ahojte
neviem ci som dobre pozerala,ale nevidela som tuto temu.u nas na mojasvadba sme ju uz vytvorili.
tu na beremese je rok 2010 vseobecne:))
tak skusme: kolko je nas tu,ktore sa budeme vydavat na jesen 2010?
ninus: a není třeba něco tady v bazaru?
a nebo co mi tady radily holky.... jít do půjčovny, říct, že šaty máš třeba po mamince a potřebuješ k nim jen bolerko. Sice nevím, jestli bych to tak udělala, ale možnost to je :-) a nebo prostě třeba jen zavolat a říct pravdu. Po telefonu se ledaco dá vyřídit líp než osobně
mnel: pro jistotu mám nachystaný bílý deštník ale fakt doufám, že nebude potřeba. Dovedeš si představit kočár s koňma v dešti? Budou čekat až skončí obřad a to by mi těch koní bylo líto snad víc, než toho, že prší. Ale jinak to beru stejně. Zima se přežije ale hlavně at neprší
myslíte, že krajkové bolerko trochu zahřeje? Takové to sáčko jako má pospis asi jo, to je opravdu dobrá varianta, ale jinak ty krajkové bolerka asi nic moc, ale ja ho mam taky a nic jineho zatim neplanuju, nejak se ujistuju, ze bude hezky a kdyby ne, tak to asi budu resit na posledni chvili :-| Ale pořád lepší, než se péct v nějakých 35ti stupních nebo být vyplavené přívalovým deštěm, tohle se nás snad týkat nebude :)
hani: já přemýšlím nad nějakým hezkým hedvábným šátkem (obdelníkovým) - něco fialového, aby to ladilo..sice to moc nezahřeje, ale prostě hodit to přes ramena, když si člověk sedne. Jinak budu lítat jako ďas, takse snad zahřeju :)
ale má to kratký rukáv takže to je jako kdybych nic neměla tak budu holt holka otužilá přece jen v ten den mě bude i 29 tak mě zahřeje stáří a přebytečná kila :-D :-D :-D :-D :-D
Velký deštník budeme taky mít, ale jen černý, myslím, že to bude asi jedno ... kdyby byly přeháňky, tak by to navíc ani nevadilo, to se da i fotit, horsi by byl celodenni vytrvaly dest :(
ifoun no právě taky se toho obávám , zkusím obejít ještě salony jestli tam na něco narazím v tom jak budu mít šaty já mají největší 40 - 42 a to mě je krapet užší
ifoun: o šátku jsem taky uvažovala, dokonce mám pocit, že bych doma měla i jeden vhodný, pořád lepší než ta štola (navíc jí ani nemají v barvě šatů :-( ) Jinak mě bude určitě hřát mládí a špeky
jinak neblázněte, 29 to je pořád mládí, ne?
hani: krajkové asi moc nezahřeje, ale zas vypadá moc pěkně, taky jsem o něm uvažovala :-)
nnell: říkám si, do třiceti je to pořád dobrý, ale to už zbývá jen rok a něco :), krajkové bolerko asi moc nezahřeje, ale tak pořád to budou aspoň dlouhý rukávy, asi lepší než odhalená ramena, pokud bude chladno ...
nnell: jí s právě říkám, že lepší šátek, než nic... a uvidím ,co mi nabídnou v salónu za bolerko. Radši si toho vezmu víc, přinejhorším to prostě jen nepoužiju.
v andělským vůbec bolerka nemají, právě jen ty štoly a ještě ani ne barvou k mým šatům :-|
deštník už mám pro jistotu taky, velký zelený. Říkám si, že když ho mám, tak že pršet určitě nebude. Ale chápu, že kočár s koňmi v dešti nic moc. Mě by to zas bylo líto kvůli focení ;-)
kolik vám vlastně je holky? některé se už přiznaly ;-) ale vám ostatním? mně bude 26,5 přesně na svatbě.
holky tak ja se musim priznat ze ja destnik nemam.. ale kdyz vas tam posloucham, tak si ho asi jeste budu muset poridit :-S Da se pujcit? Nebo mam spolehat na to ze proste prset nebude :-D :-D
Jeste jsem se vas chtela zeptat, jestli vsechny delate svatebni noviny? Ja je v planu nemela, ale kamoska me premlouva, ze je to soucast kazde svatby.. Kdyz ja nevim jak je vytvorit :-(
me bude 28.5 na svatbe. Tricitka mi slape na paty ;-(
zdravím, jak to tady čtu, tak je to tu samá stará bába :-D já jsem v tom případě nad hrobem :-D mně táhne už na 32. Máme svatbu ve 3, i s naším synkem. Vše už máme zařízeno. Jen si nechám ještě došít bolerko k šatům, vyzvedneme prstýnky a hurá k oltáři :-) O počasí mám taky trochu strach (9.10.) ale co má být, to bude. Kočár s koňmi mám také domluvený na únos ženicha a focení, modlím se, aby alespoň na tuto chvíli bylo hezky, pokud se na nás chystají nějaké vločky nebo kapky :-)
martiska35: "stařecký" ... holky vy jste dnes samy vtip :) ... do padesátky je stejně mládí, ne? Mě to tak přijde, beru jako své vrstevniky mé bráchy a jejich ženy a ti jsou o hodně starší (cca 11 - 18 let od mě :) ), no některým už na padesát táhne a u nás v rodinách je to sranda v tom, že moji bráchové jsou téměř vrstevníci s rodiči přítele :-)
pospis: já bych to nehrotila, pokud je nechceš, neměj..rozhodně to není součást každé svatby. Já to třeba na žádné ještě neviděla..a my je taky nebudem mít.
ifoun: Dekuji ti! Moc jsi me potesila :-D ..
My chystem pouze jmenovky, cokoladky a minivinecka. Pro deti mame svatebni bublifuk aby se nejak zabavili.
pospis: já také svatební noviny zatím na žádné svatbě neviděla, u nás jsem je vyrobila hlavně protože se nám tam většina hostů navzájem nezná, tudíž to ze začátku bude asi takové chcíplější, než se seznámí, tak aby se nenudili a z obsahu novin budou mít hodně věcí k diskuzi např. :)
no, jo tady je to samá stařenka :-D já si myslím, že i v 60 je člověk mladý, pokud se tak cítí ;-)
já chci noviny jenom na překlenutí času až budem na focení, bojím se, že tou dobou bude zábava váznout (i když si tak nefandím, že bych čekala, že se budou všichni bavit jen když my ta budem)
hani: já pořád nechápu tu teorii, že se pak pbudou lípa hosté bavit... myslíš, že vezmou noviny, přečtou si, že ten a ten rád chodí na ryby, tak s ním půjdou konverzovat o kvalitě průtů? Já to nemyslím zle, jen si to nějak nedokážu představit :-N My máme taky hosty, co se navzájem moc neznají, ale zase jsou všichni dost akční, takže myslím, že nebudou mít problém :)
pospis: no vidis, cokoládky, minivinecka, to jsou treba veci, které zase nebudeme mit my, takže každý má prostě něco, ne? :)
bublifuky pro děti to je docela dobrý nápad, nemáte ještě nějaké další nápady? Budu tam mít dvě děti - neteř 6 let a synovec skoro 4 roky a zatím jsem nic moc nevymyslela, aby se nenudili ... napadly mě omalovánky, ale jinak zatim nic