jpg (abych to sem mohla vlozit) a orizla, takze to tak jen vypada :)
Odpovědět
Profilova fotka
hani: jo tááák, tak to jo...
Odpovědět
Profilova fotka
hani: noviny máš moc pěkné, takový bych si taky představovala, líbí se mi, když jsou laděný spíš osobně ;-) ifoun: nemyslím si, že noviny zajistí zábavu, spíš to beru jako jednu z možností jak překlenout hluchá místa, kdy hrozí potencionální nuda jak např. budete řešit čas mezi obědem a dobou než začne hrát hudba? Já pořád tápám :-(
Odpovědět
Profilova fotka
nnell: to zaplnění času třeba při focení chápu, jen jsem prostě nepobrla to seznamování díky novinám :) My máme vymyšlených sposutu opičáren, navíc máme hudbu reprodukovanou, takže může hrát hned po obědě. Navíc předpokládám, že máme hosty, kteří dokážou bavit sebe i okolí i bez novin, kapely atd. Spoléhám na jejich kreativitu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
pospis: tady jsem nasla nejaky omalovanky pro deti na vytisteni, ani se nemusi kupovat a jsou tam i svatebni: http://www.celysvet.cz/omalovanky-k-v... nnell: dobu mezi obedem a zacatkem hrani kapely (u nas cca 1,5 hodiny) u nas pravě překlenou ty noviny, něco si třeba přečtem společně a tak, protože za žádnou cenu nechci číst blahopřání apod., jak se to někde dělá, to mi přijde tedy mnohem horší ... ifoun: závidím ti kreativitu tvých hostů ... takové my nemáme, znám to z narozeninových oslav, většina, když se víc nenapije, tak jen tak moc zábavná není ...
Odpovědět
Profilova fotka
hani: čtení přání, brrr, to mi jde mráz po zádceh, už sjem to na pár svatbách zažila a fakt to nemám ráda..halvně ty lechtivé básničky a řeči o uloveném manželovi, bléééé My právě na žádné akci nikdy problém neměli, tak doufám, že to vyjde i teď, i když se všechy "skupiny" neznají... Ale nikdy to nejsou jen pár, který by neznal nikoho krom nás. Ten valstně asi bude jeden, ale ty jsem neviděla osobně ani já, moje dlouholetá dopisovací kamarádka, ale to jsem požádala kámošku, že se jim bude snažit víc věnovat, aby jim to nebylo hloupé. A jako ted tip na nudné chvíle - nemáte (nebo někdo z hostů) konzoli wii? S tou je vždycky prča :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jé, wiicko, to jsem chtěla jako svatební dar, ale nebude ]-( ... muj vlastni bratr to memu skoromanzelovi rozmluvil a namluvil mu, ze playstation 3 je lepsi a ze bude mit taky pohybove ovladace atd., takze mam smulu ... ach jo a to jsem to mela nedavno pujcene a prislo mi to super, hlavne mě bavil tenis (o cviceni na boardu nemluvim, to bylo taky dobre), z tenisu jsem jednou mela dokonce namozenou pulku tela a rameno bolelo jak cert :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jo a co se týče přání, nedávno na jedné svatbě četli přání a jak tak otvírali jednu obálku za druhou, tak otevřeli i takovou velkou, kde byl šek od jedněch rodičů na ne příliš malou částku a bylo to ve finále dost trapné (vůči druhým rodičům například .. )
Odpovědět
Profilova fotka
hani: já zas ráda bowling. Máme ho doma, ale hrajem jen při návštěvách, je to ideální domácí party hra. A skoky na lyžích jsou pro stavy opilosti dokonalé, muhehe. S tím šekem, to musela být fakt "prča" :( My teda žádný šek neočekáváme, takže se tomu vyhnem každopádně :)
Odpovědět
Ahoooj holky, jdu se Vám pochlubit, že jsem konečně dokončila návrh oznamka, pozvánky ke stolu, na raut a kartičky na dary-teda na peníze :-D teď to půjde na zkoušku do tisku a jetli budou vypadat dobře, tak obratem posíláme hromadnou objednávku a pak už konečně rozesíláme příbuzným a známým. Mám radost, že už snad další věc mám za sebou x-)
Odpovědět
Jo jinak jsem byla znova v Andělským, že si tam teda zkusím ty Levante, když jsem se objednávala, tak jsem to slečně do telefonu říkala, že si chci vyzkoušet konkrétně ty šaty. Co myslíte: Přijdu tam a slečně nepříjemná, co ža tam jako chci, a že tam ty šaty stejně nemají ]-( pak je teda vyhrabala a nakonec o dopadlo tak,že v prsoumi byli moc těsný, tak se jí ptám, jestli by to nešlo povolit (stačilo by tak půl cenťáku) a prý že nešlo, že to je taková velikost ]-( ]-( Tak,že jako Andělské sudio nikdy více :-p :-p
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?