Nevěsty, které se vdávaly v říjnu 2010

Zobraz úvodní příspěvek
ahojte neviem ci som dobre pozerala,ale nevidela som tuto temu.u nas na mojasvadba sme ju uz vytvorili. tu na beremese je rok 2010 vseobecne:)) tak skusme: kolko je nas tu,ktore sa budeme vydavat na jesen 2010?
Odpovědět
vyjde nám počasí - VŠEM! ;-)
Odpovědět
taky sleduju...polojasno... 10,2 stupne...JJV vitr :-D
Odpovědět
mám tam ale F-M, tak si najdi svoje městečko: http://www.zoover.cz/ceska-republika/...
Odpovědět
ja se divam na freemeteo.cz a meteopress.cz na svoje mestecko :) ale dik, klidu podivam i jinde :-)
Odpovědět
katka.k.: i freemeteo přiináší pro F-M dobré zprávy :-)
Odpovědět
bude přenádherně, objednala jsem vám to. :-) jinak s Meteopressem moc dobré zkušenosti nemám, věřila bych spíše oficiálním zdrojům z ČHMÚ.
Odpovědět
Profilova fotka
Bude krásně, protože já budu trávit celou sobotu venku, takže ani kapička nesmí spadnou :-D A věřit se nedá žádné předpovědi, vždycky je to plus minus, ale to CMHU je rozhodně nejlepší.
Odpovědět
Profilova fotka
já taky počasí řešila a nakonec stejně pršelo, ale myslím, že pokud nemáte obřad venku a slavnost na zahradě, a pokud není vyloženě celodenní slejvák, tak se to dá i s deštěm přežít, včetně focení ;-) a ono stejně bude o víkendu krásně :-D
Odpovědět
nnell, civ: já už chci další foootkýýýýýý
Odpovědět
Profilova fotka
mai: No nemysli, že my další fotky nechceme :oD
Odpovědět
chjooo, kdo to má vydržet... a holky, nezaložíme si nějakou posvatební diskuzi? kam budem pak chodit kecat, hm?
Odpovědět
Profilova fotka
mai: po svatbě můžeme kecat i tady ne?:o) Já bych to zbytečně nedělila:o)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
a stížnosti ohledně nedostatku fotek prosím přímo na Zuzku:o) Ale možná se bude trochu divit, proč jí otravuje cizí nevěsta s fotkama někoho jinýho:o) Dělám si srandu, ona toho má dost a nestíhá, holt daň za oblíbenost. Až mi nějaké další fotky pošle, tak je sem zase dám:o)
Odpovědět
mai: po svatbe budeme za 4 dny vsechny ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
mai: ja bych taky fotky ráda, už se nemůžu dočkat, ale nejdřív je na řadě civet a kesynaz:)
Odpovědět
Ahojky holky, tak už se také hlasím mezi vdané paní... :-) Den to byl nádhernej, jak vystřiženej z pohádky...počasí perfektní, celý den svítilo sluníčko. Musím říct, že jsem ale byla pěkně nervozní, až do doby kdy sem řekla své "ANO".... Jediné co mě naštvalo, byla malá ulička v sále, moje obří sukně a taťka se tam prostě nevešly, takže jsem šla tak nějak před tátou.... :-( to mě vyvedlo z míry a nervozita se ukázala na mé klepající se kytičce :-D jakmile jsem stála vedle svého vyvoleného, bylo to lepší... Po polibku a gratulacích už bylo vše o.k. po nervozitě ani zmíňka... Vše vyšlo tak jak mělo a všichni byli spokojení... Večerní zábava neměla chybu, všichni tancovali, smáli se, jedli a pili až do cca 3:00hodin po půlnoci :-D Dám Vám sem pár foteček... Jinak mnoho štěstí všem, co ten báječný den ještě čeká.... Sany
Odpovědět
Sany: moc moc gratulujeme, já na tebe úplně zapomněla, dlouho jsi tu nebyla :-) tak ještě povídej co a jak :-) bude nějaká svatební cesta?
Odpovědět
Profilova fotka
sany: velká gratulace :) Budou fota? že jsi šla před tatínkem je sice netradiční, ale tak ničemu to nevadí ;-) Hlavní je, že jste se vedle sebe vešli s manželem u oltáře 8-)
Odpovědět
mai:děkuji, jj bude svatební cesta, ale bohužel ne k moři ale buď Benátky, Paříž, nebo Řím....ale zatím nám všichni píšou že je plno a nabízejí Kodaň :-D ale tam fakt nechci :-) if: děkuji, jj fota sem chci vložit ale píše mi to že je mám moc velké a já je neumím zmenšit!!!! No místa u oltáře bylo naštěstí hafo....ještě to tak a normálně bych se asi složila...to jsou věci, které jsem prostě nepředpokládala... :-( ale zvládli jsme to i tak!!!! A co vy holky??? Už po svat. cestě?? Jak si užíváte život vdaných paní??? Mě normálně mrzí, že to tak rychle uteklo...koukám na fotky a mám slzy na krajíčku... Jak bylo Vám??? Nebo jsem takhle přecitlivělá jen já??? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
sany: Benátky jsou taky u moře, ne? ;-) My odjíždíme už v pondělí, ale zatím mi to moc nedochází... Zmnešit fotky můžes v Microsoft Office Picture Manageru - když klikneš pravým na fotku, dáš Otevřít v programu a vybereš tento. Vlevo nahoře je pak ikonska se 4 čtverečkama (Zobrazení Miniatura), tím zobrazíš všechny fotky v dané složce, pak označíš všechny fotky (CTRL + A) a dáš Obrázek -> Komprese a vpravo vybereš Dokumenty, pak to uložíš a je to. Ale je to jen tak jako "narychlo" ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
sany: nebo fotky zmenši podle návodu v tomhle vlákně: http://www.beremese.cz/forum/show.php... A správně, Kodaň nebrat, je tam draho a nic extra tam k vidění není. My tam byli letos na cestě na a z Islandu, utratili jsme tam spoustu peněz a byli jsme akorát zpruzení:o) Mně se jako vdané paní vede pořád stejně, žádná extra změna neproběhla:o)
Odpovědět
Profilova fotka
sany: gratulace ke svatbě, to je fajn, že vám skoro vše vyšlo, myslím, že úplně dokonalé není nikdy nic ;-) hlavně že se vám vše líbilo :-) a na svatební cestu bych brala tu paříž, to je snad moje nejoblíbenější místo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak jsem zase po delší době na internetu :-) Už mám další část fotek od Štěpána Mikudy a jsem z nich úplně hotová :-) Jsou krásný a musím si je stále prohlížet dokola a dokola :-) http://www.weddingsmasterclass.com/an... Jinak Sany: také gratuluji ke svatbě a na svatební cestu doporučuji Řím ;-) my tam byli letos s manželem (před tím ještě přítelem) a právě tam mě požádal o ruku, je to tam krásné, nádherné :-) a ta zmrzlina :-D :-D !!! Sehnali jsme si ubytování přes internet a bylo to v pohodě, čisté, pěkné a ne drahé. Jeli jsme tam autobusem se Student agency, cesta sice dlouhá, ale přes noc, tak se to dalo. Život vdané paní si užívám ! :-) Dnes mi, ale manžel odjel pracovat pryč ... uvidím ho naštěstí již zítra, ale příští týden tu zase budu sama. Konečně se naplno pouštím do hledání práce a také do přemýšlení zda si udělat živnostenský list a začít podnikat sama na sebe ... No musím to promyslet, zkusím rozeslat pár životopisů a uvidím.
Odpovědět
posledni svobodny den v praci... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak konečně jsem se dnes vyspala jako miminko! Zdály se mi sice dost děsný sny, ale hlavně že jsem vyspaná. Dneska jdu na zkoušku účesu k té nové kadeřnici, vůbec se mi nechce a večer jdeme na osmou ještě domluvit s farářem organizační věci, to bude dlouhýýýý den :-( Zítra budu asi dělat koláče a v pátek budeme rozvážet výslužky no a je sobota :-D
Odpovědět
dneska jsem taky dobre spala, ale sen jse taky mela sileny... a vcera jsme byli u kneze a ten nam jen rekl, ze ma pro nas spatnou zpravu, ze nas nemuze oddavat, ze musi necekane odcestovat....jsme na nej zirali, ale nastesti je vedle ve vesnici mlady knez, ktereho moc dobre znam, hravali jsme spolu obcas fotbal a krtil dve moje netere, takze to dopadlo jeste dobre, hodne by me rozhodilo, kdyby me oddaval knez, ktereho vuuuuuubec neznam....
Odpovědět
Profilova fotka
No to jsou teda jobovky, co nám asi dnes řekne ten náš...a co se tak řeší na té organizační s knězem? ;-)
Odpovědět
vysvetloval nam jak bude probihat obrad a mse krok po kroku, co jde po cem, pak nam vysvetloval ty jednotlive tri otazky co znamenaji, co by nasledovalo kdyby jeden z nas rekl treba jen z legrace nebo sazky ( co se mu kdysi stalo) ne, ukazoval nam papiry kam se podepiseme, my jsme rekli jake jsme si vybrali cteni a par veci, jak chceme vstoupit do kostela a podobne :-)
Odpovědět
ahoj holky, přeji vám, aby se vám Váš svatební den vyvedl co nejlíp. když se dívám z okna, počasí bude určitě hezké a i kdyby ne, užijte si to co nejvíc. Strašně rychle ten den uteče. Teď už si říkám, že ta nervozita byla úplně zbytečná. Všechno vyšlo jak měla a drobné trapasy... aspoň je na co vzpomínat a nebyla nuda. Užijte si to ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Aha, no slyšela jsem o vybírání čtení, doufám že jde vybrat i žalm :-) Tak to jsem teda zvědavá...
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?